پاتوق نارنجی
شخصی

به گزارش میثاق نیوز،  واژه کرونا این روز‌ها آنقدر تکرار شده است که دیگر تمام جهان آن را می‌شناسند. می‌توان گفت تحدود دو سوم کشور‌های دنیا با این ویروس دست به گریبانند تا آنجا که سرانجام سازمان جهانی بهداشت آن را یک اپیدمی اعلام و ضمن هشدار به مردم جهان، بر رعایت نکات بهداشتی تاکید کرد.

از آنجا که این ویروس در سرعت انتشار و انتقال بر سایر ویروس‌ها پیشی گرفته است، اهمیت رعایت بهداشت بیش از پیش نمایان می‌شود؛ بنابراین آگاهی از راه‌های انتقال آن می‌تواند تا حد قابل توجهی مانع گسترش ویروس شود.

اگرچه ویروس کرونا از طریق اشیاء بی‌جان منتقل می‌شود، اما به گفته کارشناسان میزان ماندگاری ویروسی که به طور بالقوه روی یک شیء بی‌جان می‌ماند، بسیار ناچیز است و روی انگشتان دست نیز ویروس زیادی وجود نخواهد داشت که آن هم با شست‌وشو قابل پاکسازی است و حتی در صورت ماندگاری، هنوز هم باید سیستم تنفسی را پشت سر بگذارد تا بتواند شما را آلوده کند که طبق اظهارات متخصصان دستگاه تنفسی انسان در حالت عادی در فیلتر کردن ویروس‌ها بسیار خوب است.


از طرفی گفته می‌شود ماندگاری ویروس به سطح و شرایط بستگی دارد، هرچه دما پایین‌تر باشد، مدت زمان بقا طولانی‌تر است. اگر دما بالاتر باشد، زمان زنده ماندن ویروس کاهش یافته و خطر انتقال کمتر است.

اسکناس

اسکناس‌ها می‌توانند ناقل کووید ۱۹ باشند، اما سعی کنید خیلی نگران نشوید این‌ امر زمانی می‌تواند خطرناک باشد که کسی از اسکناس برای عطسه استفاده کند؛ و سکه‌ها هم در واقع محیط‌های بسیار بدی برای زنده ماندن ویروس‌ها هستند.

اسکناس

آشپزخانه‌های اداری

معمولا در اداره‌ها و سازمان‌ها دستگاه‌های قهوه یا کتری توسط چند نفر مدیریت می‌شوند، بنابراین ایده خوبی است که پس از هر بار استفاده، از ضدعفونی کننده دست استفاده کنید.

دستگیره در

لمس کردن این موارد اغلب اجتناب ناپذیر است و افراد مختلفی ممکن است این کار را انجام دهند، بنابراین حواستان به دستگیره‌ها باشد و پس از هر بار لمس دست‌های خود را بشویید و یا حتی الامکان ضدعفونی کنید.

دستگاه‌های خودپرداز یا بلیت

دستگاه‌های خودپرداز از جمله موارد بسیار شایع و خطرناک در انتقال ویروس هستند، به خاطر داشته باشید که روزانه صد‌ها نفر از این سیستم برای دریافت پول استفاده می‌کنند بنابراین بسیار مراقب باشید و تا آنجا که می‌توانید فعالیت‌ها و تراکنش‌های خود را به صورت اینترنتی انجام دهید. دستگاه‌های شارژ بلیت نیز در شرایطی مشابه قرار دارند پس برای تمدید اعتبار بلیت‌های الکترونیک سعی کنید از تمهیداتی که نهاد‌های مرتبط برای پرداخت و شارژ آنلاین در نظر گرفته‌اند، استفاده کنید.

پله‌های برقی

پله‌های برقی، نرده‌های لوله‌ای و دیوار‌ها به طور بالقوه روزانه توسط هزاران نفر لمس می‌شوند، اگر شما مجبورید که از حمل و نقل عمومی استفاده کنید، به هیج وجه از حصار‌ها استفاده نکنید و پس از پیاده شدن دست‌های خود را ضدعفونی کنید.

پله برقی

مکان‌های عمومی مانند گرمابه‌ها و  استخر‌ها

تا می‌توانید از رفتن به مکان‌های عمومی مانند استخرها، حمام‌های عمومی و باشگاه‌های ورزشی خودداری کنید. این اماکن پتانسیل بالایی در انتقال ویروس دارند و افراد زیادی به آنجا رفت و آمد می‌کنند و ممکن است محتویات دهان و بینی خود را در این مکان‌ها بشویند.

بیمارستان‌ها

یکی از مکان‌هایی که می‌تواند مرکز شیوع ویروس‌ها باشند، بیمارستان‌ها هستند، چرا که میزان مراجعه افراد به مراکز درمانی بسیار است و معمولا افراد بیمار و مبتلا به آنجا می‌روند، بنابراین کادر درمانی و مراجعه کنندگان باید قبل و بعد از هر مراجعتی دست‌های خود را شسته و به رعایت تمام نکات بهداشتی اهتمام داشته باشند.

تلفن

گوشی تلفن به دلیل آنکه تماس مستقیم با دست‌ها و صورت افراد دارد، از جمله وسایل ناقل است؛ البته گوشی همراه خطر کمتری نسبت به گوشی ثابت دارد، بنابراین باید در استفاده از تلفن‌های اداری و همگانی دقت بیشتری داشت و تا حد امکان با رعایت کامل نکات بهداشتی مورد استفاده قرار بگیرند.

صندلی‌های هواپیما

همانطور که بار‌ها تاکید شده است، سفر‌های بین‌المللی می‌تواند یکی از راه‌های مهم انتقال ویروس باشد. روزانه افراد زیادی از هواپیما برای مسافرت استفاده می‌کنند که این امر می‌تواند یک زنجیره محکم در شیوه ویروس باشد. از آنجا که علائم این بیماری در روز‌های اول خاموش است و فرد تا دوهفته متوجه بیماری خود نمی‌شود، احتمال انتقال ویروس از طریق رفت و آمد افراد مبتلای ناآگاه از بیماری بسیار است، بنابراین پرهیز از مسافرت یکی از مهمترین راه‌های پیشگیری است. قطعا صندلی‌های هواپیما می‌توانند بستر مناسبی برای تجمع و انتقال ویروس باشند.

هواپیما

مراجعه به پزشکان عمومی

توصیه‌های بهداشت عمومی این است که اگر نگران این هستید که مبادا دچار ویروس کرونا شوید، به جای مراجعه به پزشک عمومی، با اورژانس و یا سامانه‌های تعبیه شده برای این منظور تماس بگیرید. اما هستند افرادی که به رغم توصیه‌ها به پزشک عمومی مراجعه می‌کنند بنابراین بیشتر در معرض خطر هستند. در این شرایط پزشکان عمومی هم همان راهکار‌های اصلی را توصیه خواهند کرد پس چه بهتر که بدون مراجعه، خود به رعایت نکات توجه داشته باشید.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در پنج شنبه 26 تير 1399برچسب:پاتوق نارنجی-کرونا,,

ساعت 23:52 توسط افشین |

دلم از این تابوتها میخواهد !!


خدایا!
شرمنده که گنده تر از دهانم حرف می زنم
اما ...
من ...
دلم شهادت می خواهد ...
مُردن را که همه بلدند
من دلم از این تابوت ها می خواهد
از همین ها که بوی عشق می دهد
من دلم گنده تر از اعمالم از تو می خواهد ...
کاش طوری زندگی کنم که لایق باشم
اما با این اعمال...
بعید می دانم ...
اما می دانم ...
تو بزرگی ...
ایمان دارم ...


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 28 فروردين 1399برچسب:پاتوق نارنچی-درد دل,,

ساعت 19:48 توسط افشین |

نکاتی که باید درباره خشکشویی لباس عروس بدانید!

 مزون های بسیاری در حال فعالیت هستند که به مراکز خشکشویی معتبر جهت شستشوی لباس های خود نیاز دارند. از طرفی برخی از تازه عروس ها تمایل دارند که لباس عروس خود را نگه دارند. با توجه به بافت خاص و حساس لباس عروس، حجم زیاد پارچه و لایه های زیادی که دارد، شستشوی آن در منزل کاری پردردسر و وقت گیری است. همچنین شما می توانید لباس های خود را به صورت آنلاین به سایت لاوسته 24 بسپارید و از بهترین خدمات شستشو و خشکشویی آن بهره مند شوید.

اگرچه سپردن لباس عروس به خشکشویی اقتصادی و مقرون به صرفه است و زحمت شما را کم می کند اما توجه به برخی نکات در این خصوص الزامی است. طی مقاله قصد داریم که شما را با تمام نکاتی درباره شستشوی لباس عروس آشنا کنیم. 

 

به جزئیات لباس عروس دقت کنید! 

عمدتاً لباس های عروس دارای تزئینات و جزئیاتی هستند که باعث زیبا جلوه کردن آن ها می شود. سنگ های با ارزش و گاهاً گران قیمت، مروارید دوزی ها و موارد این چنینی در قسمت های مختلف لباس عروس به کار رفته اند. برخی از تزئینات گرانبها هستند و باید حتماً در حفظ آن ها دقت داشته باشید. 

از طرفی خراب شدن تزئینات لباس زیبایی آن را کاهش می دهد. بنابراین در هنگام سپردن لباس عروس به خشکشویی تمام جزئیات را در نظر داشته باشید و مواردی که ممکن است از چشم پرسنل مراکز دور بماند را به آن ها گوشزد کنید. 

برخی از موارد تزئینی به لباس دوخته می شوند و برخی دیگر با چسب های شیمیایی به لباس متصل شده اند. مواد به کاررفته در خشکشویی ها، گرما و سرعت بالا ممکن است باعث شل شدن دوخت ها و بازشدن چسب ها شود. البته خشکشویی ها به این مسائل توجه دارند و تمام موارد را قبل از کار و پس از آن بررسی می کنند و خطاهای رخ داده احتمالی را جبران می کنند. بنابراین نگران لباس عروس خود نباشید! 

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 6 ارديبهشت 1398برچسب:پاتوق نارنجی-لباس عروس,,

ساعت 13:23 توسط افشین |

 

علی هادی از رزمندگان دفاع مقدس، برای بار دوم به جبهه اعزام شد و در عملیات خیبر شرکت کرد که در اسفندماه سال ۶۲ در حین این عملیات، اسیر شد.

 
به گزارش اکونا پرس،

 متولد دوم بهمن سال ۱۳۴۵ است؛ او کلاس سوم دبیرستان و حدوداً ۱۶ ساله بود که برای نخستین بار از طریق جهاد سازندگی به منطقه عملیاتی رمضان در جبهه‌های جنوب اعزام شد. کلاس چهارم دبیرستان بود که برای بار دوم به جبهه اعزام و در عملیات خیبر شرکت کرد و در اسفندماه سال ۶۲ در حین عملیات خیبر، اسیر شد.

به گفته خودش دقیقا شش سال و شش ماه در اردوگاه موصل اسیر بود. علی هادی، هم‌اکنون بازنشسته نیروهای مسلح و دندانپزشک است. با او درباره روزهای اسارت به گفت‌وگو نشستیم.

چطور شد که اسیر شدید؟

یادآوری روزهای سخت اسارت برایم تلخ نیست. یادآوری این روزها به مثابه یادآوری یک روز طاقت فرسای گرم روزه‌دار است که به هنگام افطار می‌خواهد لحظاتش را برایت تعریف کند. به هرحال خوشحالم که توانستم تکلیف را انجام دهم. تعریف کردن روزهای اسارت برای افرادی که اطلاعی از آن روزها ندارند، بسیار سخت است. زمانی که اسیر شدم، زخمی بودم و تقریبا حالت بی‌هوشی به سر می‌بردم چراکه چهار ترکش (دو ترکش در پا، یک ترکش در کمر و یک ترکش در پهلویم) اصابت کرده بود. دو هفته‌ای در بیمارستان بصره بستری و سپس به اردوگاه موصل تقریبا به شمال عراق منتقل شدم و همه اسارتم را در این اردوگاه گذراندم.

از روزهای اسارتتان برایمان بگویید؟

من یکی از اسرای اردوگاه دو هزار نفری موصل بودم و اکثریت هم سن و سال من بودند. نوجوان ۱۷ ساله‌ای که وسط دشمن اسیر است و هیچ روزنه‌ای از آزدی نمی‌دیدند. هرنوع خشونتی را از دشمن بعثی توقع داشتیم. آنها از هیچ چیزی دریغ نمی‌کردند. ما در این وضعیت باید روحیه‌هایمان را حفظ می‌کردیم تا هدفمان گم نشود. باید امیدمان را از دست نمی‌دادیم و توکلمان به خدا بود. در اسارت با کمبود غذا و پوشاک روبرو بودیم. زخم جراحتم شش ماه طول کشید و گاهی زخم عفونت می‌کرد. در اردوگاه هم نه پانسمانی بود و نه کسی که بتواند زخمم را مداوا کند. همه اینها سختی‌های اسارت است که حتی درصدی از آن در فیلم‌ها و سریال‌ها منتقل نشد.

متأسفانه در فیلم‌هایی که تولید شده آنقدر سطح اسارت ایرانی‌ها را تنزل داده‌اند که باورپذیری‌اش برای مردم سخت شده است، زیرا تنها از یک بعد اسرا را نشان دادند که توسط عراقی‌ها کتک می‌خوردند در صورتی که روزهای کتک خوردن از دست عراقی‌ها روزهای خوش اسرا بود و آنقدر روزهای سخت‌تراز شلاق خوردن و شکنجه شدن داشتیم که حد نداشت. شلاق خوردن و شکنجه شدن، سال اول اسارت بود و در سال‌های دوم و سوم سختی‌ها بیشتر می‌شد که یکی از آن دوری و دلتنگی برای خانواده و ابهام در سرنوشتمان بود. در یکی از روزهای اسارت، نصف شب از خواب بیدار شدم و پیرمردی را دیدم که گوشه‌ای کز کرده و گریه می‌کند. فردا صبح متوجه شدیم که صلیب سرخ نامه و عکسی از خانواده‌اش را برایش آورده است. البته آن روزها متأهل نبودم و درک خاصی از این موضوع نداشتم اما دلتنگی و بلاتکلیفی، روزهای اسارت را سخت‌تر می‌کرد. به هرحال نمی‌دانستیم که چه زمانی آزاد می‌شویم.

یکی دیگر از مصیبت‌های اسارت، دیدن افرادی بود که کم آورده و به نوعی قاطی کرده بودند. آنها روحیه‌شان را از دست داده بودند. دیدن این افراد، اسارت را برایمان بسیار سخت می‌کرد. همچنین روزهایی را شاهد بودیم که به میان‌مان شهروندانی را می‌آوردند که در جاده بوده و اسیر شده بودند. ما بین آنها بودیم و شرایط سخت بود؛ چرا که باید به آن روحیه و امید می‌دادیم تا جاسوس عراقی‌ها نشوند. همه این مسائل پیچیدگی‌های خاص خودش را داشت. دو سال از آتش بس گذشته بود و ما در اوج بی‌خبری بودیم؛ بسیاری به ما می‌گفتند که فراموش شده‌ایم و کسی به فکر آزادیمان نیست. اگر اسیری توکل و اعتقادش به خدا را از دست دهد، آنجاست که همه چیزش را باخته و کم آورده و حتی تحمل یکساعت هم غیرممکن می‌شد.

در اسارت برنامه خاصی را پیگیری کردید؟

علاقه به قرآن و وابستگی به قرآن از دوران طفولیت در من نهادینه شده بود. پیش از انقلاب در محله‌ای که زندگی می‌کردیم، پدر و مادرم جلسات قرآنی را برای آموزش را برگزار می‌کردند. همیشه در خانه فعالیت‌هایی حول محوریت قرآن بود. یادم می‌آید که کلاس دوم بودم؛ زمان پیش از انقلاب یعنی حدودا سال ۵۲ بود که معلمم من را صدا می‌زد تا من قرآن بخوانم و همکلاسی‌هایم با من تکرار کنند. انس و الفت با قرآن از خانواده شروع شد. در اسارت نیاز به قرآن به مراتب بیشتر احساس می‌شد؛ چرا که اسارت مملو از محیط خشن و پر ازغربت است و تنها چیزی که همچون یک تکیه‌گاه یا ساحل آرامش برای بچه‌ها می‌توانست باشد، همین قرآن بود. در مدتی که از اسارت گذشت، به هر آسایشگاه که حدودا ۱۳۰ نفر بودیم، ۱۰ قرآن دادند. تعداد قرآن‌ها به نسبت تعداد اسرا کم بود اما همین تعداد قرآن هم روی زمین نمی‌ماند و از دستی به دست دیگر منتقل می‌شد. اسرا برای خواندن قرآن نوبت می‌گذاشتند و از طرفی هم در طول روز نباید بیش از ۱۰ نفر در آسایشگاه حضور می‌یافت و گاهی که یک نفر به این تعداد اضافه می‌شد، از سوی عراقی‌ها شکنجه می‌شدیم.

کم‌کم احساس کردم که باید شروع به حفظ قرآن کنم. ابتدا جزء سی را حفظ کردم. در سال‌های سوم اسارت بودم که حفظ را ادامه دادم و در نهایت پانزده جزء دوم قرآن را حفظ کردم. در دوره چهارم اسارتم، تعدادی اسرای قدیمی را به اردوگاه ما آوردند که برخی از آنها حافظ کل قرآن بودند. حضور این اسرا موج عجیبی در اردوگاهمان ایجاد کرد و بسیاری از اسرا شروع به حفظ قرآن کردند. یکی از اسرا که فامیلی‌اش را به خاطر ندارم، عبدالرضا بود که با شیوه ابداعی خودش، اسرا را تشویق به حفظ قرآن کرد و تعداد بسیاری از اسرا در مدت کوتاه حافظ کل قرآن شدند.

بهترین خاطره‌ای که از روزهای اسارتتان را دارید، برایمان بگویید؟

بهترین خاطره‌ام در دوران اسارتم، تشرف به کربلا و نجف بود. پس از آتش بس، جریاناتی پیش آمد که صدام تصمیم گرفت برای وجهه خودش، اسرا را به زیارت بفرستد که البته این زیارت به دلخواه اسرا نبود و براساس اهداف شخصی‌شان بود و برایمان شروطی گذاشتند مبنی براینکه کسی آنجا شعار سیاسی ندهد، نوحه‌خوانی و عزاداری سیاسی نکند و به ازای آن اسرا هم این قول را از عراقی‌ها گرفتند که آنها هم دوربینی نیاورند و عکس صدام جلویشان نباشد. شرط‌مان برایشان ثقیل بود اما چون دستور مافوق‌شان بود، قبول کردند. سفر بسیار خوبی بود و یکی از بهترین خاطراتم در دوران اسارت به شمار می‌رفت.

آزاده علی هادی

بدترین خاطره دوران اسارت‌تان چه بود؟

حقیقا تلخ‌ترین دوران اسارت، رحلت امام راحل بود. تقریبا اواخر عمر امام بود که رادیو از بیماری امام خبر داد. از آنجا که فکر می‌کردیم، شاید فریب عراقی‌ها برای تضعیف روحیه اسرا باشد، چندان خبر را باور نکردیم اما یک روز روزنامه‌ای برایمان آوردند که در آن عکسی از حالت بیماری امام راحل در بیمارستان منتشر شده بود که فردی در حال سوپ دادن به ایشان بود. آنجا بود که دل‌هایمان لرزید و دست به دعا و توسل شدیم. یک لحظه نمی‌توانستیم باور کنیم که ما باشیم و امام راحل نباشد. همان یک عکس سیاه و سفید، اردوگاه را زیر و رو کرد. روحیه اسرا به هم ریخته بود و جلسات دعا را متداوم برگزار کردیم تا اینکه در روزنامه خبر رحلت امام را دیدیم. آنقدر دیدن و شنیدن این خبر برایمان در غربت سخت بود که باور کردنی نیست.

وضعیتتان در اردوگاه به لحاظ مکانی چطور بود؟

اردوگاه موصل ۱۴ آسایشگاه بزرگ و دو آسایشگاه کوچک با حدود ۲ هزار اسیر داشت. جایی که ما برای خوابیدن داشتیم، به اندازه عرض شانه هر اسیر و شاید چندسانتی متر بیشتر بود.

به‌نظر شما چگونه می‌توان پیام اسرای دیروز، رزمندگان دیروز و شهدا را به نسل امروز که چندان تصوری از آن روزها ندارند، منتقل کرد؟

البته قبول دارم تا حد زیادی از جوانان و نوجوانان با این مسائل بیگانه باشند، البته به معنای این نیست که ما ناموفق بودیم. فکر می‌کنم تا حدودی عملکردمان موفقیت‌آمیز بود که شهید حججی نمونه بارز یک جوان دهه هفتادی است. جوانان این‌چنینی در جامعه بسیارند. آن دوره که به جبهه رفتیم، درصدمان همچون امروز بود. آن زمان هم عده‌ای بودند که اهل خطر بودند و پای کارآمدند. تعدادی هم موافق بودند اما به میدان نیامدند و تعدادی هم کاری به این موضوعات نداشتند. امروزه مشکلمان جوانان نیستند، بلکه بزرگترها و مسئولان هستند. کسانی که دم از انقلابی‌گری و پیروی از امام می‌زدند، امروز زیرپایشان لرزیده است. بزرگانمان دچار چنین آفتی شده‌اند که البته عجیب نیست؛ چراکه وقتی به تاریخ و سیره ائمه نگاه می‌کنیم، شاهد هستیم که شیطان دست بردار نیست و قسم خورده که دست از بشر برندارد و تا کنون هم شیطان به این قسمش پایبند است. بزرگان و مسئولان ما یکی پس از دیگری، پایشان می‌لرزد و از خط و ریل ولایت پیاده می‌شوند.

نسل جوان حق دارد بترسد با این اشراف‌زدگی که در بین مسئولان شاهد هستیم و رفاه طلبی که در بین آقایان وجود دارد. مسئولانی که دنیا طلب و دنیا دوست شده‌اند. نسل جوان باید به چه کسی نگاه کند. وقتی این نسل جوان مسئولان را می‌بیند، حق دارد که بگویم انقلابی که دم از آن می‌گویید، این است؟ وقتی در این شرایط کنونی که زندگی افراد به سختی می‌گذرد اما فلان مسئولان سطح زندگی‌اش عالی است، آیا جوان امروزی می‌تواند انقلاب را باور کند؟ شعارهای انقلاب ما این نبود. همه این موارد مهم است که دست به دست هم داده تا جوان امروز ما باور نکند. در روزگاری جوانانی که جانشان را بر کف گذاشتند و به جبهه‌ها رفتند، وقتی در سپاه می‌گفت که بیاید حقوق‌تان را بگیرید، رزمندگان ناراحت می‌شدند که ما مگر برای پول به جبهه رفتیم. کسی نمی‌آمد که حقوقش را بگیرد.

آیا این مسائل را می‌توانیم برای جوان امروزی تعریف کنیم؟ آیا او باور می‌کند با شرایطی که امروزه شاهد حقوق‌های نجومی مسئولان هستیم. نسل جوان امروز ما حق دارد. البته آنقدر این مسائل را برای جوانان گفته‌ام که در وجودشان خودم را می‌بینم. همان نوجوان ۱۶ ساله را در وجود پسرانم می‌بینم. کم‌کاری‌های بسیاری شده است. امروزه چند فیلم درباره آزادگان تولید شده است؟ با این اوصاف چگونه می‌توانیم پیام را منتقل کنیم. کتاب‌های بسیاری منتشر شده اما چند درصد از جوانان اهل مطالعه هستند؟ ای کاش صداوسیما به جای هزینه کردن برای برنامه‌های سرگرم‌کننده، قدری به این موضوعات توجه کند.

آزاده علی هادی

اگر روزی پسرهای‌تان بخواهند به سوریه اعزام شوند، موافقت می‌کنید؟

حقیقتا اگر بگویند و قصد رفتن داشته باشند، حتما موافقت می‌کنم. البته شرایط سوریه رفتن با جنگ دیروزمان متفاوت است. آن روزها یک دانش‌آموز دوره کوتاهی می‌دید و اعزام می‌شد اما برای سوریه شرایط خاصی می‌طلبد. البته این روحیه را در پسرانم می‌بینم و بسیار اشتیاق و اراده دارند. البته خودم هم اگر پایش بیفتد، خواهم رفت. خدا می‌داند که یکی از بزرگترین آرزو و حسرتم این است که از این وادی جدا افتاده‌ام و مسیر زندگی‌ام اینطور شد که جدا بیفتم.

از آن روزهای اسارت یادگاری هم دارید؟

بله از دوران مجروحیتم، دوترکش در ریه دارم که به هرحال اذیت و آزار خود را دارد.

در جامعه کنونی چه چیزی شما را بیشتر اذیت می‌کند؟

آزاردهنده‌ترین موضوع این است که حرف ولی فقیه زمین می‌ماند. مسئولانی هستند که یا تظاهر می‌کنند که ایشان را قبول دارند، اما در عمل قبول ندارند و بدتر از آنها که دهن کجی می‌کنند. خلاصه پیام همه شهدا این است که پشتیبان ولی فقیه باشیم. اگر روزی برسد که صحنه‌ای ببینم و یا خبری بشنوم که حرف مقام معظم رهبری عمل نشده است، بدترین روز من است. هرجا کمبود، مشکل و ناکامی در کشور داریم، ناشی از سرپیچی از دستورات ایشان است.

و اما جمله پایانی...

امیدواریم عاقبتمان ختم به خیرشود که ختم به خیر چیزی به جز شهادت نیست.

 

 

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 4 ارديبهشت 1397برچسب:پاتوق نارنجی- جامعه -دفاع مقدس -زمین کربلا -مقام معظم رهبری ,,

ساعت 9:57 توسط افشین |

مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی با بیان اینکه رییس‌جمهور پیشنهاداتی را به حجت‌الاسلام ناطق‌نوری ارائه کرده اما او قبول نکرده است، گفت: آقای ناطق نوری کار اجرایی قبول نمی‌کند.

ناطق نوری


ناطق نوری

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 31 تير 1396برچسب:مسیح مهاجری - ناطق‌نوری -روحانی,

ساعت 19:59 توسط افشین |

ایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: ۱۴ طرح صنعتی کوچک و متوسط صنعتی در چهار ماه نخست امسال با تسهیلات بانک صنعت و معدن به بهره‌برداری رسیده و برای ۶۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد.

به گزارش بانک مردم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن، این طرح‌ها که شامل طرح‌های ایجادی، توسعه و خرید ماشین آلات می شوند در مجموع ۵۷ میلیارد تومان تسهیلات از بانک صنعت و معدن دریافت کرده اند.

تعداد طرح های کوچک و متوسط در حال اجرای این بانک با متوسط ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی به ۱۳۵ طرح می رسد که تسهیلاتی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان برای آنها به تصویب رسیده است.

با اتمام و افتتاح این طرح ها که ۲۰۰ میلیارد تومان از تسهیلات مصوب به آنها پرداخت شده برای ۳۰۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می شود.

گفتنی است؛ بانک صنعت و معدن در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی طی چند سال اخیر طرح های کوچک و متوسط صنعتی زیادی را بویژه در قالب طرح رونق تولید تامین مالی کرده است.

طرح صنعتی استان تهران


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 31 تير 1396برچسب:ایجاد شغل - طرح صنعتی ,

ساعت 19:58 توسط افشین |

رییس جمهور در صفحه اینستاگرام خود به مناسبت ۲۷ تیرماه سالگرد پذیرش قطعنامه 598، تصویری از مقر سازمان ملل متحد در ژنو، منتشر کرد.

 

به گزارش خبرآنلاین، متن یادداشت حسن روحانی به شرح زیر است؛

تیم مذاکره کننده ایرانی در دومین دور مذاکرات قطعنامه 598، مقر سازمان ملل متحد در ژنو، شهریور ۱۳۶۷.

ردیف جلو از سمت چپ: عباس ملکی (دبیر هیأت)، حسن روحانی (رئیس وقت کمیسیون دفاع مجلس و عضو شورایعالی دفاع)، سیروس ناصری (نماینده وقت ایران در دفتر سازمان ملل متحد در ژنو)، علی‌اکبر ولایتی (وزیر وقت امور خارجه و رئیس هیأت)، محمدجواد ظریف (دیپلمات ارشد وزارت امور خارجه)، مرحوم حسن حبیبی (وزیر وقت دادگستری)، سید محمدحسین لواسانی (معاون وقت بین‌الملل وزارت امور خارجه)، علی شمس اردکانی (دیپلمات ارشد وزارت امور خارجه و نماینده سابق ایران در سازمان ملل متحد).

ردیف دوم: امیر علی‌اصغر جمالی (جانشین وقت فرماندهی نیروی زمینی ارتش)، میر انوری (رییس وقت اداره مرزی وزارت امور خارجه)، دکتر جمشید ممتاز (حقوق‌دان، استاد دانشگاه تهران و مشاور حقوقی هیأت)، مرتضی سرمدی (معاون وقت ارتباطات وزارت امور خارجه).



ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 28 تير 1396برچسب:پاتوق نارنجی- حسن روحانی - دفاع مقدس (جنگ تحمیلی) -,

ساعت 9:9 توسط افشین |

 

مهدی طارمی و گادوین منشا خط حمله آتشین پرسپولیس در لیگ هفدهم را تشکیل خواهند داد.

 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در روزهایی که طارمی اصرار به جدایی از پرسپولیس داشت برانکو در اردوی اوکراین گادوین منشا را به عنوان پنالتی‌زن اول قرمزها معرفی کرد اما با بازگشت آقای گل لیگ‌های پانزدهم و شانزدهم دیگر حرفی درباره پنالتی‌ به میان کشیده نشد. در هر صورت اما بعید است برانکو برای فصل پیش رو حتی یک بار دیگر هم به پنالتی‌های طارمی اعتماد کند. آن هم در حالی که طارمی نشان داده به همان اندازه که پنالتی گرفتن را دوست دارد و اتفاقا استعدادش را هم در این زمینه بارها اثبات کرده، دلش می‌خواهد پنالتی‌ها را خودش به گل تبدیل کند. هرچند بارها هم نشان داده اصلا به عنوان یک تمام کننده قهار پنالتی نمی‌توان روی او حساب کرد. بر همین اساس امکان این که برانکو برای ضربات پنالتی فصل پیش رو همچنان به منشا اعتماد کند بسیار زیاد است. اما باید دید واکنش طارمی به این مسئله چه خواهد بود. او فصل‌های گذشته سابقه درگیری برای زدن ضربه پنالتی را دارد. حالا این بار هم تیمی‌ای که ضربه پنالتی را خواهد زد یکی از رقبای او برای آقای گلی هم خواهد بود. این اتفاق یک امتحان مهم برای برانکو است تا انسجام تیم‌اش را و البته استحکام مدیریتی خودش را تثبیت کند.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 28 تير 1396برچسب:پاتوق نارنجی- مهدی طارمی - باشگاه پرسپولیس - ,

ساعت 9:6 توسط افشین |

سیاسیون به حرف پایداری‌ها گوش نمی‌دهند|هوای هم را دارند ولی ژست می‌گیرند مردمی هستیم

سخنگوی جبهه پایداری می‌گوید: اینکه گروه‏‎ها بنشینند همگرایی را طوری طراحی کنند که هوای همدیگر را داشته باشند و بعد ژست بگیرند که "مردمی هستند و برای نظام کار می کنند"، به معنای برای مردم کار کردن نیست و فایده‌ای هم ندارد.

 

امید کرمانی‌ها: همواره عرف فعالیت سیاسی آن است که گروه های پیروز در انتخابات بعد از مدتی به اختلاف سلیقه می خورند و گروه های مغلوب به همگرایی می رسند تا در رقابت بعدی شکست خود را جبران کنند اما گویا اصولگرایان قصد دارند خلاف این روال حرکت کنند، گرچه تعدادی از فعالان سیاسی این جناح جمنا را با هدف همگرایی تشکیل دادند و بعد از انتخابات ریاست جمهوری نیز به حفظ آن تأکید می کنند و معتقدند اکثریت نیروهای اصولگرا در این مجموعه حضور دارند اما واقعیت آن است که جمنا امروز اقلیتی بیش نیست، گروه های سنتی اصولگرا به طور مشخص جبهه پیروان خط امام و رهبری اثباتی و نفی موضع نگرفتند و جبهه پایداری نیز حاضر نشده به جمنا بپیوندد.

در واقع سنتی ها و نواصولگراها بعد از سالها بر سر یک موضوع به اشتراک نظر رسیدند و آن هم مخالفت با سازوکار جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی بود.

مجید متقی فر سخنگوی جبهه پایداری می‌گوید:اصل همگرایی خوب و مقدس است هیچ کس نمی تواند این را رد کند اما همگرایی با چه رویکردی؟ با چه استراتژی؟ خروجی اش چه باشد؟ جواب این سئوالات باید معلوم شود.

مشروح این گفتگو را در ادامه بخوانید.

 

***

در جریان اصولگرا بر سر تعریف مکانیزم کار تشکیلاتی اختلاف دیدگاه وجود دارد، برخی معتقدند اصلا نیازی به اینکه سازوکار همگرایی تعریف بشود نیست هر گروهی بیاید دیدگاه هایش را مطرح کند، وقتی نامزد اصلحی وارد صحنه شود آن زمان همه مانند انتخابات ریاست جمهوری سال 96 به اشتراک نظر و همگرایی می رسند، طرف مقابل هم تاکید بر تعریف یک سازوکار مشخص تشکیلاتی دارد، نظر شما چیست؟

اول باید دید معنا و مفهوم همگرایی در ادبیات سیاسی چیست؟ معتقدم همگرایی با هدف رعایت منافع نظام و مردم و پیگیری مطالبات مردم و رهبری معنا و مفهوم پیدا می کند اما اگر هدف رسیدن به مقام و قدرت باشد دیگر نمی توان نام آن را همگرایی گذاشت بلکه برای توصیفش باید واژه دیگری به کار برد. در مجموع باید دنبال همگرایی‌ بود که به وحدت و اتحاد مردم لطمه نزند بلکه آن را تقویت کند. البته ما متولی هیچ گروه و دسته ای غیر از پایداری نیستیم که از جانب آنها سخن بگوییم که این مدل همگرایی خوب است یا نه، بالاخره هر کسی نظری دارد و نظرش را بیان می کند اما پایداری همگرایی را در این می داند که نتیجه اش تجلی قدرت و انسجام نظام باشد.

اگر این باشد همگرایی خوب است وگرنه نمی توان نامش را همگرایی گذاشت چون مصداق کلاه سرمردم گذاشتن است. پس گروه هایی که صحبت از همگرایی می کنند باید منافع مردم را در آن سازوکار ببینند، چون در این صورت است که همه به یک فهم، برداشت و منطق مشترک می رسند. اینکه گروه ها بنشینند همگرایی را طوری طراحی کنند که هوای همدیگر را داشته باشند و بعد ژست بگیرند که مردمی هستند و برای نظام کار می کنند، این به معنای برای مردم کار کردن نیست و فایده ای هم ندارد. گروه ها باید با لحاظ کردن منافع مردم به تشکیلات واحد همگرا برسند. اکنون مردم در پیچ و خم بیکاری، رکود، گرانی دارند بیچاره می شوند اما ما مشغولیم مکانیزمی را برای همگرایی درست کنیم تا در آینده رئیس جمهور از سلیقه سیاسی ما باشد. اینکه بازنده عرصه انتخابات شدیم و دغدغه داشته باشیم چه طور و کجا می توان باخت را جبران کرد تفکر غلطی است، معتقدم باید دنبال آن بود که مردم برنده باشند.

سازوکار همگرایی در جریان اصولگرایی از نظر شما باید چه طور تعریف شود آیا در قالب جمنا باید باشد یا پارلمان اصولگرایی یا...

اول باید استراتژی سازوکار همگرایی در بیاید. استراتژی هم باید رعایت منافع و مصالح مردم و برطرف کردن مشکلات مردم باشد و دولت قدرتمند، صالح و خدمتگزار و مجلس با بصیرت و متخصص می توانند این کار را انجام دهند.

یعنی اول استراتژی همگرایی تعریف شود بعد دنبال طراحی سازوکار رفت؟

بله، مهم است با چه نگاهی سازوکار همگرایی تعریف می شود. آن نگاه می تواند آنقدر خوب باشد که در دل ها جا باز کند یا می تواند آنقدر بد باشد که مردم متنفر باشند.

این طور که شما می گویید اصولگراها باید نقطه بگذارند و از سرخط شروع کنند؟

من از جانب اصولگراها حرف نمی زنم، نگاه خودم را می گویم، درباره اصولگراها باید از آقایانی که ادعا دارند سئوال کنید.

وقتی شما می گویید باید برای همگرایی اول استراتژی تعریف شود بعد گروه های مختلف با هم بنشینند منظورتان گروه های اصولگراست دیگر؟

بله، البته دامنه اتحاد وسیع تر هم می تواند باشد چون اقشار مختلفی را می تواند تحت پوشش دهد. به این ترتیب که وقتی استراتژی همگرایی اعلام شد هرکس علاقمند بود به سمتش می آید. نکته دیگر آنکه مردم باید به این همگرایی توجه کنند نه فلان آقا یا فلان نخبه. باید دید الان مردم دلشان چه می خواهد و چه مشکلی دارند. توجه به حل گرفتاری و مشکل مردم مهم است. از این همه قیل و قال باید راه علاجی درست شود نه آنکه کاری کنیم که مشکلات مردم بیشتر شود.

این طور که شما می گویید مرزهای دو جناح سیاسی به هم می ریزد؟

حضرت آقا به این نوع دسته بندی ها توجه ندارند. افرادی که درون نظام دارند فعالیت می کنند چون قدرت شان برخاسته از مردم است باید به فکر مردم باشند. حالا هر طور می خواهند مکانیزم طراحی کنند باید نتیجه اش به نفع مردم تمام شود و رسیدن به این هدف نیز مبری از اغواگری سیاسی و دادن وعده های دروغ باشد. مکانیزمی که این گروه از آن گروه و آن گروه از این گروه حمایت کند تا هر کدام پلکان ترقی را طی کرد هوای دیگری را داشته باشد شرعی، اسلامی، انقلابی و انسانی نیست.

آیا این استراتژی پایداری پس از انتخابات ریاست جمهوری 96 است؟

خیر، این استراتژی از اول در مرامنامه و اساسنامه پایداری بود و جدید نیست، منتها ما می گوییم کسی از سیاسیون گوش نمی کند وگرنه ارتباط ما با مردم بسیار خوب است و در بدنه وضع ما بد نیست.

بر اساس همین استراتژی بود که به جمنا نپیوستید؟

خیر، یک مسائل دیگری در جمنا بود که روشن است نپیوستن ما نیز دلایل متعددی دارد. پایداری با جمنا مشکل اساسی ندارد، آنها آدم های خوبی هستند و می خواهند خدمت کنند. منتها نگاه ها مختلف است. نظر پایداری این است که اگر سازوکاری با آنچه گفتم شکل بگیرد بهتر جواب می دهد. آقای روحانی وعده هایی داده باید محقق شود وگرنه اغواگری سیاسی کرده است، آن وقت مشکل به وجود می آید. آقای روحانی گفت مشکل بیکاری را حل می کند، پایداری نیز پیگیری خواهد کرد؛ اگر مشکل بیکاری حل نشد، نقد جدی انجام می دهد و اگر حل شد کمک می کند. چرا؟ چون برای مردم پیگیری رفع رکود اقتصادی، ایجاد رونق اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار و اشتغال جوانان مهم است. ما در موضوع مطالبات مردم از دولت پیگیری می کنیم و دولت نیز موظف به حل این مشکلات است.

آیا پیگیری این هدف نیاز به سازوکار همگرایی دارد؟

اصل همگرایی خوب و مقدس است هیچ کس نمی تواند این را رد کند اما همگرایی با چه رویکردی؟ با چه استراتژی؟ خروجی اش چه باشد؟ جواب این سئوالات باید معلوم شود. کسی که مخالف همگرایی باشد مانند کسی است که مخالف وحدت است، معلوم می شود این فرد عقل ندارد چون خلاف وحدت که نباید بود. اما سئوال این است وحدت برای چه؟ موضوع وحدت چیست؟ به کجا می خواهیم با این وحدت برسیم؟ اینها باید برای مردم تبیین شود.

یعنی سازوکارهای همگرایی که تاکنون در جریان اصولگرا وجود داشته به این سئوالات جواب نداده است؟

من نمی دانم، چون در همه سازوکارها نبودم که بخواهم قضاوت کنم. ولی می دانم هر کسی در بین مردم هر آسیبی ببیند باید در رویکردهایش مطالعه و بازنگری کند و ببیند کجای کارش ایراد دارد وگرنه مردم متحد هستند و نیازی هم به وحدت ما ندارند. مردم رهبرشان را قبول دارند و به هر سمتی اشاره کند می روند؛ این را کسی نمی تواند نفی کند.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 28 تير 1396برچسب:پاتوق نارنجی- جبهه مردمی نیروهای انقلاب(جمنا) - جبهه پایداری - ,

ساعت 9:4 توسط افشین |

تقوی: مفسر ورزشم، هیچ‌ وقت مشکمحمد تقوی پیشکسوت اسبق استقلال که سال‌ها در انگلستان به عنوان مفسر ورزشی فعالیت می‌کرد به کادر فنی پدیده پیوست و در لیگ هفدهم حضور خواهد داشت.

 

زاوش محمدی: محمد تقوی، بازیکن سابق باشگاه استقلال و تیم‌ملی که بعد از سال‌ها به ایران برگشته است، این روزها خود را برای حضور روی نیمکت تیم پدیده در لیگ هفدهم آماده می‌کند. پیشکسوت با اخلاق و جنتلمن استقلال مهمان کافه خبر بود و در یک گفت‌وگوی صمیمی از شرایط خودش و اوضاع فوتبال ایران حرف زد. در ادامه بخشی از صحبت‌های او را می‌خوانیم.

*برای همه جالب بود که چطور بعد از این همه سال به ایران برگشتید؟

من بعد از ۱۴ سال به دعوت باشگاه پدیده آمدم. البته قبلاً هم یک سفر کوتاه داشتم، اما امسال به عنوان مسئول فنی این باشگاه در خدمت هستم. در این دو ماه هم به اندازه کافی با شرایط فوتبال ایران آشنا شده‌ام. 

*تغییرات فوتبال ایران در این مدت را چطور دیدید؟

واقعیت این است که نسبت به دو دهه پیش من تغییر آن چنانی ندیده‌ام و نمی‌گویم پیشرفتی نداشتیم؛ ولی سرعت پیشرفت خیلی کم و کند بوده است.

*دلیلتان برای بازگشت شخصی بود؟ خیلی‌ها فکرش را هم نمی‌کردند روزی محمد تقوی به ایران برگردد.

راستش را بخواهید کلاس‌های مربیگری چیزی نیست که در ۶ ماه یا ۶ هفته تمام شود. مهم‌ترین چیز برای من هم این بود که در این مدت با فوتبال انگلیس کاملاً عجیبن شوم. در حقیقت کلاس‌های مربیگری فقط سرفصل‌ها را به من ارائه می‌دهد، اما باید وارد فاز عملی شد. من در این مدت تمرینات استون ویلا و وست برومویچ را تحت نظر داشتم. به کمپ تیم‌های‌ملی انگلیس سر می‌زدم و الان تصمیم گرفتم به ایران برگردم.

*بعضی شیطنت‌ها به نظر می‌رسید مانعِ از کار شما در داخل مرزهای ایران شود.

نه. من مفسر ورزشی و عضو انجمن مربیان انگلیسی هستم. فقط کار ورزشی می‌کنم و در ادامه کلاس‌هایم حالا وارد فوتبال حرفه‌ای شده‌ام. من هیچ مشکلی برای برگشت به ایران نداشتم و خواستم با این کارم دو نشان را بزنم. چرا که کار عملی من شروع شده و برای مدرک pro-license باید حتماً در یک تیم حرفه‌ای مشغول به کار می‌شدم و بعد از تز خودم که درباره انتقال توپ به حمله است، دفاع می‌کردم.

*چرا پدیده؟ در این مدت حتماً پیشنهادات زیادی داشته‌اید.

من ۴ سال پیش برای کادرفنی استقلال پیشنهاد دریافت کرده بودم که آن را رد کردم. دو سال پیش هم مجددا درخواستی آمد، اما دوست نداشتم بیایم. در دو سال اخیر با آقای مهاجری ارتباط نزدیکی داشتیم و ایشان خیلی تأکید کردند که یک بار من از نزدیک شاهد کار باشم و این شد که به عنوان مسئول فنی تیم پدیده حاضر می‌شوم.

*شرایط خاصی هم داشتید؟

شرایط من چندان مالی نبود. بیشتر دوست داشتم کار خودم را انتقال بدهم و خیلی برایم مهم بود که آزادی عمل داشته باشم. وقتی آنها شرایطم را پذیرفتند من هم مایل به همکاری شدم. آزادی عمل برای من از همه چیز مهم‌تر بود.

*سرمربیگری استقلال سمت وسوسه کننده‌تری نبود؟

من بیشتر دوست دارم تأثیرگذار باشم. به نظرم می‌توانید نفر اول نیمکت هم نباشید، اما تأثیر مثبت خود را بگذارید. من تجربه لازم داشتم و وارد کار اجرایی شدم. شاید اگر می‌خواستم سرمربی شوم تا ۲۰ سال دیگر هم این اتفاق نمی‌افتاد، اما آمدم تا اتمسفر را بیشتر درک کنم.

*درباره تیم‌ملی و عملکرد کی‌روش چه نظری دارید؟

کی‌روش ما را به جام‌جهانی برده است و هیچ ایرادی از این نظر به او وارد نیست. او بسیار هم تأثیرگذار بوده است و به نظر من ایشان 100 درصد که هیچ، 120 درصد موفق بود. حرفی که خیلی‌ها هم می‌زنند این است که تیم‌ملی ما پیشرفت کرده است، اما باشگاه‌های ما نه! به نظر من بعد از کی‌روش هیچ چیز از او برای ما نمی‌ماند؛ چرا که این نوع استراتژی با فرهنگ فوتبالی ما همسو نیست، چون که اصلاً فوتبال ما دفاعی نیست! ممکن است تیمی مثل پرتغال یا یونان به این شکل بازی کنند و نتیجه بگیرند، اما شما ببینید که همین تیم‌ملی جوانان ما هم حتی نتوانست با این سیستم کار کند. من می‌گویم کی‌روش عالی است؛ پِرفِکت! به او از صد، نمره ۱۱۰ هم می‌دهم،اما چند درصد مربیان ما حاضرند با این روش کار کنند؟ صفر! ما صرفاً می‌خواهیم به جام‌جهانی برویم. خُب این خوب است، اما باید اهداف خود را هم مشخص کنیم. به دنبال این هستیم که کی‌روش ما را به جام‌جهانی ببرد. نشد لیپی، بازهم نشد گواردیولا، اما هدف نداریم. در انگلیس هم این اشتباه را کردند. کاپلو یا اریکسون را آوردند و نتیجه نگرفتند، اما حالا می‌خواهند با نسل جوان و ریشه‌ای مشکل را حل کنند. من کی‌روش را خیلی قبول دارم و از او درس هم گرفته‌ام، اما مطمئناً هیچ وقت تیم‌های من با این تفکرات به میدان نخواهند رفت. 

*برویم سراغ استقلال؛ عملکرد منصوریان را چطور دیدید؟

به لحاظ حرفه‌ای نمی‌توانم راجع به تیم امسال استقلال حرفی بزنم چرا که در تیم پدیده پست دارم و این درست نیست، اما من استراتژی سال گذشته تیم را نفهمیدم. فارغ از جوانگرایی، استقلال محکوم به بازی تهاجمی است و در این تیم نمی‌توان دفاعی کار کرد و اگر هم الویت این است باید طوری باشد که به دل هوادار بنشیند. به هرحال اولین مهم برای مربی این است که تکلیف خودش را بداند. استقلال ناکام نبود، اما به نظرم کلمه نایب‌قهرمانی یک سرپوش برای نتایج نامناسب است. قهرمان یک تیم است و بس. اگر بگوییم استقلال سهیمه گرفته حرف بهتری است. به نظرم درکل اگر استراتژی پارسال ادامه پیدا کند تیم موفق می‌شود. استقلال به نظر من اگر برنامه فصل گذشته اش را ادامه می داد بهتر بود. آنها تیم جوانی داشتند که نتایج خوبی هم گرفت اما عوض کردن شاکله اصلی تیم می تواند آنها را دچار مشکل کند. اما پرسپولیس نسبت به استقلال عملکرد بهتری در فصل نقل و انتقالات داشته و با جذب چهار بازیکن تنها نقاط ضعف خود را پوشش دادند.

لی برای بازگشت به ایران نداشتم


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 28 تير 1396برچسب:پاتوق نارنجی- باشگاه استقلال - باشگاه پرسپولیس -,

ساعت 8:58 توسط افشین |


تاریخچه این مدل تخت ها که kotatsu نام دارد به قرن ۱۴ در ژاپن بر می گردد. در این تخت ها میزی تعبیه شده که در زیر آن یک سیستم گرمایشی بوده و دورش با پتوی گرمی پوشیده شده است. با استفاده از این تخت، می توان خواب دلچسبی در کل زمستان داشت.

 

تخت های راحت,مدل تخت های راحت ژاپنی

تاریخچه این مدل تخت ها که kotatsu نام دارد به قرن ۱۴ در ژاپن بر می گردد

 

در مدل سنتی این نوع تخت ها فقط میزی بوده با سیستم گرمایشی و یک پتو که روی آن قرار می دادند. اما امروزه این تخت ها به شکلی مدرن، راحت و زیبا ساخته شده اند.

 

تخت های طرح جدید,مدل تخت های طرح دار

در مدل سنتی این تخت ها فقط میزی بوده با سیستم گرمایشی و یک پتو که روی آن قرار می دادند

 

این نوع تخت های سنتی به دلیل وجود سیستم های گرمایشی مختلف، برای مدتها بود که دیگر ساخته نمی شدند. اما به دلایلی چون مصرف انرژی کمتر، دوباره به آن ها روی آوردند، البته با ساختاری مدرن تر.

 

تخت ژاپنی, مدل تخت ژاپنی

به دلیل مصرف انرژی کمتر این نوع تخت های سنتی با ساختاری مدرن تر به آن ها روی آوردند

 

این تخت ها آنقدر راحت و مناسب هستند که حتی حاضر نمی شوید آن را برای لحظه ای ترک کنید.

 

تخت های زمستانی ژاپنی,مدل تخت های گرم ژاپنی ها

مدل تخت ژاپنی, تخت های زمستانی ژاپنی

این تخت ها خیلی راحت و مناسب هستند

 

مدل تخت های راحت ژاپنی, تخت های راحت

مدل تخت های طرح دار, تخت های راحت

تخت های طرح جدید ژاپنی

 

مدل تخت های ژاپنی, تخت ژاپنی

جدیدترین تخت های طرح دار ژاپنی

 

منبع : bedunim.ir


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 19 اسفند 1395برچسب:پاتوق نارنجی-مدل -تخت - راحت ژاپنی-,

ساعت 23:57 توسط افشین |

 

جملات زندگی, نکاتی برای زندگی زیبا

 

هرگز نگو "خسته ام..!

زیرا اثبات میکنی ضعیفی؛ بگو..نیاز به استراحت دارم.

هرگز نگو "نمی توانم..!"

زیرا توانت را انکار میکنی؛ بگو....سعی ام را میکنم.

هرگز نگو "خدایا پس کی؟؟؟!"

زیرا برای خداوند، تعیین تکلیف میکنی؛ بگو..خدایا بر صبوریم بیفزا.

هرگز نگو "حوصله ندارم..!"

زیرا...برای سعادتت ایجاد محدودیت میکنی؛ بگو..باشد برای وقتی دیگر..

هرگز نگو "شانس ندارم..!"

زیرا به محبوبیتت در عالم، بی حرمتی میکنی؛ بگو..حق من محفوظ است!

با بیان کلمات درست مسیر زندگیت را عوض کن!

 

جملات زندگی, نکاتی برای زندگی زیبا

 

ببخشيد، یک سكه دوزاری داريد؟ 

میخواهم به گذشته ها زنگ بزنم! 

به آن روزهای دور...

به دل های بزرگ،

به محل كار پدرم، 

به جوانی مادرم،

به کوچه هاى كودكى، 

به همبازی هاى بچگى...

میخواهم زنگ بزنم به دوچرخۀ خسته ام، 

به مسیر مدرسه ام که خنده های مرا فراموش کرده، 

به نیمکت های پر از یادگاری،

 به زنگ هاى تفريح مدرسه، 

به زمستانی که با زمین قهر نبود، 

به بخارى نفتى که همۀ ما را با عشق دور هم جمع میکرد،

میدانم آن خاطره ها کوچ کرده اند... 

میدانم ...

آری ميدانم كه تو هم، دنبال سكه ميگردى !!

افسوس... هیچ سکه ای در هیچ گوشی تلفنی،

دیگر ما را به آن روزها وصل نخواهد کرد...

حيف... 

صد افسوس که دوزاری مان بموقع نیفتاد !

 

جملات زندگی, نکاتی برای زندگی زیبا

 

دنیا پر از افرادی است که منتظرند کسی از راه برسد و به آنها انگیزه بدهد تا به فردی تبدیل شوند که آرزو دارند.

مسئله این است که هیچ نجات دهنده ای نیست.

این افراد منتظر رسیدن اتوبوس ایستاده اند اما در خیابانی که هیچ اتوبوسی از آن نمیگذرد.

 در نتیجه، اگر این اشخاص مسئولیت زندگی خود را بر عهده نگیرند و خود را تحت فشار قرار ندهند ممکن است برای همیشه منتظر بمانند

و این کاریست که اکثر مردم انجام می دهند.

 

جملات زندگی, نکاتی برای زندگی زیبا

 

 کارگردان این دنیا خداست،

مهم نیست نقش ما در این مجموعه ثروتمند است یا تنگدست؛

سالم است یا بیمار؛

مهم این است که محبوب‌ترین کارگردان عالم نقشی به ما داده که باید به بهترین شکل آن را ایفا نماییم؛

نباید از سخت بودن نقش گله‌مند بود؛

چرا که سخت بودن نقش نشانه اعتماد کارگردان به شایستگی بازیگر است ...

امیدوارم در هر نقشی که هستی خوش بدرخشی....


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 19 تير 1396برچسب:پاتوق نارنجی- زندگی- زیبا-,

ساعت 23:50 توسط افشین |

 

البته اشتباه نکنید. ما اصراری نداریم که همه افراد باید از اصول مشابه و یکسانی برای منظم شدن استفاده کنند. در واقع از نظر تیپ‌شناسی نوین، منظم بودن یک تعریف واحد ندارد. بلکه ما معتقدیم هر کس ممکن است روشِ منحصر به فرد خودش را برای افزایش عملکرد و استفاده صحیح از وقت داشته باشد...

به گزارش جام جم انلاین به نقل از فرادید، چرا گاهی اوقات خیلی از ما احساس می‌کنیم در طول روز برای انجام کارهایمان وقت کم می‌آوریم؟ چرا مدام احساس مشغول بودن می‌کنیم اما در نهایت به خروجی و دستاورد قابل توجهی نمی‌رسیم؟‌ آیا این طرز فکر صحیح است که فکر می‌کنیم هیچ‌وقت برای انجام همه کارهایمان وقت کافی نخواهیم داشت؟

حقیقت این است که افراد موفق بسیار زیادی هستند که نه تنها به همه کارهایشان می‌رسند و وقت کم نمی‌آورند بلکه زمان مناسبی را هم به تفریح و سرگرمی اختصاص می‌دهند. اما کلید رسیدن به چنین سبک زندگی رعایت نظم و انضباط است.

البته اشتباه نکنید. ما اصراری نداریم که همه افراد باید از اصول مشابه و یکسانی برای منظم شدن استفاده کنند. در واقع از نظر تیپ‌شناسی نوین، منظم بودن یک تعریف واحد ندارد. بلکه ما معتقدیم هر کس ممکن است روشِ منحصر به فرد خودش را برای افزایش عملکرد و استفاده صحیح از وقت داشته باشد.

اما به هر حال به این هم اعتقاد داریم که برخی اصول مشترک وجود دارند که ممکن است برای بسیاری از افراد مفید و مناسب باشد.

با مطالعه این راهکارها، لزوما قرار نیست سبک زندگی خودتان را با آن‌ها منطبق کنید تا نتیجه بگیرید. شکی نیست که ممکن است شما راهکارهای متفاوت و منحصر به خودتان را داشته باشید.

اما در ادامه سعی می‌کنیم تعدادی از راهکارهای افزایش بهره‌وری را با هم مرور کنیم. سعی کنید راهکارها را بخوانید و آن‌هایی که احساس می‌کنید برای شما مناسب است را در زندگی روزمره‌تان به کار بگیرید. دقت کنید هیچ لزومی ندارد که حتماً مقید به همین راهکارها شوید، ممکن است روش شما متفاوت باشد.

مجله اینترنتی موفقیت آمریکا (Success) در مصاحبه‌ای که با دوازده نفر از اعضای انجمن کارآفرینان جوان انجام داده است، از آن‌ها پرسیده است که برای مدیریت وقتشان چه کار می‌کنند؟ پاسخ‌ها را در دوازده راهکار زیر بخوانید:

۱. جایی که لازم است، «نه» بگویید


خیلی اوقات پیش می‌آید که اطرافیان ما، درخواست‌های مختلفی از ما دارند. اگر حجم این درخواست‌ها آن‌قدر زیاد است که از کارهای ضروری خودتان عقب می‌افتید، خیلی ساده به درخواست آن‌ها نه بگویید.

مشکل جایی شروع می‌شود که سعی می‌کنیم به هیچ درخواستی دست رد نزنیم تا کسی از ما ناراحت نشود. در این صورت به سادگی ممکن است از اولویت‌های خودمان عقب بیفتیم.

در چنین شرایطی اگر قرار باشد مدام به کارهای بقیه رسیدگی کنید، زمان انجام کارها و مسئولیت‌های خودتان مرتب به تعویق می‌افتد و کار خودتان سخت‌تر می‌شود.

پس اگر دعوت یا درخواستی از شما شد که با اولویت‌های شما سازگار نبود خیلی راحت و مؤدبانه آن درخواست یا دعوت را رد کنید یا این که صبر کنید و موضوع را بیشتر بررسی کنید. لزوما لازم نیست همه درخواست‌ها را خیلی سریع رد یا قبول کنید.

گاهی زمان بخرید و اولویت‌هایتان را بررسی کنید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

۲. اولویت‌بندی کارهایتان را جدی بگیرید


این مسئله آن‌قدر به عناوین مختلف در کتاب‌ها و سمینارهای موفقیت تکرار شده که انگار اثربخشی خودش را از دست داده!

اما واقعاً باید این موضوع را جدی بگیرید. اصلا هم سخت نیست، کافی است چند دقیقه از وقتتان را به این اختصاص دهید و فکر کنید که اولویت‌های شما در زندگی چیست؟ چه چیزهایی واقعاً برای شما مهم است؟ چه چیزهایی را دوست دارید پنج سال بعد یا ده سال بعد در زندگی‌تان داشته باشید؟

همه اولویت‌های ممکن در زندگی خودتان را لیست کنید، برای نمونه ما چنین لیستی را آماده کردیم:

وقت گذاشتن با خانواده، تفریح و گردش، مطالعه کتاب و رشد فردی، کسب درآمد، ورزش و تندرستی و ...

حتماً موارد بسیار بیشتری هم به این لیست می‌توانید اضافه کنید. از طرفی این لیست خیلی کلی بود. می‌توانید موارد شفاف‌تری متناسب با زندگی شخصی خودتان اضافه کنید. اما نکته مهم این است که این لیست را درست کنید و همه موارد از پر اهمیت‌ترین تا کم اهمیت‌ترین را برای «خودتان» مشخص کنید.

داشتن لیست اولویت‌ها چه کمکی به ما می‌کند؟‌ یکی از مزایای آن این است که ما را از دام کمال‌گرایی رها می‌کند. وقتی لیست خودم را تهیه می‌کنم دیگر از انجام نشدن کارهایی که اولویت کمتری دارند سرخورده نمی‌شوم و راحت‌تر می‌توانم به کارهای کم‌اهمیت لیست نه بگویم.

۳. فعالیت‌هایتان را مثل یک کارآگاه زیر نظر بگیرید!


وقتی آمار چیزی را داشته باشید، راحت‌تر می‌توانید مدیریتش کنید. این موضوع در مورد مسائل قابل اندازه‌گیری مثل پول و وقت بسیار کاربردی و صحیح است.

اگر می‌خواهید زمانتان را مدیریت کنید، اول باید ببینید آن را خرج چه مواردی می‌کنید؟ بزرگ‌ترین دلیلی که باعث می‌شود از وقتمان استفاده بهینه نکنیم، این است که اصلا نمی‌دانیم آن را کجاها داریم تلف می‌کنیم!

خیلی وقت‌ها فکر می‌کنیم کلی کار انجام داده‌ایم، اما حقیقت این است که اگر یک ذره‌بین دستمان بگیریم و مقدار زمانی که صرف هر کار می‌کنیم را کنترل کنیم، می‌بینیم که درصد قابل توجهی از این زمان دارد جاهایی تلف می‌شود که نباید بشود.

وقتی زمانی که صرف می‌کنید را زیر ذره‌بین می‌گیرید، دقیق‌تر می‌توانید مدیریتش کنید. فعالیت‌های بی مورد که وقت زیادی هم از شما می‌گیرد را شناسایی کنید و یا حذفشان کنید یا به مرور از زمانی که به آن‌ها اختصاص می‌دهید کم کنید.

۴. از شب قبل، برای فردا برنامه‌ریزی کنید


وقتی بدون برنامه‌ریزیِ قبلی یک روز را شروع می‌کنید، درست مثل یک کشتی که بدون مقصدی مشخص در آب حرکت می‌کند، بی‌هدف و بی مسیر خواهید بود.

در این صورت اجازه داده‌اید که وزشِ باد برای مقصدِ شما تصمیم بگیرد و تضمین می‌کنم که زمان زیادی را از دست خواهید داد. این با اصول بهره‌وری و افزایش عملکرد در تضاد است.

مطمئنا هر روز به محض این که از خواب بیدار می‌شوید گوشی شما پر است از پیام‌های نخوانده تلگرام و پست‌های جدید اینستاگرام و ایمیل‌های چک نشده از شب قبل و در صورتی که بخواهید همه این‌ها را یکجا چک کنید، معلوم نیست این چرخه شما را تا کجای روز درگیر خواهد کرد.

اما اگر از شب قبل برای فردایتان زمان‌بندی کرده باشید حتماً مدیریت بهتری روی این موضوع خواهید داشت و اجازه نخواهید داد هر صدای نوتیفیکیشنی شما را از اولویت‌های آن روزتان دور کند.


۵. همه کار را خودتان انجام ندهید


در هر جایگاه و سمتی که باشید می‌توانید انجام بخشی از کارها را به دیگران واگذار کنید. در مجموع سعی کنید کارهایی که جنبه عمومی‌تر دارند را به همکاری و مشارکت دیگران انجام دهید. مثلا در خانواده یا محل کار حتماً می‌توانید بخشی از کارها را به دیگران واگذار کنید و بخواهید در انجام دادن کارها به شما کمک کنند تا وقت آزادتان بیشتر شود.

البته طبیعتا این مدل کارها باید جنبه عمومی داشته باشد تا تقسیم‌ کار در مورد آن معنا پیدا کند. در غیر این صورت چندان خوشایند نیست که انجام کارهای شخصی خودتان را به دیگران واگذار کنید!

نگاهی به لیست کارهایی که باید انجام بشوند بیندازید و ببینید کدام مسئولیت را می‌توان به دیگران واگذار کرد.

۶. استفاده از شبکه‌های اجتماعی را بسیار محدود کنید


ورود به شبکه‌های اجتماعی مثل وارد شدن به یک هزارتو (maze) است. شاید وارد شدن به آن دست خودتان باشد اما خارج شدن از آن دست شما نیست!

گذشته از این شوخی، کم نیست زمان‌هایی که به چک کردن تلگرام و اینستاگرام و ... اختصاص می‌دهیم و گذر زمان از دستمان در می‌رود.

هر چقدر زمان کم‌تری را به چک کردن شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها اختصاص دهید زمان بیشتری برای انجام کارهای مفید‌تر خواهید داشت.

من یک جمله دارم که وقتی به آن فکر می‌کنم خیلی انگیزه می‌گیرم و از طرفی به من کمک می‌کند زمان کمتری را در شبکه‌های اجتماعی تلف کنم. آن جمله این است: «وقتی همه دارند در تلگرام وقت تلف می‌کنند، تو یک کار مفید انجام بده!»

البته می‌توانید در روز، زمان یا زمان‌های مشخص و محدودی را برای چک کردن شبکه‌های اجتماعی‌تان اختصاص دهید. اما کلید همین است: استفاده از شبکه‌های اجتماعی را «محدود» کنید.

در واقع راندمان شما نسبت معکوسی دارد با مقدار زمانی که در شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانید.

۷. زمان مشخصی را برای انجام کارها در نظر بگیرید


داشتن یک زمان روتین و یک بازه زمانی تکرارشونده در طول روز برای انجام کارهای مشخص، ایدهٔ خیلی خوبی است.

مثلا مدتی بود که من بعد از ناهار و استراحت و از ساعت ۳ به بعد (تا حدود عصر) را فقط به کتاب خواندن اختصاص داده بودم. این کار باعث شده بود تمرکزم از حالت عادی بیشتر شود و انگار ذهنم شرطی شده بود که در آن بازه زمانی، من باید کتاب بخوانم.

فرقی ندارد چه زمانی را به چه کاری اختصاص می‌دهید. این بستگی به خودتان دارد. اما اگر در طول روز کارهای ثابت و مشخصی را انجام می‌دهید، سعی کنید این کارها به صورت روتین در ساعات مشخصی از شبانه‌روز انجام شوند.

۸. ببینید چقدر کشش دارید


موقع انجام کارهای مختلف، مهارت و پایداری خودتان را ارزیابی کنید. معمولا یک حد بهینه و طلایی برای عملکرد هر کس وجود دارد. سعی کنید آن حد بهینه را برای خودتان پیدا کنید.

مثلا من فهمیده‌ام که در هر ساعت می‌توانم حدود ۲۰ صفحه کتاب بخوانم. من نقطه بهینه و طلایی خودم را پیدا کرده‌ام. اگر در یک ساعت تعداد صفحات کمتری بخوانم یعنی وقتم را تلف کرده‌ام، اگر تعداد صفحات بیشتری را بخوانم یعنی بدون دقت کافی و خیلی سریع مطالعه کرده‌ام.

این برای من یک معیار شده است. برای هر کاری، نقطه بهینه و طلایی خودتان را پیدا کنید مهم این است که در همان بازهٔ طلایی باقی بمانید. بهره‌وری شما زمانی اتفاق می‌افتد که در محدوده نقطه طلایی خودتان باشید.

۹. اضافه‌ها را دور بریزید!


هر چیز اضافه یعنی اتلاف وقت. اگر لیست کانال‌های تلگرامتان زیاد شده است، از آن‌ها لفت دهید و بیرون بیایید. اگر ایمیل‌های اسپم اینباکس شما را اشغال کرده است، آن‌ها را لغو اشتراک (unsubscribe) کنید، اگر کمد لباستان پر است، آن را خالی کنید، میز کار، اتاق و ... هم همینطور.

اضافه‌ها را دور بریزید تا متمرکزتر شوید. خلوت بودن فضای بهتری برای تمرکز کردن ایجاد می‌کند و وقتی روی کارتان متمرکز باشید، عملکردتان به طرز فوق‌العاده‌ای بهتر خواهد شد.

۱۰. صبح‌ها زودتر از خواب بیدار شوید و چند دقیقه تمرکز کنید


صبح‌ها قبل از این که مشغول انجام کارهای روزمره شوید، اندکی تامل کنید و در یک جای آرام و در وضعیت بدنی مناسب قرار بگیرید و فقط تمرکز کنید. افکارتان را آرام کنید و رفته رفته خودتان را از نظر ذهنی برای انجام مسئولیت‌ها و کارهایی که قرار است انجام دهید آماده کنید.

همین کار ساده اگر به صورت آیین یا روتین در بیاید در بلند مدت اثرات باورنکردنی روی ذهن و عملکرد شما خواهد داشت.

۱۱. نکته آخر


نمی‌شود در مورد افزایش عملکرد و راهکارهای آن حرف زد ولی در مورد کیفیت خواب و ساعت خواب چیزی نگفت.

ما در این مقاله قصد ورود به این موضوع را نداریم اما نکته‌ای که می‌خواهیم روی آن تاکید کنیم این است که شاید خیلی مهم نباشد که شب‌ها کِی می‌خوابید و روزها چه ساعتی بیدار می‌شود.

حتی شاید این هم در شروع کار آن‌قدر مهم نباشد که چند ساعت در روز می‌خوابید، بلکه مسئله‌ای که بسیار مهم‌تر است این است که در ساعت‌هایی که بیدارید چقدر موثر و با کیفیت کار می‌کنید؟


ادامه مطلب

+ نوشته شده در جمعه 16 تير 1396برچسب:پاتوق نارنجی- - وقتمان -استفاده -بهتر-,

ساعت 1:0 توسط افشین |

پیامبر اکرم (ص) معیارهای را برای ازدواج معرفی کرده‌اند، که سالم‌ترین و مطمئن‌ترین معیارها است.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ازدواج در نگاه هر کس معیارهایی دارد. با این حال، معیارهایی که بزرگان دین معرفی کرده‌اند، سالم‌ترین و مطمئن‌ترین معیارها است.
 
شرط اول؛ ایمان
 
در اسلام شرط اول انتخاب همسر ایمان و تقوا معرفی شده است. دین بنیان خانواده را حفظ می کند و همسر باتقوا بیشتر از همسری که تقوای کمتری دارد، می تواند اعتماد و آرامش شما را تامین کند. بنابراین پرهیزگاری شرط اول ازدواج از نگاه ائمه و معصومین است. کسی که پایبند به دین نباشد هیچ ضمانتی وجود ندارد که به رعایت حقوق همسر و زندگی مشترک پایبند باشد. در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است که: وقتی کسی که به خواستگاری می آید و اخلاق و دین اش مایه رضایت است به او زن دهید که اگر چنین نکنید، فتنه و فساد زمین را پر خواهد کرد. (نهج الفصاحه، ح247)
 
در حدیث دیگری از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است که: با زن به خاطر 4 چیز ازدواج می شود: مال و ثروتش، زیبایی اش، دینداری اش و اصل و نسب خانواده اش؛ و تو با زنان متدین ازدواج کن. (کنز العمال . ح44602)
 
حس خلق
 
توصیه بعدی اسلام درباره ملاک های ازدواج، حسن خلق است. مردی در این زمینه با امام رضا (علیه السلام) مشورت نمود و عرض کرد: یکی از بستگانم از دخترم خواستگاری کرده ولی اخلاق بدی دارد. حضرت فرمود: اگر بدخلق است، دخترت را به ازدواج او در نیاور. ( وسائل الشیعه، ج14،ص54). دینداری و اخلاق از مهمترین ملاک هایی است که باید هنگام انتخاب همسر مورد توجه قرار گیرند و اگر این دو خصوصیت در کسی وجود نداشت، در ازدواج با او باید تردید کرد. حسن خلق به دارا بودن اخلاق های خوب مثل صداقت، عفت کلام، نگاه پاک، امانتداری، فروتنی، بخشندگی و در کنار آن دوری از اخلاق های بد نظیر تندخویی، بی وفایی، کینه و حسادت و... را شامل می شود.

وصلت خانوادگی
 
ازدواج یک پیوند خانوادگی است نه پیوند دو نفر. از سوی دیگر، خانواده اولین و مهم ترین ریشه هر فرد و آموزشگاهی است که او داشته هایش، خلق و خو، عادت ها و نگاهش به زندگی را از آنجا کسب کرده. بنابراین مهم است با خانواده ای سالم و اصیل وصلت کنیم. اصالت خانوادگی به معنای سلامت خانواده و خوشنام بودن آن ها است. نه ثروت و اصل و نسب و نام و فامیل. اسلام تأکید دارد که درباره سابقه خانوادگی همسر، تحقیق لازم صورت گیرد و به خصوص، مراتب ایمانی و اخلاقی آنها در نظر گرفته شود. زیرا این اصالت خانوادگی در زندگی جدید و نسل بعد تأثیر خواهد گذاشت. پیامبر (صلی الله علیه و آله) در این رابطه می فرمایند: «برای نطفه های خود، بهترین را گزینش کنید. »
امام صادق (علیه السلام) از رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) نقل کرده اند که آن حضرت فرمود: «از ازدواج با احمق بپرهیزید که هم نشینی با او مایه اندوه و بلاست.»
 
همتایی
 
کفویت در ازدواج هم همیشه مورد تاکید پیامبر اکرم(ص) و ائمه بوده است. کفویت به معنای تناسب و همتایی و هماهنگی در ویژگی های اصلی افراد است و در جنبه های ایمانی، فکری، اقتصادی، سنی، ظاهری، خانوادگی، فرهنگی، تحصیلی و... مطرح می شود. در اسلام تاکید زیادی بر کفویت اعتقادی شده است چرا که اعتقادات هر فرد درون مایه وجودی او را مشخص می کنند و تضاد در اعتقادات تنش های زیادی در زندگی در پی دارد. رسول خدا(صلی الله علیه و آله) فرمودند: «مرد مۆمن، کفو و همتای زن مۆمن است؛ و مرد مسلمان، همتای زن مسلمان.» (وسائل الشیعه، ج14، ص44.)
 
بر این اساس بود که پیامبر (صلی الله علیه و آله)، حضرت علی (علیه السلام) را برای همسری دختر خود انتخاب نمودند. بعضی روایات همچنین کفویت را شامل دو چیز دانسته‌اند: یکی عفت ناشی از ایمان و اعتقاد و دیگری تأمین امکانات زندگی.
 
سلامت
 
سلامت جسم و روح در ازدواج همیشه مورد تاکید اسلام بوده است. امام صادق (علیه السلام) از رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) نقل کرده اند که آن حضرت فرمود: «از ازدواج با احمق بپرهیزید که هم نشینی با او مایه اندوه و بلاست.» (جعفریات، ص 92.)
 
احادیثی از پیامبر اکرم (ص) درباره ازدواج:
 
* مراسم ازدواج را آشکار برگزار کنید و خواستگاری را پنهان .(کنز العمال . ح44532)
 
* بهترین ازدواجها ها آن است که آسان تر انجام گیرد .(نهج الفصاحه ، ح248) درباره افزایش روزی پس از ازدواج احادیث دیگری هم از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است. ایشان می فرمایند: زن بگیرید؛ زیرا که ازدواج کردن روزی شما را بیشتر می کند .(بحار الانوار . ج103 0ص217)
 
* مردان عزب خود را زن دهید؛ زیرا با این کار خداوند اخلاق آنان را نیکو می گرداند و روزیهایشان را زیاد می کند و بر جوانمردی های آنان می افزاید. (بحار الانوار . ج103 0ص222).
 
در اسلام هیچ بنایی ساخته نشد، که نزد خدای عزوجل محبوبتر و ارجمند تر از ازدواج باشد. (بحار الانوار . ج103 0ص222)
 
هر جوانی که در دوره جوانی خود ازدواج کند، شیطانش فریاد بر آورد که: وای بر او دین خود را از گزند من حفظ کرد .(کنز العمال . ح44441)
 
دو رکعت نمازی که ازدواج کرده می خواند، برتر از هفتاد رکعت نمازی است که فرد عزب می خواند .(بحار الانوار . ج103 0ص219).


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 5 دی 1395برچسب:پاتوق نارنجی- انتخاب همسر ، پیامبر اکرم ، معیار انتخاب همسر ، ازدواج -,

ساعت 21:47 توسط افشین |

Nick و Dariece ( نیک و داریس ) زوج جوانی هستند که از ۸ سال پیش تصمیم گرفته اند زندگی خود را در سفر بگذرانند و از دیدن جاذبه های دنیا لذت ببرند. آنها تا کنون موفق شده اند به ۵۵ مقصد مختلف در اقصی نقاط جهان سفر کنند و تجربیاتی متفاوت را برای خودشان رقم بزنند. اما این تمام هدف و رویای آنها نیست، این زوج تمام دیده ها و شنیده و تجربیات خود را در اختیار دیگر دوستداران سفر می گذارند و معتقدند این گونه انسان های بیشتری در چهار گوشه ی دنیا به سفر ترغیب می شوند و فرصت کشف دنیایی تازه را پیدا می کنند.

ایران، از جمله کشورهایی که این زوج به آن سفر داشته و روزهای خوشی را در آن گذرانده اند. از نظر آنها ایران کشوری است غنی از فرهنگ و تاریخ که به بدترین شکل ممکن به ساکنان قاره های دیگر معرفی شده است. این زوج امیدوارند با انتشار تجربه ی سفرشان به ایران ذهنیت های منفی در باره ی این کشور را کاهش دهند و بتوانند آن را به خوبی معرفی کنند.

پیش از این در مطلب خاطرات زوج گردشگر کانادایی از سفر به ایران توصیفی که آنها از ایران و سفرشان به این سرزمین پهناور داشته اند را بیان کردیم. حالا این زوج، به ویژگی های مردم ایران و رفتارشان با گردشگران می پردازند و درباره ی آن چنین می گویند:

اگر تا به حال به ایران سفر کرده و یا در اطراف آن به گشت و گذار پرداخته باشید قطعا برخورد با مردمان این سرزمین را تجربه کرده و یا شایعاتی را در مورد آنها شنیده اید. گردشگران بیشماری در سراسر جهان درباره ی مهمان نوازی، سخاوت و طبع خالص مردمان ایران حرفهایی را زده اند و یا در سفرنامه های خود به این مقوله پرداخته اند. ما تصمیم گرفتیم همه ی این شنیده ها را لمس کنیم و از نزدیک ببینیم، پس راهی ایران شدیم و ۳۱ روز را در آنجا و در میان مردمانی مهربان سپری کردیم. پیشنهاد ما به شما این است که قبل از اینکه در مورد مهمان نواز بودن یا نبودن مردمان یک سرزمین تصمیم بگیرید، حتما سفر به ایران را تجربه کنید.

در ادامه به ارائه ی نظرات این زوج گردشگر می پردازیم…

با کارناوال همراه باشید …

سفر به ایران

کنجکاوی مردم

تقریبا بلافاصله پس از عبور از مرز ترکمنستان و ورود به ایران، مردمان محلی با فریاد ” به ایران خوش آمدید ” به گرمی از ما استقبال کردند. از لحظه ای که قدم به خاک ایران گذاشتیم بارز ترین چیزی که با آن مواجه شدیم کنجکاوی مردمان ایران نسبت به خارجی ها بود که تا پایان سفر ما وجود داشت. مردم ایران در برخورد با خارجی ها سه سوال اصلی را مد نظر قرار می دهند و معمولا به ترتیب زیر آنها را می پرسند:

۱- اهل کجایید؟

۲- پیرو چه دینی هستید؟

۳- در مورد ایران چه نظری دارید؟

در صورتی که مکالمه را ادامه دهید آنها در مورد خانواده، تحصیلات، اعتقادات و نظر شما درباره ی سیاست، آداب و رسوم و مراسم خاص ایران نیز خواهند پرسید. نکته جالب توجه این است که افرادی که به مکالمه با شما می پردازند کمتر به موضوعاتی همچون کسب و کار علاقه نشان می دهند و بیشتر دوست دارند نظر صادقانه ی شما را در مورد کشور خودشان بدانند.

سفر به ایران

مهمان نوازی ایرانی ها

در ازبکستان از یکی از مسافران دانمارکی که به ایران آمده بود شنیده بودم :

شما در ایران حتی به رزرو هتل نیز احتیاج پیدا نخواهید کرد. کافیست در خیابان با افراد محلی ارتباط برقرار کنید و با آنها دوست شوید تا شما را به خانه خود دعوت کنند.

هیچوقت این حرف را باور نداشتم تا اینکه قدم به خاک ایران گذاشتم. هر وقت که شما بخواهید شخصی هست که کمکتان کند تا دچار دردسر نشوید. به هنگام احساس تشنگی قطعا از سوی یک ایرانی به نوشیدن چای دعوت خواهید شد و طبق محاسبات من تقریبا تنها سه دقیقه طول می کشد که یک مکالمه ی دوستانه و خالصانه بین شما شکل بگیرد و دوست ایرانی، شما را به خانه ی خود و یا نشستن پای سفره ی غذای خود دعوت کند و تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا احساس راحتی کنید و بهتان خوش بگذرد. مهمان نوازی نسبت به خارجی ها کاملا در فرهنگ ایرانی ریشه دوانده و آنها از تصویری منفی که رسانه ها از آنها ساخته اند بسیار ناراحت هستند.

 

سفر به ایران
photo by Siamak Memarian

ایرانی ها تروریست نیستند…

یک ایرانی که در تخت جمشید دیدیم سوال جالبی از ما پرسید:

شما اخبار رسانه ها را که ایرانیان را تروریست هایی با افکار افراطی نشان می دهند، باور می کنید؟

این سوال کمی عجیب به نظر می رسید اما کاملا حق با او بود. ایرانیان به خوبی از اخبار رسانه ای که در خارج از کشور در مورد آنها پخش می شود، آگاه و در مورد آن بسیار متاسف هستند. مردمان ایران کاملا با این رسانه ها آشنایی دارند و اخبار و تصاویر پخش شده را در نتیجه ی تبعیض مطبوعاتی و رسانه ای می دانند. اما بر خلاف تصاویر رسانه ها ایرانیان مردمی سربلند و پر افتخار هستند که در طول تاریخ برای باور خود و تغییرات بزرگ در دولت و حقوق بشر جنگیده و ایستادگی کرده اند. این کشور هنوز هم به کمک مردمانش در حال پیشرفت است و همه ی آنها به ایرانی بودن خود افتخار می کنند.

سفر به ایران

آنچه درباره ایران می شنوید اشتباه است!

خیلی ها فکر می کنند ایرانی ها، عرب هستند در حالی که کاملا در اشتباه هستند.

مردم فکر می کنند در ایران هر لحظه بمبی منفجر می شود اما تصورشان کاملا غلط است.

همه با شنیدن نام ایرانیان به یاد تروریست ها می افتند اما چیزی که خارج از مرزهای ایران می گذرد ربطی به داخل آن ندارد و امنیت کامل در ان برقرار است.

خیلی ها تصور می کنند ایرانی ها از غربی ها متنفرند در حالی که اصلا این طور نیست. آنها به گرمی به استقبال شما خواهند آمد.

سفر به ایران

امنیت در ایران

یکی از مسافرانی که پیش از این به ایران آمده بود همیشه در مورد امنیت در ایران به من می گفت:

در ایران چیزی از تو نمی دزدند.

با کمی گشت و گذار در ایران متوجه شدم این حرف تا حدودی حقیقت دارد. در ایران میزان جرم و جنایت نسبت به کشورهای دیگر در سطح بسیار پایین تری قرار دارد. البته این به معنای عدم وجود این مفهوم در ایران نیست. به هر حال ایرانی ها هم انسان هستند و در یک کشور در حال توسعه زندگی می کنند. ممکن است میان آنها و در هر قشری از جامعه افرادی پیدا شوند که چندان هم به قوانین پایبند نباشند و اختلالاتی را در نظم ایجاد نمایند.

تجربه ی برخورد با مردم ایران برای ما بسیار خوشایند بود چرا که در این سفر ما با دوستانه ترین مردمی که تا به حال دیده بودیم، مواجه شدیم. در تمام طول سفر احساس امنیت داشتیم چرا که تقریبا همه ی مردمی که با آنها برخورد داشتیم نهایت تلاش خود را می کردند تا اتفاقات خوبی را برای ما رقم بزنند. ما به خانه های متعدد دعوت شدیم و بسیار از همنشینی با آنها لذت بردیم. اما در همه جای جهان ممکن است افرادی نیز وجود داشته باشند که برای شما اتفاقات ناخوشایندی را رقم بزنند و در مورد ایران می توان گفت که کمترین تعداد از این دست افراد را در آن مشاهده نمودیم.

سفر به ایران

در ایران توافق در معامله را فراموش نکنید

توصیه ی من به شما این است:

در سفر به ایران قبل از شروع هر معامله ای قیمت خود را تا ۳ بار اعلام کنید چرا که ممکن است به هنگام پرداخت پول دچار دردسر شوید و اختلافاتی پیش بیاید.

در تمام مدت سفر تنها یک نکته ی منفی در شخصیت بی عیب و نقص و مهمان نواز ایرانیان به چشم می آید و  آن هم مشکلاتی است که در معامله ی با آنها وجود دارد. به هنگام خرید کالا و یا گرفتن تاکسی حتما میزان پرداخت خود را به صورت واضح مشخص کنید و به هیچ وجه زیر بار پرداخت هزینه ای بیشتر از مبلغ توافق شده نروید!

سفر به ایران
photo by Behzad Kalantari

مفهوم گیج کننده تعارف

در ایران ممکن است بارها این جمله را از رانندگان مختلف بشنوید:

خواهش می کنم بفرمایید، لازم نیست پولی پرداخت کنید

در این زمان اشتباه ترین پاسخی که می توانید بدهید این است:

بسیار خب، متشکرم!

بهتر است بدانید قانون نانوشته ای به نام تعارف در ایران وجود دارد که بسیار گیج کننده است. تعارف به معنای پیشنهاد یک هدیه است در حالی که ممکن است شخص هدیه دهنده توان پرداخت آن را نداشته باشد. هنگامی که پیشنهاداتی از این دست به شما شد تا سه بار آن را رد کنید تا در نهایت از صحت و واقعی بودن  آن مطمئن شوید.

با وجود اینکه امروزه این مفهوم کمتر از گذشته در جامعه ی ایران وجود دارد اما با این حال هنوز رانندگان تاکسی و فروشندگان بازار تحت همین مفهوم خدمات یا کالاهایی را به صورت رایگان به شما پیشنهاد می دهند که اگر بدو رعایت قوانین تعارف آن را به سرعت قبول کنید بسیار نا خوشایند به نظر می رسید.

سفر به ایران

مذهب در ایران

دلیل اینکه چرا برخی مسافران ایران سعی دارند مردمان این کشور را افرادی با تعصبات خشک مذهبی جلوه دهند هنوز برای من مشخص نیست. آنچه که من در ایران دیدم امنیت کامل و مردمانی شگفت انگیز بود که بهترین میزبانی را به نمایش گذاشتنند. با اینکه اکثر جمعیت ایران مسلمان هستند، ما در اینجا با مردمی روبرو شدیم که با اینکه جزء اقلیت های دینی بودند اما در نهایت آرامش و امنیت در این کشور زندگی می کردند و از حقوقی مساوی برخوردار بودند.

سفر به ایران
photo by Damon Lynch

نظر ما در مورد ایرانیان

اگر از ما بپرسید که آیا واقعا ایرانیان مردمانی به همان خوبی که از آنها تعریف می شوند هستند یا نه؟ قاطعانه می گوییم ” بله”

یکی از چیز هایی که در مورد آن مطمئنیم این است که ایرانیان مهمان نواز ترین مردمی هستند که تا به حال دیده ایم. از نظر ما ایران یکی از مقاصد شناخته نشده ی جهان است که به درستی به مردم جهان معرفی نشده است. ایران، بدون اغراق، جایی خارق العاده برای سفر است و بهترین خاطره ها را برایتان رقم می زند.

سفر به ایران
photo by Mohadese Majd

ادامه مطلب

+ نوشته شده در جمعه 3 دی 1395برچسب:پاتوق نارنجی- برچسب ها نظر جهانگردان خارجی در مورد رفتار ایرانی ها-,

ساعت 23:14 توسط افشین |

زنی که برای خرید یک کلبه ییلاقی به کوهستان رفته بود با پیرمدر زشت و منزوی آشنا شد. ازدواج با پیرمردی که 25 سال از این زن بزرگتر بود او را میلیونر کرد.
کد خبر: ۱۹۶۸۶
تاریخ انتشار:۰۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۵ - 23 December 2016

به گزارش روزپلاس، ازدواج با پیرمرد برای زنی که 25 سال از او جوان تر بود پایان خوشی به همراه داشت .تصاویر مراسم عقد و ازدواج زن و مردی درفضای مجازی منتشر و توجه همه را به خود جلب کرد. زن جوان که علاقه به خرید ملک و املاک داشت در مسیر یک معامله با  همسر آینده ی خود آشنا شد.

 

دختری که با ازدواج با این پیرمرد زشت میلیونر شد ! + عکس

 خانم "ساندرین دویلارد " برای خرید کلبه پنچ چوپانان ( خانه ای مشهور در دل کوه ) در نزدیکی پیست اسکی به کوهستان رفته بود که پیرمردی به نام " مارسل آمفوکس " را ملاقات کرد . این پیرمرد که سالها دچار انزوا شده بود و در شرایط نامناسب ظاهری و امکانات زندگی می کرد به پیشنهاد زن جوان با او ازدواج کرد تا از این وضعیت نجات یابد. زوج عاشق در همان روستا مراسم ازدواج خود را برگزار کردند.

 

 

آنها در سال 2011 با هم ازدواج کردند . خانم ساندرین برای رسیدگی به کارهایش اکثر وقتش را در شهر سپری می کرد ولی  پیرمرد ملقب به منزوی کوهستان همچنان در شرایطی نامناسب در کلبه ی خود بدون حتی امکاناتی همچون برق و آب لوله کشی زندگی می کرد.

 دختری که با ازدواج با این پیرمرد زشت میلیونر شد ! + عکس

 چند سال بعد پیرمرد میلیونر در یک تصادف مشکوک کشته شد و تمامی اموالش به همسرش رسید. جنجال های زیادی همراه این ازدواج و ثروتمند شدن برای آن زن بود ، برخی می گفتند که او به دلیل آشنایی از موقعیت کلبه و املاک پیرمرد با او ازدواج  کرده بود تا در نهایت خود صاحب آنها شود و صحبتهای دیگر که خانم "ساندرین" تمام آنها را رد کرده است.

 

در این تصادف دو تن از دوستان خانم ساندرین هم دچار حادثه شدند اما بعد از مدتی درمان سلامتی خود را بدست آوردند.

 

 حالا این زن با فروش کلبه و زمین های همسر سابقش به ثروتی میلیاردی خواهد رسید چرا که صاحبان پیست اسکی و اقامتگاه های لوکس در کوهستان آلپ در تلاش هستند تا آنها را خریداری کنند.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در جمعه 3 دی 1395برچسب:پاتوق نارنجی- پیرمرد زشت ، پیرمرد میلیاردر ، ازدواج با پیرمرد,

ساعت 22:19 توسط افشین |



,تفسیر سوره طلاق,خواص درمانی سوره طلاق

فضیلت و خواص سوره طلاق

 

در بیان  آیه «من یتق الله...» هر كس تقوای الهی پیشه كند و از گناه دوری نماید ، خداوند راه نجاتی برای او فراهم می كند و او را از جایی كه گمان ندارد روزی می دهد و هر كس بر خدا توكل نماید ، خدا او را كفایت می كند و خداوند فرمان خود را به انجام می رساند و خدا برای هر چیزی اندازه ای داده است.

شصت و پنجمین سوره قرآن كریم است كه 12 آیه دارد  و در مدینه نازل شده است.

از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم روایت است: هر كس سوره طلاق را قرائت نماید. در حال بقا و پایداری بر سنّت پیامبر خدا صلی الله علیه و آله وسلم خواهد مرد. 1

در سخنی از امام صادق علیه السلام روایت شده است: هر كس سوره طلاق و تحریم را در نمازهای خود قرائت كند خداوند در روز قیامت  او را از ترس و خوف و حزن و اندوه در امن می دارد و از افتادن در آتش معاف می دارد و او را به خاطر تلاوت این دو سوره وارد بهشت می كند و این دو سوره او را حفظ می كنند. زیرا متعلق به پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله وسلم می باشند.2

 آثار و بركات سوره طلاق


1) بهبود بیماری و ادای قرض و بدهکاری
روایت شده است که قرائت این سوره برای بهبود بیماری و ادای قرض و بدهكاری مفید است.3

2) برای تحبیب
به نیت محبت 21 مرتبه این سوره را بخوانند. 4

3) برای وسعت رزق 3 مرتبه این سوره خوانده شود. 5

 ختومات مجرب سوره طلاق


1) وسعت رزق و روزی
برای وسعت رزق و روزی و رسیدن به مال، آیه 2-3 سوره طلاق را به این شكل ختم نماید: ابتدای ختم جمعه یا پنج شنبه یا دوشنبه باشد و اگر جمعه باشد بهتر است. تا چهل روز هر روز 159 مرتبه آیه شریفه رابخواند و بهتر است بعد از نماز صبح باشد . فقط در روز چهلم 179 مرتبه باشد و در ابتدای ختم برای استجابت حاجت، غسل حاجت نموده دو ركعت نماز بخواند و صد مرتبه صلوات بفرستد (در روز اول) و روز آخر بعد از اتمام، صد صلوات بفرستد.

شك نكند و ناامید نشود و اگر بار اول به نتیجه نرسید تكرار كند كه انشاءالله به مراد می رسد.6

در سخنی از امام صادق علیه السلام روایت شده است: هر كس سوره طلاق و تحریم را در نمازهای خود قرائت كند خداوند در روز قیامت  او را از ترس و خوف و حزن و اندوه در امن می دارد و از افتادن در آتش معاف می دارد و او را به خاطر تلاوت این دو سوره وارد بهشت می كند و این دو سوره او را حفظ می كنند. زیرا متعلق به پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله وسلم می باشند

2) گشایش كارها
به تجربه رسیده است كه هركس هر روز به خواندن آیه مباركه «من یتق الله...» «آیات 3-2» سوره طلاق همت كند مهمات و گشایش امورات بسته خود را خواهد دید. 6
 
3) جهت رفع گرفتاری
یک هفته هر شب بعد از نماز عشاء دو ركعت نماز بدین كیفیت بخواند . در ركعت اول بعد از حمد آیه «من یتق الله» آیه 3-2 سوره طلاق را 25 بار بخواند. 7

 خاصیت آیه «من یتق الله...»
هر كس تقوای الهی پیشه كند و از گناه دوری كند  ،خداوند راه نجاتی برای او فراهم می كند و او را از جایی كه گمان ندارد روزی می دهد و هر كس بر خدا توكل نماید خدا او را كفایت می كند و خداوند فرمان خود را به انجام می رساند و خدا برای هر چیزی اندازه ای داده است.

این آیه از امید بخش ترین آیات قرآن كریم است كه تلاوت آن دل را صفا و و جان را نور می بخشد در حدیثی از ابوذر غفاری نقل شده كه حضرت رسول اكرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: من آیه ای را در قرآن می شناسم كه اگر تمام انسانها دست به دامن آن زنند برای حل مشكلات آنها كافی است پس آیه فوق را سه مرتبه با تكرار تلاوت فرمود.

و در حدیث دیگر فرمود: خداوند پرهیزگاران را از شبهات دنیا و حالات سخت مرگ و شدائد روز قیامت رهایی بخشید. البته مفهوم آیه این نیست كه انسان دست از تلاش و كوشش بكشد.

چنانچه حضرت صادق علیه السلام فرمود: وقتی آیه فوق نازل شد عده ی درها را به روی خود بسته و رو به عبادت آوردند و گفتند خداوند روزی ما را عهد ه دار شد. این خبر به گوش پیغمبر رسید كسی را نزد آنها فرستاد كه چرا چنین كرده اید هر كس چنین كاری كند دعای او مستجاب نمی شود بر شما باد بر كار و تلاش همراه با تقوا.8

 پی نوشت ها :
(1) مجمع البیان، ج10، ص36
(2) ثواب الاعمال، ص118
(3) مستدرک الوسائل، ج13، ص290
(4) درمان با قرآن،ص 120
(5) همان
(6) قرآن درمانی روحی و جسمی، ص260
(6) همان
(7) درمان با قرآن، ص121
(8) قرآن درمانی روحی و جسمی،ص261

منبع:tebyan.net


ادامه مطلب

+ نوشته شده در پنج شنبه 25 آذر 1395برچسب:پاتوق نارنجی- فضیلت -خواص -سوره طلاق-,

ساعت 23:44 توسط افشین |



کم کم به اواخر فصل دوست داشتنی پاییز نزدیک می شویم و پاییز کوله بار زرد عاشقی اش را جمع کرده و جای خود را به بقچه ی زیبا و دوست داشتنی ننه سرما می دهد، پاییز امسال هم هرچه که بود گذشت و کم کم برگ های زرد جای شان را به برف های سفید می دهند، پاییز سراسر مهر برای رفتنش هم برنامه ای دارد! جشن خداحافظی پاییز، یلدا را پیش رو داریم، یلدا یادآور می شوند که زندگی کوتاه است و حتی یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت. به همین مناسبت کم کم می خواهیم برای شب دوست داشتنی یلدا منزلمان را آماده کنیم، با ما همراه باشید تا شما را با چیدمان سفره ی شب یلدا با ظروف سفالی با ما همراه باشید.  

 

چیدمان سفره یلدا با ظروف منقوش

بی شک بخش عمده ای از زیبایی سفره شب یلدا ظروف آن است، وقتی صحبت از یک پاسداشت یک آیین کهن ایرانی به میان می آید پس انتخاب تمام المان های آن نیز باید بر اساس سنت و مطابق با فرهنگ ما باشد. انتخاب ظروفی با طرح و نقش های ایرانی به خوبی می تواند جلوه ی سفره ی یلدا شما را چندین برابر کند. ظروف منقوش با طرح های ساده و اصیل و ترکیب رنگ ملایم سفید و آبی خود جلوه ی المان های سفره ی یلدای شما را چندین برابر می کند و می تواند یلدای امسال شما را خاطر انگیز تر از قبل کند.

 

سفره شب یلدا عکس,چیدمان سفره یلدا با ظروف سفالی

چیدمان سفره یلدا با ظروف منقوش

 

چیدمان سفره یلدا با ظروف طرح انار

اکثر ما یلدا را به آجیل و انار و هندوانه معروف اش می شناسیم. ظروف طرح انار یکی از خلاقانه ترین ظروف برای چیدمان سفره ی یلدا می باشد و بار نگ جذاب خود در عین حفظ اصالت ظاهر خیره کننده و مدرنی به سفره ی ترمه ی یلدا شما می بخشد همان طور که در تصویر می بینید با اضافه کردن دکوری های کوچک و خاص مثل استفاده از کبوترهای سفالی فیروزه ای به سادگی می توانید ترکیب رنگی جذاب تری را برای چیدمان سفره ی شب یلدا خود در نظر بگیرید و ظاهر آن را چشم گیر تر کنید.

 

سفره شب یلدا،سفره شب چله

ظروف طرح انار یکی از خلاقانه ترین ظروف برای چیدمان سفره ی یلدا می باشد

 

چیدمان سفره یلدا با ظروف پایه دار

ظروف پایه دار شیشه ای یکی دیگر از ظروف مناسب برای چیدمان سفره یلدا ی شما می باشد. این ظروف به دلیل پایه دار بودن فضای کم تری از سفره ی یلدا شما اشغال می کند و این امکان را به شما می دهد تا جزییات بیشتری را به فضای سفره ی یلدا ی خود اضافه کنید و ظاهر دلپذیرتری را به شب یلدای شما ببخشد.

 

نحوه تزیین سفره شب یلدا,چیدمان سنتی شب یلدا

ظروف پایه دار شیشه ای یکی دیگر از ظروف مناسب برای چیدمان سفره یلدا ی شما می باشد

 

چیدمان سفره شب چله با ظروف لعابی

ظروف لعابی سبز یکی دیگر از ظروف جذاب برای چیدمان سفره ی یلدا می باشد. این ظروف با بدنه ی درخشان و ترکیب رنگی جذابی که دارند  به سادگی می تواند زیبایی و جلوه ی متماییزی به سفره ی یلدای شما ببخشند رنگ قرمز داخل ظروف هارمونی خاصی را با آجیل، میوه های پاییزی و سایر جزییات سفره ی یلدا شما ایجاد می کند.

 

چیدمان سفره یلدا با ظروف سنتی,چیدمان میز شب چله با ظروف سفالی

ظروف لعابی سبز یکی دیگر از ظروف جذاب برای چیدمان سفره ی یلدا می باشد

 

چیدمان سفره یلدا با ظروف ترکیبی

برای چیدمان سفره ی یلدای خود می توانید از ترکیب ظروف مختلف استفاده کنید و سفره ی خاص و منحصر به فرد خودتان را  داشته باشید. در انتخاب ظروف دقت کنید که از لحاظ ترکیب رنگ با هم هارمونی و به طور کلی با هم هماهنگی مناسب داشته باشند، با کمک دکوری های تزیینی هم می توانید به سادگی این هماهنگی را در بین  ظروف خود ایجاد کنید و ظاهر خاص تری به چیدمان سفره خوش آب و رنگ یلدای خود ببخشید.

 

چیدمان سفره یلدا با ظروف سفالی, چیدمان سفره یلدا

برای چیدمان سفره ی یلدای خود می توانید از ترکیب ظروف مختلف استفاده کنید

 

چیدمان سفره شب یلدا با رانرهای خوش نقش و نگار ایرانی

شایسته است علاوه بر ظروف، اشاره ای هم به رانرهای زیبای ایرانی کنیم که می توانند زیبایی چیدمان میز شما را دوچندان کنند. این رانرها با نقش و نگارهای ایرانی مانند طرح های کاشی کاری و هم چنین خطاطی های زیبا زمینه ای چشم گیر در پس چیدمان شما فراهم می کنند. فقط باید به تناسب رنگ آن ها با ظروفی که انتخاب می کنید توجه داشته باشید.

 

سفره شب چله,سفره شب یلدا عکس

چیدمان سفره یلدا با ظروف سنتی,سفره شب چله

چیدمان میز شب یلدا

 

منبع : chidaneh.com


ادامه مطلب

+ نوشته شده در پنج شنبه 25 آذر 1395برچسب:پاتوق نارنجی- سفره -شب یلدا-,

ساعت 23:37 توسط افشین |


یک دختر دانشجوی پاکستانی با حفظ کل قرآن در ۲۹ روز رکورد حفظ قرآن در کمترین زمان ممکن در پاکستان را به نام خود زد.
قرآن
 دختر پاکستانی در حفظ قرآن رکورد زد +عکس
 

به گزارش سرویس دینی جام نیـوز به نقل از روزنامه «قدرت» پاکستان، جویریه، دانشجوی پاکستانی موفق شد کل قرآن را در ۲۹ روز حفظ و رکورد حفظ قرآن در کمترین زمان ممکن در این کشور را به نام خود ثبت کند.


جویریه از خانواده‌ای فقر در منطقه «غازی‌آباد» لاهور است که با تلاش جدی و با اشتیاق توانسته است کل قرآن را در کمتر از یک ماه حفظ کند.


به گفته مسئولان پاکستانی دولت این کشور باید این رکورد را در کتاب رکوردهای جهانی(گینس) ثبت کند.


پدر این دختر پاکستانی با دست‌فروشی روزگار می‌گذراند و وی با مشکلات زیادی مواجه است.


جویریه ثبت چنین رکوردی را افتخاری بزرگ برای خود می‌داند.


 

دختر پاکستانی در حفظ قرآن رکورد زد
جویریه، دختر پاکستانی

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 15 آبان 1395برچسب:پاتوق نارنجی- حفظ کل قرآن- ۲۹ روز-دختر پاکستانی-,

ساعت 22:26 توسط افشین |

ویژگی های دوران نوجوانی

در دوران نوجوانی نیاز به ارتباط والدین و فرزندان بیشتر به چشم می آید و ضروری تر است‎

 

در دوران نوجوانی نیاز به ارتباط والدین و فرزندان بیشتر به چشم می آید و ضروری تر است. معمولا در این دوران در ظاهر نوجوان از والدین دور می شود و به سوی دوستان هم سن و سال سوق داده می شود.همچنین گاهی رفتارهای نسنجیده و پرخاشگرانه ای را از خود بروز می دهند و اینجاست که والدین از خود می پرسند «کجای کار را اشتباه کرده ایم؟»

 

ارتباط تبادل نظر کلامی با نوجوانان به نظر سهل و ساده می رسد، اما متاسفانه گاه همه کوششی که والدین برای این ارتباط به کار می برند، منحصر به پند و اندرزدادن آنان و انتظار ژس العمل های مطلوب است. حقیقت این است هیچ گونه تضمینی وجود ندارد که نوجوانان همیشه به حرف های ما با دقت گوش دهند. حتی می توان گفت هیچ تضمینی وجود ندارد که نوجوانمان همیشه حرف ما را بشنود. وادار کردن آنان به این که به حرف های ما گوش دهند، مستلزم همان اندازه مهارت است که ما به عنوان بزرگسال در گوش دادن آنچه آنان برای گفتن دارند، به کار بریم.

 

به جای پرچانگی، عمل کنید 

بیشتر والدین سعی در صحبت کردن، تشویق کردن، توضیح دادن و نزدیک شدن به آنها دارند، اما روان شناسی به والدین این چنین نصیحت می کند که «به جای پرچانگی، عمل کنید.»

پیام های والدین به فرزندان باید کوتاه، مشخص و مستقیم باشد. از زمان های کوتاه برای صحبت کردن با نوجوانتان استفاده کنید، از آنها پرسش هایی که پاسخ یک کلمه نداشته باشد، بپرسید. مثلا بپرسید «امروز در مدرسه چه کرده اید؟» آنان را تشویق به صحبت کردن کنید. بعضی از نوجوانان کم حرف ترند و حوصله صحبت ندارند. سعی کنید آنها را نیز به سر شوق آورید تا حرف بزنند. مطمئن باشید اگر مهارت های موثر کلامی را با نوجوانتان بدانید، والدینی موثر و موفق به حساب می آیید.

 

جر و بحث را حذف کنید

در این دوران بهتر است والدین درباره موضوعات بحث نکنند، زیرا جر و بحث اختلاف و نزاع میان فرزندان و والدین را تشدید می کند، البته به این معنا نیست که نوجوانمان را آزاد بگذاریم و اجازه دهیم هر کاری که می خواهد انجام دهد. در واقع این مساله که تا چه اندازه استقلال طلبی در دوران نوجوانی می تواند سبب درگیری و نزاع شود، به میزان نافرمانی و سرکشی فرزندان بستگی ندارد بلکه به عملکرد والدین و چگونگی اداره کردن این حس و آزادی طلبی از سوی والدین وابسته است.

 

پدر و مادری که دائم فرزند خود را کنترل می کنند و اجازه رشد حس استقلال و آزادی را در او نمی دهند، در واقع نوجوانی پرخاشگر و عصبانی را پرورش می دهند. یکی از بهترین راه های موثر برای جلوگیری یا کاهش جنگ و جدل در خانواده این است که برای نوجوانمان روشن کنیم چه انتظاراتی از آنان داریم. والدین باید خواسته های خود را برای فرزندشان مطرح و او را با ساختارها و قوانین منسجم خود آشنا کنند.

 

شوخی و خنده را فراموش نکنید 

شوخی و خنده سبب سلامت روحی  روانی و در واقع باعث مهار ناامیدی، استرس و عصبانیت می شود. شوخی و بذله گویی همچنین باعث سلامت جسمانی شده، آرامش را افزایش داده و استرس و فشار روحی را کاهش می دهد.

 

پژوهش ها نشان داده است افراد خشن، عصبی  و غیرشوخ بیشتر از دیگران در معرض بیماری های جسمانی هستند و از زندگی خود نیز لذت کمتری می برند. البته توجه به این نکته نیز ضروری است خندیدن در مورد یک جوک، داستان  یا حتی اشتباهات خودمان تجربه ای مفید و سلامت بخش است، اما شوخی هایی که سبب شرمندگی، مسخره کردن و خجالت دادن کسی شود، نه تنها خنده دار نیست بلکه مضر و مخرب نیز است.شوخی باید حال و هوای خوبی را به لحاظ روحی روانی در افراد ایجاد کند، نه این که سبب ناراحتی شان شود.

 

همنشین جذابی باشید 

باید دانست که نوجوانان حوصله ساعت ها حرف و حدیث را با طول و تفصیل و مخلفات اضافه را ندارند، بنابراین از ابتدا کاری کنید که حرف زدن با شما برای او جذاب باشد. رسیدن به این مرحله هم زیاد سخت نیست؛ کافی است به جای یک خط در میان پیام اخلاقی دادن، فقط مثل یک دوست در کنارش باشید.

 

هنگام گفتگو با یک نوجوان، خلاصه حرف بزنید و اجازه بدهید در کنار شما احساس امنیت داشته باشد؛ یعنی اطمینان داشته باشید بابت اشتباهاتش سرزنش یا تنبیه سختی نخواهد شد، ضمن اینکه اگر دوست دارید بین صحبت هایتان در موردی به او آگاهی بدهید فقط در مورد خوبی ها و بدی های هر عادت و رفتاری حرف بزنید و نتیجه گیری را به عهده خودش بگذارید. نکته مهم آن است که هر چه می توانید مثبت تر صحبت کنید.

 

ویژگی های دوران نوجوانی

مسئولیت انجام تکالیف درسی نوجوان را به خود او واگذار کنید‎

 

راهبردهای عملی رفتار با نوجوان

- به نوجوان فرصت بدهید تا خودش به تنهایی مهارت های تازه ای را فرا بگیرد. برای ابراز شخصیت نوجوانان به آن ها مسئولیت هایی در حد توانایی شان واگذار کنید، با سپردن مسئولیت های جزئی، نوجوانان را برای زندگی اجتماعی و قبول مسئولیت های بزرگ آماده کنید. به آن ها اجازه بدهید نظرات و عقایدشان را بیان کنند و هر کجا لازم است دست به انتخاب بزنند.

 

- آن ها را با نتایج طبیعی و منطقی اعمالشان مواجه سازید؛ این روش مسئولیت رفتار نوجوان را به عهده خودش می گذارد و به او فرصت می دهد از حوادث اجتماعی و طبیعی درس بگیرد.

 

- مسئولیت انجام تکالیف درسی نوجوان را به خود او واگذار کنید. حق انتخاب نوجوان را در انتخاب های مختلف محفوظ نگه دارید تا خودش انتخاب کند و مسئولیت انتخاب های مختلف را برعهده بگیرد.

 

- نوجوان را در شرایطی قرار دهید که بتواند تصمیم بگیرد. او را از نگرش های دیگران آگاه سازید زیرا انتخاب های وی از نیازها، حقوق و مسئولیت های دیگران متاثر است. برای افزایش مسئولیت پذیری، باید بازخورد مناسب را درباره اثربخش بودن پاسخ های مناسب به او بدهید.

 

- انتظارات خود را از فرزندتان مشخص و آن ها را به شیوه ای بیان کنید که نوجوان به خوبی درک کند. پیامدهای ناشی از رعایت نکردن محدودیت ها را به نوجوانان بیان کنید.

 

- به هنگام ناتمام ماندن کارهای نوجوانان از سرزنش کردن آن ها پرهیز کنید. از تصمیم گیری به جای او، خودداری کنید.

 

- اعطای پاداش، وقتی که بخشی از کارش را با موفقیت انجام داد را فراموش نکنید. به عهد و وعده ای که به نوجوان می دهید وفا کنید.

 

- به شیوه صحیح و منطقی به او محبت کنید. بین فرزندان خود تبعیض روا مدارید و بین آن ها به عدالت رفتار کنید. در عمل و گفتار الگوی مناسبی برای فرزندان خود باشید. توانایی ها و استعدادهای نوجوان را به خود او بشناسانید و وی را برای شکوفایی استعدادهایش تشویق و ترغیب کنید. به سوالات آنان به شیوه ای منطقی پاسخ دهید. درباره مسائل مختلف امور خانواده با او مشورت کنید.

 

به طور کلی افراد در سنین مختلف و در شرایط اجتماعی مختلف با هم تفاوت های زیادی دارند که هنر ما در زندگی فهم این تفاوت ها و یافتن راه حل هایی برای این قبیل مسائل است، باید بدانیم اگر نوجوان محبت و علاقه و اشتیاق را در خانه و خانواده بدست نیاورد به دنبالش در جای دیگری خواهد رفت که تضمینی برای حفظ سلامت روحی وی وجود ندارد و ممکن است آسیب های جبران ناپذیری ببیند. نکاتی که در بالا آمده است گوشه ای از کارهایی است که باید بدان توجه کنیم تا بتوانیم با نوجوانمان تعامل بهتری داشته باشیم.

 

منبع: تبیان


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 3 آبان 1395برچسب:پاتوق نارنجی-نوجوان-صمیمی-,

ساعت 22:11 توسط افشین |

 

دانشمندان کشف کرده اند که یک ژن باعث ایجاد بوی بد عرق در بدن انسان می شود. عرق به خودی خود بو ندارد، بلکه در اثر فرآیند باکتریایی بوی بدی پیدا می کند. دانشمندان دانشگاه بریستول این ژن را ABCC11 نامیده اند و همین ژن است که تعیین می کند، جرم گوش افراد خشک باشد یا مرطوب.

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا، برای بسیاری از مردم، استفاده از ضد تعریق ها به یک کار روزمره مثل مسواک زدن و شستن صورت تبدیل شده است، حال آنکه تقریبا هیچ یک از کره ای ها مشکلی به نام عرق کردن و بوی بد آن را ندارند، به طوری که بازار خرید و فروش ضد عرق ها، دئودرانت ها و اسپری های خوشبو کننده در میان کره ای ها کساد است؛ اما چرا؟!

دانشمندان کشف کرده اند که یک ژن باعث ایجاد بوی بد عرق در بدن انسان می شود. عرق به خودی خود بو ندارد، بلکه در اثر فرآیند باکتریایی بوی بدی پیدا می کند. دانشمندان دانشگاه بریستول این ژن را ABCC11 نامیده اند و همین ژن است که تعیین می کند، جرم گوش افراد خشک باشد یا مرطوب. تحقیقات نشان می دهد افرادی که جرم گوش خشک دارند، فاقد ژن یاد شده هستند و عرق آنها هم بو ندارد.

 

بنا بر این گزارش، تحقیقات منتشر شده در Journal Investigating Dermatology در سال ۲۰۱۳ که روی ۶۴۹۵ انگلیسی انجام شد، نشان داد که فقط ۲ درصد آنها فاقد ژن مذکور هستند. این میزان در میان مردم شرق آسیا و جزایر اقیانوس آرام، آسیای میانه و بومیان آمریکا تا حدود ۵۰ درصد بود. 

 
نکته جالب اینکه تقریبا تمام کره ای ها فاقد ژن تولید کننده بوی بد عرق بودند. در واقع کره ای ها هم عرق می کنند؛ اما عرق آنها به دلیل تفاوت های ژنتیکی بو ندارد. تحقیقات نشان می دهد که کره ای ها، چینی ها و ژاپنی ها دچار یک «جهش ژنتیکی» شده اند که از ایجاد ترکیبات عرق با مواد باکتریایی تولید کننده بوی بد جلوگیری می کند.
 
منبع:تابناک

ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 25 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی - اقیانوس آرام بدن انسان جرم ژن آسیا -,

ساعت 8:6 توسط افشین |

پیشگیری از عصبانیت,راههای درمان عصبانیت

استوارترین مردم هم كسى است كه خشم خود را فرو برد

 

پیامبر اکرم صلی الله و علیه وآله می  فرمایند: «إنّما بعِثْت لاتَمِّمَ مَکارِمَ الأخْلاقِ» (مکارم الاخلاق ص ٨) و نفرمودند: «إنّما بعِثْت لاتَمِّمَ الأخْلاقِ». یکی از معانی مکارم اخلاق، این است که انسان بداند در باب  علم به اخلاق، چگونه عمل کند که نه افراط کند و نه تفریط.

اگر انسان بداند که حقیقت زهد چیست، آن موقع است که دیگر نه افراط می کند و نه تفریط. چون اگر نداند، صورت ظاهر، اوّل، از اسم زهد خوشش می آید؛ چون فطرت بشر به دنبال خوبی هاست، ولی وقتی بلد نباشد و حدّ وسطی را نداند و به تعبیر دیگر مکارم و اخلاق کریمانه را نداند، امکان دارد هم خودش به افراط بیافتد و هم دیگران را نسبت به زهد، بدبین کند و خودش هم در آینده، به تعبیری سقوط کند و از زهد، زده می شود.

اگر اخلاق، این طور زیربنایی بیان شود، آن وقت معلوم می شود که چه حالاتی می تواند برای انسان به وجود بیاید و چه زیبایی هایی برای انسان هست. جدّی کیست که مکارم اخلاق را بداند و غیر از آن، عمل کند؟!


غیظ و غضب از منظر قرآن شریف و منابع روایی
در قرآن شریف و منابع روایی، بحث غیظ و غضب، تحت عناوین مختلف مورد بررسی قرار گرفته است.
قرآن کریم در مورد غیظ و غضب كفّار نسبت به اهل ایمان می فرماید: «وَ إِذا خَلَوْا عَضّوا عَلَیْكم الْأَنامِلَ مِنَ الْغَیْظِ قلْ موتوا بِغَیْظِكمْ».


امّا هنگامى كه تنها مى شوند از شدّت خشم بر شما، سر انگشتان خود را به دندان مى گزند! بگو: با همین خشمى كه دارید بمیرید! (آل عمران 119)


در مورد اصل خشم و غضب، پیامدها و پیشگیری و درمان آن، روایات بسیاری وارد شده است.
برای نمونه پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله می فرماید: «اجتَنِبِ الغضب». از خشم بپرهیزید.(نهج الفصاحه 116)


چرا جامعه اینقدر پرخاشگر شده است؟ چرا در خانه ها و مجالس، پرخاشگری زیاد است؟ چرا در کوچه و خیابان مردم نسبت به هم تندی و پرخاش دارند؟

حیف است ما که مسلمانیم و دین ما دین رحمت و رأفت و پیامبر ما پیامبر عفو و مهربانی است و چنین امامان و پیشوایانی داریم که ظلم دشمنان سرسخت خود را با نیکوکاری و عطوفت پاسخ می دهند، نسبت به همدیگر پرخاشگر باشیم و از این جهت مورد شماتت بیگانگان واقع شویم.

ما باید نسبت به همدیگر تولی و نسبت به بدخواهان تبری داشته باشیم. قرآن کریم می فرماید: «یَا أَیّهَا الَّذِینَ آمَنوا مَنْ یَرْتَدَّ مِنْکمْ عَنْ دِینِهِ فَسَوْفَ یَأْتِی اللَّه بِقَوْمٍ یحِبّهمْ وَ یحِبّونَه أَذِلَّةٍ عَلَى الْموْمِنِینَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْکَافِرِینَ»[مائده/54]: اى کسانى که ایمان آورده اید، هر کس از شما که از دین خویش برگردد، زود باشد که خداوند گروهى را بیاورد که ایشان را دوست دارد و ایشان او را دوست دارند، با مومنان مهربان و فروتنند و بر کافران سخت می گیرند.


پیشگیری و درمان عصبانیت
قرآن مجید در آیات زیادی به پیشگیری و درمان عصبانیت و خشم شدید، تشویق کرده و می فرماید: «الَّذینَ ینْفِقونَ فِی السَّرَّاءِ وَ الضَّرَّاءِ وَ الْكاظِمینَ الْغَیْظَ..».
همان ها كه در توانگرى و تنگدستى، انفاق مى كنند؛ و خشم خود را فرو مى برند. (آل عمران 134)


بیشتر آیات و روایات در راستای عصبانیت، غیظ و غضب، قبل از آن که نحوه درمان را بازگو کنند، جنبه پیشگیری را بیان نموده اند.


دین اسلام در صدد است انسان ها به هیچ وجه دچار خشم و غضب نشوند؛ به همین جهت قرآن شریف در آیه 84 سوره یوسف و آیة 37 سوره شوری، مسلمانان را در مورد فرو بردن خشم و پیشگیری از آن تشویق می كند.


روایات بسیاری در راستای پیشگیری و درمان خشم و عصبانیت وارد شده كه به یک نمونه اشاره می گردد.


رسول گرامی اسلام صلّی الله علیه وآله وسلّم می فرماید: «وَ أَحْزَم النَّاسِ أَكْظَمهمْ لِلْغَیْظِ». و استوارترین مردم هم كسى است كه خشم خود را فرو برد. (من لا یحضره الفقیه، ج 4، ص: 395)


یکی دیگر از مطالبی که آیة  الله میرزا جواد آقای ملکی تبریزی، بیان می فرمودند، این بود که فرد عصبانی در روز صد مرتبه «اهْدِنَا الصِّراطَ الْمسْتَقیم » بگوید.


دستوراتی در خصوص آلوده نشدن و درمان غضب

اشتباهات دیگران را نادیده بگیریم
قرآن مجید پیرامون این مسئله می فرماید : (وَ الَّذینَ یَجْتَنِبونَ کَبائِرَ الْإِثْمِ وَ الْفَواحِشَ وَ إِذا ما غَضِبوا همْ یَغْفِرون: و کسانى که از گناهان بزرگ و زشتکاری ها خود را به دور مى دارند و چون به خشم درمى آیند در مى گذرند.( الشورى : 37)


پیشگیری کنیم
در مرحله اول باید از بیماری غضب و عصبانیت پیشگیری نمود و پیشگیری آن این است كه انسان با پشتوانه باورهای دینی، رعایت دستورهای اخلاقی، همانند محبت، صله رحم، ایثار، گذشت و عفو، توكل، توسّل و سرگرمی های سالم به زندگی خود آرامش ببخشد و خود را وارد عرصه نگرانی ها، اضطراب، بیماری ماشینی و صنعتی و... نكند.


قرآن کریم می فرماید: «أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنّ الْقلوب». آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش مى یابد!. (رعد 28)

درمان کنیم
مرحله بعدی، مرحله درمان می باشد و باید توجه داشت؛ زمانی كه آتش خشم و غضب در فردی شعله ور شده نباید دست به درمان او زد یا فرد خشمگین را نصیحت نمود؛ بلکه باید صبر نمود تا شعله خشم او فروكش نماید، آنگاه راهكارهای علمی و عملی را در قالب دستورالعمل اخلاقی و... ارائه داد.

الف: وضو گرفتن
در روایت دیگر آمده است: «الغضب من الشّیطان و الشّیطان خلق من النّار و الماء یطفی النّار»
خشم از شیطان است و شیطان از آتش پدید آمده و آتش را به آب می توان خاموش كرد؛ وقتی یكی از شما خشمگین شود، وضو گیرد. (نهج الفصاحة، ص: 586)

ب: غسل كردن
در حدیث دیگر آمده است كه هنگام غضب و عصبانیت غسل نمایید. «... فَاِذا غَضِبَ اَحَدكمْ فَلْیَغْتَسِل». وقتی یكی از شما خشمگین شود، غسل نماید. (نهج الفصاحه 586)
دو نسخه از آیة الله ملکی تبریزی برای آرامش افراد عصبانی

آیة الله مرعشی نجفی می فرمودند: آیة الله میرزا جواد آقای ملکی تبریزی، برای بعضی ها که اخلاق تند داشتند و عصبی می شدند، دو توصیه می فرمودند:

یکی این که اذان و اقامه را در گوششان بگویند. یعنی همین اذان و اقامه ای که در گوش نوزاد می گوییم، اگر کسی، عصبی هست، خوب است که در گوش او اذان و اقامه گفته شود. خیلی اثر دارد.

معلوم می شود این اذکار الهی تأثیر دارد. چون عالم، عالم اثر و موثّر است.

در حقیقت عالم، عالم اثر و موثّر است، یک نمونه اش، این است: اگر شما خبر ناگواری را بشنوید، منقلب می شوید، گریه می کنید. آیا کسی آمده به گوش شما سیلی زده و یا نیش گونی از شما گرفته است؟! خیر، پس معلوم است عالم، عالم اثر و موثّر است.

این در باب تمثیل بود که بفهمیم عالم، عالم اثر و موثّر است. لذا باید بدانیم این مکارم اخلاق، اثر خوب دارد. سخن پسندیده اثر خوب دارد، ولی اگر فحّاشی باشد، اثر بد دارد. لذا اخلاق کریمانه، اثر دارد.

یکی دیگر از مطالبی که آیة  الله میرزا جواد آقای ملکی تبریزی، بیان می فرمودند، این بود که فرد عصبانی در روز صد مرتبه «اهْدِنَا الصِّراطَ الْمسْتَقیم » بگوید.

سوال کرده بودند: «اهْدِنَا الصِّراطَ الْمسْتَقیم » چه فایده ای دارد؟ فرموده بودند: وقتی تبیین می کنید: «اهْدِنَا الصِّراطَ الْمسْتَقیم »، صراط مستقیم این است که اخلاق افراطی و تفریطی را از انسان بگیرد.

منابع:
tebyan.net


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 13 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی -پیشگیری-درمان عصبانیت-,

ساعت 7:59 توسط افشین |

ایمان به خدا,اعتقاد به خدا

به هنگام وقوع مشکلات باید به یک مرجع الهی رجوع کرد که بهترین راه حل ها از درونش کشف شود

 

امروزه به هنگام وقوع مشکلات، دست به دامن خیلی چیزها می شویم و امیدواریم که حالمان را بهتر کند. بعضی از این راه ها یک مقدار مؤثر است ولی بعضی از آنها هم حالمان را بدتر می کند، چنانکه گاه می آییم ابرویش را درست کنیم، چشمش را هم کور کرده ایم.

مثلاً وقتی کسی دچار مشکل مالی می شود، شروع به جستجو در فضای مجازی می کند یا افکارش به سمت کارهای خلاف می رود یا زمین و آسمان را در مشکلات مالی خودش مقصر می داند؛ از بقال سر کوچه گرفته تا بالاترین مقامات دولتی و کشوری. و البته نتیجه ای که عائدش می شود چیزی جز سیاهی، تشویش ذهنی و احساس فشار از همه طرف نیست.

یا کسی که با همسر و فرزندش به مشکلی بر می خورد از همه ی اطرافیانش همه جور توصیه ای را می پذیرد و شروع به اجرا در زندگی اش می کند و از این نکته غافل است که زندگی شخصی هرکس بالاترین داشته ی اوست و نمی شود با اجرا کردن خیلی حرف ها آن را به خطر انداخت.

وای از آن روزی که یک نفر شروع به درد و دل کند، انواع راه ها به او پیشنهاد می شود که خیلی از این راه ها از طرف خود پیشنهاد دهنده هم تجربه نشده است.

به نظر شما صحنه ی زندگی، قابلیت اجرای تجربه های خطرناک دیگران را دارد؟
از طرف دیگر یک سری پیشنهادها و راهکارها را نمی شود رد کرد. مثلاً زمانی که یک وسیله برقی خراب می شود، پیشنهاد و راهکار آقای تعمیرکار یا شرکت سازنده اش را رد نمی کنید، چون می دانید اگر دنبال به دست آوردن کارایی اولیه آن هستید، باید به آن پیشنهاد و راه فکر کنید، هزینه اش را بپردازید و به دستش بیاورید.

خدایا چه کنیم تو این شلوغی و ترافیک راه ها؟ خدایا چه کنیم با این همه کارشناس؟ این سؤالات تنها یک پاسخ بیشتر ندارد همین! یک پاسخ و آن هم از قرآن؛ (سوره تکویر آیه ی بیست و هشتم).

خدا انسان را خلق کرده و او را اشرف مخلوقات قرار داده، به او عزت داده و انواع امکانات مختلف را در اختیارش گذاشته، به نظر شما حکیم مطلقی به این بزرگی یادش می رود که برای ما راهنمایی قرار دهد که راه حل مشکلاتمان را پیدا کنیم؟

یادش می رود که ما در زندگی فراز و نشیب بسیاری داریم یا امکان دارد راه و رسم رسیدن به عاقبت به خیری، سعادت و کمال را پیدا نکنیم؟


عمر انسان ها کوتاه است قطعاً فرصتی برای آزمودن تمام راه ها وجود نداشته و ندارد بنابراین باید به یک مرجع الهی رجوع کرد که بهترین راه حل ها از درونش کشف شود.

بیایید به خودمان احترام بگذاریم و به سمت دنیای نور برگردیم. خداوند ما را با عشق خلق کرده این بدیهی است که بهترین ها را برای ما بخواهد و زیباترین زندگی را برایمان در نظر بگیرد:


ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند               تا تو نانی به کف آری و به غفلت نخوری

مقدمه استفاده از مواهب و راهنمایی های الهی، توکل و تصمیم گیری است بیایید؛ همه باهم به دنیای نور و خوبی ها وارد شویم که هیچ سایبانی فرح بخش تر از سایه امن الهی نیست و هیچ ریسمانی محکم تر از ریسمان پروردگار متعال وجود ندارد.

تمامی نیروها و قدرت ها، به عناوین و وسایل مختلف و متعدد بسیج شده اند تا انسان را از راه صحیح و درست گمراه کرده و دچار روزمرگی و شهوت های آنی کنند اگر این شیاطین انسان نما آدمی را سرگرم سیب و گندم دنیا نکنند و او به ندای فطرت و درون خود گوش فرا دهد، راه هدایت و سعادت را پیدا کرده و به شقاوت دچار نمی شود، اما اصل خود انسان است خدای مهربان او را آزاد آفریده است تا با قدم های خودش راه را بپیماید و انتخاب نماید

الان در کشور های توسعه یافته یا در حال توسعه قرآن را تجزیه و تحلیل می کنند؛ بهترین ها را انتخاب می کنند و به آن عمل می کنند و در بسیاری از رشته ها موفق می شوند.

اصلاً ربطی به اسلام و غیر اسلام هم ندارد، همگان می توانند از این نسخه شفا بخش مدد و کمک بگیرند و بهترین ها را برای خودشان داشته باشند.

سید جمال الدین اسد آبادی می گوید: به غرب رفتم اسلام را دیدم ولی مسلمان ندیدم.

ایمان داشته باشیم که نسخه ی تمام دردهایمان در این کتاب هست، فقط باید در این دنیای حکمت غوطه ور شویم و نگاه کنیم که چطور خیلی از دغدغه های فکریمان نابود می شود.

انسان گرسنه میل به غذا پیدا می کند، دنبالش می گردد و سعی می کند آن را بدست بیاورد. حال اگر آدمی گرسنه بوده و در اطرافش هم غذای کافی وجود داشته باشد ولی استفاده نکند، آیا نباید در عقلش شک کرد؟

یگانه ی مهربان برای ما سفره ای از نور، صفا و صمیمیت، آرامش دنیوی و اخروی گسترانیده اگر استفاده نکنیم کمبود، متوجه خودمان است.

در حال حاضر تمامی نیروها و قدرت ها، به عناوین و وسایل مختلف و متعدد بسیج شده اند تا انسان را از راه صحیح و درست گمراه کرده و دچار روزمرگی و شهوت های آنی کنند اگر این شیاطین انسان نما آدمی را سرگرم سیب و گندم دنیا نکنند و او به ندای فطرت و درون خود گوش فرا دهد، راه هدایت و سعادت را پیدا کرده و به شقاوت دچار نمی شود، اما اصل خود انسان است خدای مهربان او را آزاد آفریده است تا با قدم های خودش راه را بپیماید و انتخاب نماید.

این در راستای قدرت لایتناهی خداوند است؛ خودش خواسته که انسان آزاد باشد و راه درست و نادرست را از هم تشخیص دهد.

خدایا می دانیم که پیدا کردن راه حق نیازمند عنایت و مهربانی توست، پس دستمان را بگیر که پناهی جز تو نداریم که راه بسی سخت و دشوار است.

منبع:tebyan.net


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 13 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی - راه حل- تمام مشکلات-,

ساعت 7:57 توسط افشین |

,نماز صبح,زمان خواندن نماز صبح

 کسی که نماز صبح نخواند قرآن از او بیزار است

 

نماز در حقیقت فرصتی است تا انسان با خدای خویش صحبت کند، و این توفیقی است که از جانب حضرت دوست، نصیب بندگانش می شود تا بتوانند در طول شبانه روز دقایقی را با معبود خویش به مناجات بپردازند؛ (طه، 14) لذا درخواست پیامبران و اولیای الهی همواره از خداوند متعال این بود که پروردگارا

ما را توفیق ده تا در زمره نمازگزاران باشیم.
قرآن کریم از زبان حضرت ابراهیم خلیل (علیه السلام) چنین نقل می کند: «رَبِّ اجْعَلْنی مقیمَ الصَّلاةِ وَ مِنْ ذرِّیَّتی رَبَّنا وَ تَقَبَّلْ دعاءِ»؛ (ابراهیم، 40) پروردگارا، مرا برپا کننده نماز قرار ده، و از فرزندانم (نیز چنین فرما)، پروردگارا دعاى مرا بپذیر.


این مسئله آن قدر برای ابراهیم (علیه السلام) اهمیت دارد که بعد از درخواست از خدا، دوباره می فرماید این درخواست مرا اجابت کن.

در جایی دیگر خداوند از ویژگی منافقان را تنبلی در نماز می داند: إِنَّ الْمنَافِقِینَ یخَادِعونَ اللَّهَ وَهوَ خَادِعهمْ وَإِذَا قَاموا إِلَى الصَّلاَهِ قَاموا کسَالَى یرَاءونَ النَّاسَ وَلاَ یَذْکرونَ اللَّهَ إِلاَّ قَلِیلاً (نساء:۱۴۲)-همانا منافقان، خدا را فریب می دهند در حالی که خداوند، آنان را فریب می دهد. و هنگامی که برای نماز بر می خیزند با سستی و تنبلی، و برای نشان دادن مردم، نماز می خوانند. و خدا را فقط اندکی یاد می کنند.

در این میان توجه به نماز صبح در آیات و روایات نیز مشاهده می شود؛ چنانچه قرآن کریم می فرماید: «أَقِمِ الصّلاةَ لِدلوكِ الشّمْسِ إِلى غَسَقِ اللّیْلِ وَ قرْآنَ الْفَجْرِ إِنّ قرْآنَ الْفَجْرِ كانَ مَشْهودًا»؛ ( اسراء، 78 )


نماز را از زوال خورشید، تا نهایت تاریکی شب، (نیمه شب) بر پادار و همچنین قرآن فجر (نماز صبح ) را؛ چرا که قرآن فجر، مورد مشاهده (فرشتگان شب و روز) است.

طبق روایاتی در ذیل آیه شریفه وارد شده است، مقصود از «قرآن الفجر» نماز صبح است و این روایات را دانشمندان شیعه و اهل تسنن نقل کرده اند.

در بیانی رسول خدا صلی الله و علیه وآله می فرمایند: کسی که نماز صبح نخواند قرآن از او بیزار است.

هرکه نماز ظهر بجا نیاورد پیامبران الهی از او بیزارند.، هرکه نماز عصر را ترک کند فرشتگان از او بیزار است. هر که نماز مغرب نخواند دین از او بیزار است و هر که نماز عشارا ترک کند خدای جهان از او بیزار است. (اسرار الصلوه/ص۳۴)

حضرت مهدی (علیه السّلام) به یکی از مشتاقان دیدارش که به زیارت آن حضرت موفق شده بود دوباره فرمود: از رحمت خدا دور است کسی که نماز صبح را چندان تاخیر بیندازد تا ستاره ها ناپدید شوند و نماز مغرب را به حدی تاخیر بیندازد تا ستاره ها ظاهر شوند. (حق الیقین/ص۳۰۲)

حال در این میان این سؤال پیش می آید که برای اینکه صبح برای نماز بتوانیم راحت بلند شویم و این فریضه به بهترین شکل انجام شود چه کنیم؟

خواندن نماز صبح در اول وقت آن شاید از نمازهای دیگر مشکل تر باشد؛ چرا که کندن از رختخواب گرم و لذت خواب در ابتدای راه سخت است ولی نماز گزار می تواند با کمی تمرین و ممارست از منافع سحر و صبح بهره مند گردد و از فیض نماز اول وقت (بالاخص نماز صبح) بی نصیب نماند.

پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: هیچ بنده ای نیست که به اوقات نماز و مواضع خورشید اهتمام ورزد مگر اینکه آسودگی در هنگام مردن و از بین رفتن غم و اندوه ها و نجات از آتش را برایش ضمانت کنم . (میزان الحکمه / ج 7 / ص 3129)

یکی از راه هایی که می توان با توجه کردن به آن از خواب صبح دل بکنیم و توجه ویژه به نماز بالاخص نماز صبح پیدا کنیم این است که کمی فکر کنیم و در مورد نعمت های خداوند بیاندیشیم ... یکی از نعمت هایی که به ما ارزانی شده است خواب است ... اگر چیزی به نام خواب وجود نداشت، چه اتفاقی می افتاد!! خواب و استراحت یکی دیگر از نعمت های خداوندی است که ما از آن غافل هستم. امیدواریم خداوند توفیق شکر گذاری نعمت هایش را به ما عنایت بفرماید.


چنانچه قرآن کریم در مورد شب و استراحت در آن می فرماید:" وَ جَعَلْنَا نَوْمَکم سبَاتًا وَ جَعَلْنَا الَّیلَ لِبَاسًا؛ و خواب شما را مایه آرامشتان قرار دادیم ، و شب را پوششى (براى شما) ".(نبأ، 10)

اگر انسان واقعا نسبت به الطاف و نعمت های خداوند توجه داشته باشد و بداند که کسی که قرار است به هنگام نماز با وی صحبت کند همانی است که ما را از نیستی به دنیا آورده و تمامی نعمت های خود را نیز بر ما ارزانی داشته تا به نهایت کمال و درجات بالای بهشتی دست پیدا کند. او همانی است که اختیار کمی و زیادی روزی ما را دارد؛ همانی است که مرگ و زندگی ما در ید قدرت اوست و... با این حال آیا نسبت به نماز با بی حالی برخورد خواهیم کرد و یا آنکه سر از پا نشناخته و با تمام وجود به اقامه نماز عاشقانه خواهیم پرداخت؟

سؤالی که بی پاسخ می ماند
من از شما سوال می کنم آیا در مواقعی که قرار است صبح زود از خواب بلند شویم نیز نمی توانیم از خواب بلند شویم؟

مانند مواقعی که برای رفتن به کوه و گردش با دوستان خود صبح زود برنامه ریزی کرده ایم!  یا مثلا امتحان داریم! آیا تاکنون فکر کرده اید چرا وقتی با دوستمان قرار داریم فوراً بیدار می شویم و چه بسا بدون کوک کردن ساعت و از مدت ها قبل از ساعت قرار خود به خود بیدار می شویم و هیچ چیزی مانع بیدار شدن ما نمی شود اما هنگامی که می خواهیم نماز بخوانیم و با خدا صحبت کنیم و قرار ملاقات با خدا داریم اینطور نیستیم و هر کاری می کنیم بیدار نمی شویم و اگر بیدار شویم دوباره می خوابیم؟

می دانید مشکل ما چیست؟ مشکل این است که ما به قراری که با دوستمان داریم بیشتر معرفت داریم و بیشتر ایمان داریم و رابطه با دوستان را بیشتر دوست داریم تا نسبت به خداوند.

از رابطه با دوست لذت می بریم اما از رابطه با خدا لذت نمی بریم. وقتی یاد دوست را در ذهن خود کوک می کنیم بدون ساعت بیدار می شویم ولی وقتی یاد خدا را در خود کوک می کنیم نمی توانیم بیدار شویم. این یک مشکل فنی ایمانی است. تمام کسانی که صبح بیدار می شوند و کسانی که حتی قبل از صبح بیدار می شوند و نماز شب می خوانند اینها با ساعت بیدار نمی شوند. ساعت کمک می کند ولی ساعت به انسان انگیزه نمی دهد.

دستگاه انگیزشی انسان را فقط و فقط خدا تحریک می کند. تا معرفت و محبت خدا در دل انسان کوک نشود انسان نمی تواند بیدار شود. ما اگر می خواهیم صبح بیدار شویم اول باید عشق خدا را در خودمان کوک کنیم و بعد البته رعایت مواردی هم می تواند کمک کار باشد.

راهکارها و دستور العمل هایی در ضمن روایات از سوی پیامبر (صلی الله و علیه وآله) و ائمه (علیهم السلام) به ما رسیده است که آنها نیز بهترین راهکار برای به موقع بیدار شدن جهت اقامه نماز صبح خواهند بود.

امام صادق (علیه السلام) از پیامبر گرامی اسلام (صلی الله و علیه وآله) نقل می کند: «هر کس که بخواهد شب برای عبادت برخیزد؛ چون در بستر خود خوابید بگوید: (بسم اللَّه) بار خدایا مرا از مکرِ خود آسوده مدار، یاد خودت را از خاطرم مبر و مرا در گروه غافلان قرار مده، من در فلان ساعت برخیزم. محققاً خدای متعال برای او فرشته اى می گمارد که او را همان ساعت بیدار کند. [کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، محقق، مصحح غفارى، على اکبر، آخوندى، محمد، ج 2، ص 540]

در ادامه به بیان نکاتی در این امر می پردازیم:
هیچ کس نیست که (آیه) آخر سوره کهف (قلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلکمْ یوحى إِلَیَّ أَنَّما إِلهکمْ إِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ کانَ یَرْجوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا یشْرِکْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَدا) را هنگام خوابیدن بخواند، مگر این که در هر ساعتى که بخواهد از خواب بیدار شود.»

1- هر چه معده در هنگام خواب شب سبک باشد، به هنگام صبح راحت تر می توانید از خواب برخیزید.

حضرت عیسی علیه السلام می فرماید: ای بنی اسرائیل! پرخوری نکنید؛ زیرا هر که زیاد بخورد، زیاد می خوابد و هر که زیاد بخوابد، کمتر نماز می خواند و هر که کمتر نماز بخواند، در زمره غافلان قلمداد می شود. (اسرار نماز، محسن قرائتی)

2- بدن انسان به خصوص در شب به خواب کافی نیاز دارد و اگر این نیاز برطرف نشود در کار روزانه و... ایجاد خلل می کند. شب نشینی ها و خوابیدن دیر هنگام در بیدار نشدن برای نماز و یا کسالت در آن بسیار مؤثر است. معمولا ً کسانی که تا دیر وقت بیدارند، نمی توانند نماز صبح را بجا آورند. اگر هم بیدار شوند طبیعی است که نمازی با کسالت و خواب آلودگی بخوانند .

حضرت علی علیه السلام درباره ی آیه ی " ای کسانی که ایمان آورده اید در حال مستی به نماز نزدیک نشوید تا بدانید چه می گویید " پرسیدم فرمودند: شما را از خواب آلودگی و چرتی است که نمی گذارد بدانید در رکوع و سجود و تکبیرتان چه می گویید. (همان/ ج 7 / ص 3129). بنابر این دیر خوابیدن در شب ما را از درک لذت های معنوی در سحر و نماز محروم می کند.

3-همان طور که انجام عبادت ایمان را افزایش می دهد، گناه نیز ایمان فرد را سست کرده و توفیق عبادت را از فرد می گیرد. بر این اساس باید انسان از گناه خود توبه حقیقی نماید تا به انجام عبادت موفق شود.

پیامبر خدا صلی الله علیه وآله و سلم می فرمایند: نیکی را نور دل و آرایه (زیبای و روشنای) رخسار و نیروی کار یافتم و بدی و گناه را سیاهی دل و سستی در کار و زشتی چهره .(میزان الحکمه/ج3/114)

آیه ای که معجزه می کند
امام صادق (علیه السلام) می فرماید: «هیچ کس نیست که (آیه) آخر سوره کهف (قلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلکمْ یوحى إِلَیَّ أَنَّما إِلهکمْ إِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ کانَ یَرْجوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْیَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا یشْرِکْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَدا) را هنگام خوابیدن بخواند، مگر این که در هر ساعتى که بخواهد از خواب بیدار شود.» [همان].

منبع:tebyan.net


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 13 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی - روش - قضا - نماز صبح-,

ساعت 7:54 توسط افشین |

آموزش نماز جمعه,روش خواندن نماز جمعه

نماز جمعه یک عبادت بزرگ دسته جمعى است

 

صدای کوبیدن طبل و دائره و سازهای طرب انگیز به گوش نمازگزاران رسید؛ این صدایی بود که کاروانی از تجار مدینه برای اعلام ورود خود و جلب توجه مردم به سمت خود، به راه انداخته بودند.

عده ای از مردم صف های نماز را رها کردند و با وجود اینکه پیامبر صلی الله و علیه و آله در حال ایراد خطبه بود، از جمع نمازگزاران پراکنده شده و به جمع تجار و کالاهایشان پیوستند و بدین ترتیب تعداد اندکی در مسجد باقی ماندند.

ظهر جمعه بود، مردم در صفوف به هم پیوسته نماز مشغول گوش دادن به خطبه نماز جمعه بودند. خطیب نماز جمعه کسی نبود جز پیامبر عظیم الشأن اسلام حضرت محمد بن عبدالله صلوات الله علیه و آله.


در همین حین صدای کوبیدن طبل و دایره و سازهای طرب انگیز به گوش نمازگزاران رسید؛ این صدایی بود که کاروانی از تجار مدینه برای اعلام ورود خود و جلب توجه مردم به سمت خود، به راه انداخته بودند.


عده ای از مردم صف های نماز را رها کردند و با وجود اینکه پیامبر صلی الله و علیه و آله در حال ایراد خطبه بود، از جمع نمازگزاران پراکنده شده و به جمع تجار و کالاهایشان پیوستند و بدین ترتیب تعداد اندکی در مسجد باقی ماندند. (تفسیر المیزان و البرهان)


در این زمان بود که خداوند آیه 11 سوره مبارکه جمعه را نازل فرمودند: وإِذَا رَأَوْا تِجَارَةً أَوْ لَهْوًا انفَضُّوا إِلَیْهَا وَتَرَكُوكَ قَائِمًا قُلْ مَا عِندَ اللَّهِ خَیْرٌ مِّنَ اللَّهْوِ وَمِنَ التِّجَارَةِ وَاللَّهُ خَیْرُ الرَّازِقِینَ.

نماز جمعه، قبل از هر چیز یك عبادت بزرگ دسته جمعى است و اثر عمومى عبادات را كه تلطیف روح و جان، و شستن دل از آلودگی هاى گناه و زدودن زنگار معصیت از قلب مى باشد در بردارد

و مردم چون تجارتی یا لهو و لعب ببینند به سوی آن می شتابند و تو را ترک می کنند، در حالیکه تو قائم ماندی.  بگو که آنچه نزد خداست، برای شما خیلی بهتر است از لهو و لعب و تجارت ای دنیا، و خداوند بهترین روزی دهنده خلایق است.


این آیه نازل شد تا مردم آگاه شوند که آنچه از نزد خدا به آنها برسد، قطعاً از طبل و دهل و تجارت بهتر است. آنچه از شنیدن خطبه پیامبر در نماز جمعه نصیب مردم می شود، هم مفید دنیای آنها هست و هم مفید برای آخرت آنهاست و هم اینکه خداوند به آنها از جانب خود ثوابی حقیقی و دائمی عنایت می کند.


مراقب سودهای خیالی باشیم
تجارت کالاهای دنیوی هر چند ظاهراً سودمند برای دنیای انسان است اما اگر بهای آن، از دست دادن خطبه نماز جمعه ی پیامبر باشد، جز خسران چیز دیگری نیست و در واقع سودی خیالی و غیر دائمی می باشد. چه بسا خشم خدا را نیز در پى داشته باشد، همچنان كه لهو همیشه خشم خداى تعالى را در پى دارد.


دقت در ادبیات آیه ما را متوجه این مطلب می کند که خداوند در این آیه مردمی که خطبه نمازِ پیامبر را رها کردند مورد خطاب قرار نمی دهد با اینکه خطاب معنایی آیه آنها هستند. در واقع خداوند مى خواهد بفهماند این مردمی كه از شرافت و افتخار گوش دادن به سخنان شخصى چون خاتم انبیاء اعراض مى كنند، قابلیت آن را ندارند كه پروردگارشان روى سخن به ایشان كند؛ به همین دلیل به پیامبر می گوید که به آنها بگوید: قُلْ مَا عِندَ اللَّهِ خَیْرٌ مِّنَ اللَّهْوِ وَمِنَ التِّجَارَةِ...


همان طور که آشکار است در این آیه شریفه به دو مطلب اشاره شده است که به هر کدام می پردازیم: ١ـ اهمیت نماز جمعه ٢ـ رزاق بودن خداوند


اهمیت نماز جمعه
بهترین دلیل بر اهمیت این فریضه بزرگ اسلامى قبل از هر چیز آیات همین سوره است، كه به همه مسلمانان و اهل ایمان دستور مى دهد به محض شنیدن اذان جمعه به سوى آن بشتابند، و هر گونه كسب و كار و برنامه مزاحم را ترك گویند.


در احادیث اسلامى نیز تأكیدهاى فراوانى وارد شده است از جمله در خطبه اى كه موافق و مخالف آن را از پیامبر گرامى اسلام صلّى اللّه علیه و آله نقل كرده اند آمده: «خداوند نماز جمعه را بر شما واجب كرده هر كس آن را در حیات من یا بعد از وفات من از روى استخفاف یا انكار ترك كند خداوند او را پریشان مى كند، و به كار او بركت نمى دهد، بدانید نماز او قبول نمى شود، بدانید زكات او قبول نمى شود، بدانید حج او قبول نمى شود، بدانید اعمال نیك او قبول نخواهد شد تا از این كار توبه كند»! البته باید توجه داشت كه مذمت هاى شدیدى كه در مورد ترك نماز جمعه آمده در صورتى است كه نماز جمعه واجب عینى باشد. (تفسیر نمونه)

دلیل دیگر بر اهمیت نماز جمعه فلسفه عبادى سیاسى آن است. نماز جمعه، قبل از هر چیز یك عبادت بزرگ دسته جمعى است و اثر عمومى عبادات را كه تلطیف روح و جان، و شستن دل از آلودگی هاى گناه و زدودن زنگار معصیت از قلب مى باشد در بردارد.


و اما از نظر اجتماعى و سیاسى، یك كنگره عظیم هفتگى است كه بعد از كنگره سالانه حج، بزرگترین كنگره اسلامى مى باشد، و به همین دلیل در روایتى از پیغمبر اكرم صلّى اللّه علیه و آله نقل شده كه: «نماز جمعه حجّ كسانى است كه قادر به شركت در مراسم حجّ نیستند.»


در حقیقت اسلام، به سه اجتماع بزرگ اهمیت مى دهد:

اجتماعات روزانه كه در نماز جماعت حاصل مى شود.
اجتماع هفتگى كه در مراسم نماز جمعه است.
و اجتماع حجّ كه در كنار خانه خدا هر سال یك بار انجام مى گیرد.
نقش نماز جمعه در این میان بسیار مهم است به خصوص این كه یكى از برنامه هاى خطیب در خطبه نماز جمعه، ذكر مسائل مهم سیاسى و اجتماعى و اقتصادى است. (تفسیر نمونه)


رزاق بودن خداوند
پاره اى از مردم و از جمله بازرگانان از بیم زیانمندى یا از ترس آن كه روزیشان از دستشان برود پایبند شعائر دینى نیستند، ولى خداوند عكس این امر را براى آنان تأكید مى  كند و آن این است كه نماز و به ویژه نماز جمعه رزق و روزى مى آورد، از آن رو كه در نماز و به طور خاص نماز جمعه، پیوند انسان به ضامن و بخشنده رزق و بلكه به بهترین رازقان و روزى رسانان بر قرار می شود. (تفسیر هدایت)


پس باید به این مردم و تجار گفت که تجارت تنها راه به دست آوردن رزق نیست، بلکه اگر خداوند بخواهد از غیر آن هم رزق نصیب انسان می شود. در واقع خداوند با این آیه شریفه، روزی نمازگزاران جمعه را تضمین کرده است. (تفسیر نور)


کلام آخر
این نکته مهم را یادآور می شوم که عبارت (وَ تَرَكُوكَ قَائِماً) در آیه شریفه این معنا را می رساند که به جای انتقاد از ترک خطبه و نماز، از تنها گذاردن پیامبر، انتقاد می کند ضمیر «کَ» در « تَرَكُوكَ » به پیامبر برمی گردد زیرا شکستن حرمت رهبر آسمانی از شکستن خطبه و نماز مهم تر است. و این گوشزد و تلنگری است به همه مسلمانان در هر دوره و زمان که رهبر و امام خویش را به بهای اندک رها نکنند. (تفسیر نور)

 

منبع:tebyan.net


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 13 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی - اهمیت- نماز جمعه-,

ساعت 7:45 توسط افشین |



علت خلقت جهان,علل خلقت جهان

 هر موجودي اعم از گياهان و حيوانات براي هدف معيني خلق شده‌اند

 

در مكتب اسلام، جهان هستي و موجودات در آن و بخصوص انسان، به سوي مقصدي معلوم در حركت است و چنين نيست كه عالم هستي در مسيري نامشخص و مبهم و بي هيچ هدفي در حركت باشد بلكه آفريدگار جهان، آن را به سوي مقصدي و هدفي معين و روشن رهنمون ساخته است. اعتقاد به اصل هدفمندي عالم و عبث نبودن آفرينش آن، نقش مهمي در حيات انسان ايفا مي‌كند و چنين انساني هرگز جهان و زندگاني در آن را لغو و بيهوده نمي‌يابد بلكه سعي و تلاش او در اين جهت است كه حيات و زندگي خويش را با نظام آفرينش هماهنگ سازد.[1]


معناي هدف در كارهاي خداوند و بشر
با اندكي تفكر و مطالعه در جهت شناخت خداوند متعال و انسان، به اين نكته مي‌رسيم كه تفاوت و روشني ميان خداوند و بشر وجود دارد. خداوند وجودي است كه از هيچ جهت محدوديت و نقصي نمي توانيم در او بيابيم و فقر و نياز هرگز در ذات پاك خداوند تصور نميشود. او وجودي است كه داراي همة صفات كمال مي‌باشد و خالق همة جهان هستي است.


اما انسان بر عكس موجودي است كه مخلوق است و سراسر وجودش نياز و احتياج است و موجودي است كه هر لحظه به لحظه از عمرش احساس نياز مي‌كند بعنوان مثال حال انسان طوري است كه اگر مثلاً لحظه‌اي در جائي قرار گيرد كه هوا نداشته باشد اين انسان حياتش را از دست خواهد داد پس انسان موجودي است سراسر احتياج و نياز به خداوند متعال.

 

با توجه به اين مطلب هدف در كارهاي خداوند بايد با معناي هدف در كارهاي انسان متفاوت باشد. انسان همه كارهايش در جهت رفع نيازمنديهاي مادي و معنوي است و هدفي جز در جهت رفع كمبودها و نقص‌ها از كارهايش ندارد اما نميتوانيم اين معناي از هدف را در كارهاي خداوند مطرح كنيم چونكه همانطور كه گفته شد خداوند از هر نقص،  نياز و احتياجي بدور است لذا نمي توانيم هدف در كار خداوند را در جهت رفع كمبود و نيازمنديها در نظر بگيريم بنابراين هدف در كارهاي خداوند داراي معني ديگري است و در واقع هدف او به نفع مخلوقات است يعني خداوند كاري كه انجام مي‌دهد در جهت فايده و سود رسانيدن به مخلوقات و موجودات عالم هستي است.


هدف از آفرينش و خلقت عالم چيست؟
اين سؤال كه خداوند چه حكمت و مصلحتي در خلقت عالم در نظر داشته، براي كسي پيش مي‌آيد كه با دلايل عقلي و قطعي، خدائي يكتا كه داراي همه صفات كمال باشد را اثبات كرده باشد.[2]


هر موجودي از گياهان و حيوانات اعم از پرندگان و حشرات و حيوانات صحرا و دريا، براي هدف معيني خلق شده‌اند و به خوبي مي‌بينيم كه هر كدام براي محيط و شرايط ويژه‌اي آفريده شده‌اند و هماهنگي كاملي با محيط خود دارند. و آنچه مورد نيازشان است در اختيارشان قرار داده شده است و اينكه هيچ موجودي بعد از آفرينش به حال خود رها نشده است يكي از نكاتي كه توجه ما را به اصل هدفمندي آفرينش موجودات سوق مي‌دهد، توجه به وجود نظم در ميان پديده‌ها و هماهنگي در نظام طبيعت است اگر اندكي در كيفيت طلوع و غروب كردن خورشيد و حركت ماه و ستارگان و نظم حاكم در روابط آنها دقت كنيم متوجه مي‌شويم كه اين نظم و حركت آنها بر اساس تدبيري صورت گرفته است و نميشود بطور تصادفي و بي هيچ هدفي باشد.[3] در قرآن كريم در پاسخ به اين سؤال، آيات فراواني وجود دارد. در مجموعه‌اي از آيات[4] قرآن كريم آمده است كه آفرينش جهان هستي بر اساس حق استوار است يعني بر باطل نبوده و از روي بازي و لهو و لعب صورت نگرفته است. و اينكه خداوند موجودات را به سوي هدف معيني راهنمايي و هدايت فرموده است. 

علت خلقت جهان,علل خلقت جهان

خلقت همه موجودات عالم در جهت فراهم آوردن زمينه براي رشد و شكوفايي انسان است

 

در قرآن كريم آمده است «خداوند آسمانها و زمين و آنچه را كه ميان آن دو است، جز به حق ... نيافريده است. و {با اين همه} بسياري از مردم لقاي پروردگارشان را سخت منكرند».[5] مطلب ديگر اين است كه مطالعه اجمالي در جهان آفرينش، ما را از حقيقت روشني آگاه مي‌سازد و آن اين است كه سراسر جهان محل رشد و پرورش موجودات و تكامل آنهاست. هر موجودي از جماد (مثل سنگ)، نبات (مثل گياهان) و حيوان تا برسد به انسان كه شريف‌ترين مخلوقات است، همگي براي رسيدن به هدف و مقصد مشخص خلق شده‌اند و ابزار رشد و كمال هر موجودي در اختيارش قرار داده شده است و هر يك با برنامه مخصوصي به سوي كمال مي شتابد.


همه موجودات جهان هر روز و هر لحظه از مرحله‌اي به مرحله‌اي ديگر از رشد و كمال مي‌رسند مثلاً يك درخت برومند روز نخست يك سلولي بيش نبوده سپس به تدريج پس از طي مراحلي رشد كرده و به صورت عظيمترين درختِ جهان در آمده است و يا آن جاندار بزرگ در آغاز به صورت سلولي در رحم مادر يا در ميان تخمي سربسته محبوس بود. بعداً در پرتو ارادة حكيمانه خداوند از پائين‌ترين مرحله به آخرين مرحله كمال شايستة خود رسيده است. انسان نيز جزئي از جهان آفرينش  است و همين قانون نيز در مورد او برقرار است و هدف از آفرينش او جز اين نيست كه به كمال شايسته و لايق به خود برسد و استعدادهاي نهفتة خويش را شكوفا كند.


مطلب ديگري كه در پاسخ به اين سؤال در آيات و روايات به آن اشاره شد اين است كه جهان و بسياري از موجودات آن به خاطر انسان آفريده شده‌اند يعني موجودات عالم آفريده شده‌اند فقط براي يك موجود كه آن انسان است. همه موجودات در خدمت انسان هستند و انسان براي رفع نيازمنديهايش از آنها بهره گرفته و در مسير كمال شايستة خود حركت مي‌كند.


موجودات مادي و نظام دنيا با تمام وسعتش كه عبارتند از آسمانها و زمين و موجودات در آنها، همه براي اين خلق شده‌اند تا زمينه ساز پيدايش و تكامل موجودي بنام انسان بشوند و نظام دنيا شكل گرفته تا انسان در اين عالم استعدادهايش را شكوفا كند و با شركت در آزمايش الهي، قواي نهفتة خويش را به مرحله ظهور و تحقق برساند يعني انسان رنگ خدايي به خود و كارهاي خود ببخشد و طوري زندگي كند كه كارهاي او مورد رضاي خداوند باشد و صفات خداوند را از خود بروز دهد و به نمونه‌اي از انسان كامل تبديل شود.[6]


از اين روست كه قرآن در آياتي[7] هدف از خلقت آسمانها و زمين و نعمتهاي در آن را، آزمايش شدن بشر بيان مي‌كند قرآن كريم در اين باره مي‌فرمايد كه:


«و اوست كه آفريد آسمانها و زمين را ... تا بيازمايد شما را كه كدامتان نيكوتريد در كردار».[8] يعني خداوند خواهان اين است كه بندگان او كارهايي كه انجام مي‌دهند بر اساس دستورات الهي و مورد رضايت او و در جهت عبادت او يا در جهت خدمت به بندگان او باشد. در آياتي ديگر،[9] رسماً بيان مي‌كند كه اين عالم طبيعت از آسمانها و زمين و موجودات و نعمتهاي الهي در آن،‌همه براي شما انسانها آفريده شده‌اند تا شما بهره مند گرديد يعني همه اين موجودات و نعمتها در خدمت بشرند و زمينه ساز  رشد و تعالي و كمال بشر مي‌‌باشند. در سوره بقره آمده است «او خدايي است كه خلق كرد براي شما تمام آنچه كه در زمين است».[10] شعر:


ابر و باد و مه و خورشيد و فلك در كارند      تا تو ناني به كف آري و به غفلت نخوري


نكته اي كه اين بيت شعر در بيان آن است عدم غفلت انسان است يعني اي انسان غفلت نكن از خالق خودت، غفلت نكن از وظيفه‌اي كه در برابر او داري، غفلت نكن نسبت به برادران ديني خود و ... امير المؤمنين ـ عليه السّلام ـ  در تفسير آيه مي‌فرمايد: او خدايي است كه خلق كرد براي شما تمام آنچه در زمين است براي اينكه عبرت بگيرد و به وسيله آن به بهشت و رضوان الهي برسيد و از عذاب او دور شويد».[11]

نتيجه
از آنچه گفته شد به اين نتيجه مي‌رسيم كه آفرينش عالم هستي، بر اساس هدف و مقصد روشن مي‌باشد و آن هدف تكامل و رشد و شكوفايي در موجودات عالم است بلكه در جهت رشد و تكامل شريف‌ترين موجودات، بنام انسان مي‌باشد و همه موجودات عالم خلقت رشد و تكامل آنها نيز در جهت فراهم آوردن زمينه براي رشد و شكوفايي انسان است. انسان مي‌تواند با پرستش و عبادت خداوند و با انجام اعمالي كه مورد رضايت اوست رشد و تكامل يابد و به مقام قرب الهي و رضوان الهي بر,


==============================
پي نوشت ها:
[1] . رجوع شود به: جمعي از نويسندگان، معارف  اسلامي، انتشارات نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها، چاپ ششم، 1378، ص160.
[2] . رجوع شود به: موسوي همداني،  پاسخ به پرسشهاي ديني، قم، انتشارات جامعه مدرسين حوزه علميه، چاپ چهارم، 1357، ص202.
[3] . رجوع شود به: مكارم شيرازي، ناصر، پيام قرآن، تهران، دار الكتب الاسلاميه، 1376، ص132ـ133.
[4] . رجوع شود به: انبياء/18ـ16،  ص/27، دخان/9ـ38، احقاف/3، زمر/5، جائيه/22.
[5] . روم/8.
[6] . رجوع شود به: مكارم  شيرازي، ناصر و سبحاني، جعفر، پاسخ به پرسشهاي مذهبي، مطبوعاتي هدف، چاپ اول، 1377، ص80ـ79.
[7] . هود/7، كهف/7، ملك/2.
[8] . هود/7.
[9] . جاثيه/13ـ12.
[10] . بقره/29.
[11] . رجوع شود به: فقيهي، علي نقي، شناخت راه و مقصد، قم، انتشارات جامعه مدرسين حوزه، چاپ اول، 1376، ص23ـ21.

 

منبع:andisheqom.com


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 13 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی-رازخلقت-,

ساعت 7:19 توسط افشین |

 
 
متن و حاشیه های مذاکرات هسته ای در لوزان سوئیس  ثروتمند ترین کشور دنیا اعلام شد
به این مطلب امتیاز دهید
0% 0%

 به گزارش سرویس اقتصادی "جام نیـوز" به کشوری می توان لقب ثروتمند داد که در آن بیکاری وجود نداشته باشد یا بیکاری در آن کشور بسیار کم باشد و پولی که مردم آن کشور به دست می آورند از هر قشری برای شان رفاه عمومی دربرداشته باشد و دولت از شهروندان حمایت مالی کند.

 

 از نظر اقتصادی هم با اندازه گیری درآمد خالص یک کشور و میزان ثروت شهروندان کشور می توان ثروتمند ترین کشورها را شناخت. اخیرا موسسه آلیانز در مطالعه ای با محاسبه دارایی های منقول شهروندان (در اصطلاح به اموال و اشیایی گفته می شود که نقل آنها از محلی به محل دیگر امکان پذیر است، بدون اینکه به خود مال و محل آن آسیبی وارد شود. مانند اتومبیل و...) به معرفی شش کشور ثروتمند جهان در سال ۲۰۱۶ پرداخته است.

 

یک مطالعه جدید در موسسه آلیانز به معرفی کشورهای ثروتمند جهان براساس میزان پس انداز، حقوق یا مستمری ماهانه و میزان سرمایه گذاری شهروندان آنها پرداخته است. طبق این گزارش کشور سوییس توانست عنوان ثروتمند ترین کشور جهان را از آن خود کند و به دنبال آن کشورهایی چون ایالات متحده آمریکا، انگلیس، سوئد، بلژیک و ژاپن قرار دارند.

 

طبق گزارش مجله آمریکایی «منابع مالی جهانی» عنوان ثروتمند ترین کشور جهان در سال ۲۰۱۵ متعلق به کشور قطر شده بود. در سال ۲۰۱۵ میانگین درآمد خالص سالانه کشور قطر را به ثروتمند ترین کشور جهان تبدیل کرده بود. این کشور جمعیتی حدود 2میلیون نفر دارد. قطر تا قبل از فروش نفت از طریق ماهیگیری و فروش مروارید با مالیاتی در حد صفر اقتصاد خود را اداره می کرد و تا سال ۲۰۱۵ نیز کمترین نرخ مالیات را داشت. آمار بیکاری در سال 2014 در این کشور 1/0 درصد بوده است اما امسال نام کشور قطر در لیست موسسه آلیانز مبنی بر شش کشور ثروتمند جهان به چشم نخورد.

 

و اما در این مطالعه عنوان ثروتمند ترین کشور جهان به سوییس تعلق گرفت. براساس این مطالعه، هر شهروند سوییسی به طور میانگین 170589 یورو دارایی دارد و بر همین اساس، ثروتمند ترین شهروند جهان به شمار می رود. سوییس یک کشور کوچک با اقتصادی محکم و استوار است. این کشور حتی به عنوان یک کشور لوکس و موفق سال هاست که در لیست ثروتمند ترین کشورهاست. سیاست، امنیت پولی بلند مدت و ثبات سیاسی به این کشور کمک کرده است تا در زمره بزرگ ترین مراکز اقتصادی جهانی باقی بماند. همان طور که می دانید بیشتر ثروتمندان پول خود را در سوییس نگهداری می کنند، پس دیدن آن در لیست ثروتمند ترین کشورهای جهان جای تعجب ندارد.

 

طبق این گزارش کشور ایالات متحده آمریکا با 160949 یورو دارایی به ازای هر شهروند به عنوان دومین کشور ثروتمند جهان در سال ۲۰۱۶ معرفی شد. آمریکا بزرگ ترین اقتصاد با بیشترین آمار میلیاردرهای جهان را دارد همانطور که دارای کارآفرینانی مانند بیل گیتس و وارن بافت است که شرکت هایی عظیم و موفق را بنا کرده اند و ثروتمندان بزرگی در جهان به حساب می آیند. بیشترین بخش جمعیت ثروتمند در آمریکا از راه صنعت تکنولوژی و خدمات مالی به ثروت دست یافته اند اما ثروت آمریکا تحت تاثیر منطقه نیز قرار دارد. دراینکه آمریکا جمعیت ثروتمند خود را به همین شکل حفظ خواهد کرد تردید اندکی وجود دارد، زیرا اقتصاد متنوع این کشور و توانایی آن برای جذب هوشمند ترین و جاه طلب ترین مغزهای جهان پشتیبان بزرگی برای حفظ جمعیت ثروتمندانش به شمار می رود.

 

ایالات متحده آمریکا اواسط سال 2015 با تولید ناخالص داخلی 17.914 تریلیون دلار بزرگ ترین اقتصاد جهان را داشته است و سومین کشور تولید کننده نفت و گاز طبیعی است. این کشور دومین تولید کننده بزرگ جهان و بزرگ ترین بازار تجارت و گردش مالی در جهان را دارد. بعید به نظر می رسیدکشوری با چنین ویژگی هایی دومین کشور ثروتمند جهان نشود.

 

در این مطالعه، انگلیس به این دلیل که هر شهروند آن به طور میانگین 95600 یورو دارایی دارد، در رده سوم ثروتمند ترین کشورهای جهان قرار گرفت. ساکنان بریتانیا قرن ها است که درحال ثروت اندوزی هستند، کشوری که سیستم اقتصادی فئودالیسم در آنجا ریشه دوانده و شکوفا شده است.

 

با وجود اینکه هنوز مشخص نیست نسبت ثروتی که نسل به نسل منتقل می شود نسبت به ثروتی که در نسل کنونی ایجاد می شود چه اندازه است، اما واضح است که این کشور از ثروت کهنه بیشتری نسبت به آمریکا برخوردار است. ثروت جدید این کشور از بخش بانکداری و مالی به دست آمده است، بخشی که لندن را به تنها شهر جهان با بالاترین جمعیت ثروتمند تبدیل کرده است. ریچارد برنسون، بنیانگذار شرکت ویرجین گلکتیک با ثروت 4.6میلیارد دلار یکی از بزرگ ترین ثروتمندان این کشور به شمار می رود.

 

کاترین برندمایر، اقتصاددان ارشد موسسه آلیانز که انجام این مطالعه را بر عهده داشته است، می گوید: براساس یافته های این مطالعه، برخی کشورهای اروپایی مانند ایتالیا و فرانسه طی سال های اخیر در پی بحران اقتصادی اتحادیه اروپا سقوط معنا داری را در رده بندی کشورهای ثروتمند جهان تجربه کرده اند و میزان دارایی شهروندان آنها به نحو قابل ملاحظه ای کاهش یافته است.

 

به گفته او، در این کشورها درآمد شهروندان طی سال های اخیر افزایش نیافته است و آنها در این مدت مجبور شده اند برای تامین هزینه های زندگی از پس انداز خود برداشت کنند. به همین دلیل، برخی از آنها از سال 2000 حدود 10 پله در رده بندی ثروتمند ترین کشورهای جهان سقوط کرده اند.

 

در مطالعه موسسه آلیانز، دارایی های غیرمنقول (املاک و مستغلات) شهروندان به دلیل دشوار بودن امکان مقایسه بهای ملک در کشورهای مختلف مورد بررسی قرار نگرفته و تنها به جمع آوری اطلاعات دارایی های نقدی آنها از موسسات مالی و سرمایه گذاری اکتفا شده است.

 

این مطالعه همچنین نشان می دهد حتی در ثروتمند ترین کشورهای جهان به ویژه آمریکا نیز ثروت به صورت مساوی بین شهروندان توزیع نشده است. در حال حاضر، آمریکا براساس پژوهش های متعددی که در این زمینه انجام شده است، یکی از بدترین کشورهای جهان به لحاظ توزیع برابر ثروت است. در آمریکا مدیران عامل شرکت ها 300 برابر کارگران خود حقوق دریافت می کنند، در واقع این شرایط فضایی بسیار مسموم را در جامعه و اقتصاد آمریکا ایجاد کرده است. به همین علت طبقه متوسط آمریکا خواستار سهم بیشتری از درآمد و ثروت کشورشان هستند. طبقه کارگر در آمریکا اعتقاد دارند که به طور کامل فراموش شده اند. همچنین مطالعه اخیر موسسه آکسفام نشان داد در انگلیس نیز دارایی یک درصد بالای جامعه بیش از 20 برابر کل ثروت 5درصد پایین جامعه است.

 

در مطالعه موسسه آلیانز، سوئد با میانگین 89942 یورو، بلژیک با 85027 یورو و ژاپن با 83888 یورو دارایی به ازای هر شهروند در رده های چهارم تا ششم قرار گرفتند.

 

کشور ژاپن با وجود دو سال توقف رشد اقتصادی که در سال های گذشته تجربه کرده بود اما با 83888 یورو دارایی به ازای هر شهروند در رتبه ششم ثروتمند ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۱۶ قرار گرفت. ژاپن به عنوان یک جهان از هم جدا توصیف شده است. اقتصاد سرزمین آفتاب تابان سومین اقتصاد ملی در سال ۲۰۱۲ نامگذاری شد و از نظر برابری قدرت خرید چهارمین اقتصاد جهان پس از ایالات متحده آمریکا، چین و هند است. همچنین جالب است بدانید که ژاپن محل زندگی بیش از نیمی از ثروتمندان آسیاست.

 

هرچند ژاپن تنها کشور آسیایی حاضر در جمع شش کشور ثروتمند جهان است، اما برند مایر می گوید که روند افزایش ثروت در کشورهای آسیایی به گونه ای است که طی دو یا سه سال آینده، این احتمال وجود دارد کشورهایی مانند تایوان و سنگاپور جای ژاپن را در این فهرست بگیرند، همانطور که در سال ۲۰۱۵ براساس اطلاعات بانک جهانی و صندوق بین المللی پول کشور سنگاپور توانست رتبه سوم ثروتمند ترین کشورهای جهان را به خود اختصاص دهد.

 

سنگاپور از لحاظ ذخایر معدنی کشوری فقیر، اما اقتصاد آن که متکی بر بخش خدمات و صنعت است، رشد و شکوفایی فراوانی داشته و این کشور را به یکی از ثروتمند ترین مناطق دنیا تبدیل کرده است. به نحوی که هم اکنون چهارمین مرکز اقتصادی بزرگ دنیا و سومین مرکز بزرگ پالایش نفت در دنیا به شمار می آید. اقتصاد سنگاپور به یکی از آزادترین، خلاقانه ترین و تجاری ترین اقتصادهای دنیا معروف است و در سال ۲۰۱۳ به عنوان دومین اقتصاد آزاد دنیا معرفی شد. سنگاپور با استفاده از دانش بومی و فناوری توانست به یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان تبدیل شود. توسعه اقتصادی سنگاپور مدیون نیروی انسانی و فکری این کشور است. به همین دلایل رقابت سختی بین سنگاپور و ژاپن وجود دارد و احتمال اینکه سنگاپور دوباره بتواند جای ژاپن را به عنوان کشور آسیایی در لیست ثروتمند ترین کشورهای جهان بگیرد وجود دارد.

فرصت امروز


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 11 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی - سنگاپور | مذاکرات هسته ای | سوئیس | ثروتمند | ثروت | -,

ساعت 7:34 توسط افشین |

 

 حجت الاسلام و المسلمین نصیری فرد با اشاره به اینکه هدایت باطنی صورت گرفته از سوی امام زمان (عج)، برای جلوگیری از انحراف انسان است، از نور هدایت امام معصوم به عنوان عاملی جهت ایجاد حالت انتظار در فرد سخن گفت.
 
حجت الاسلام والمسلمین عباس نصیری فرد عضو کمیسیون سبک زندگی شورای انقلاب فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: در شرایطی که فقه، کلام و تمامی اصول و عقاید شیعه توسط 11 امام معصوم تبیین شده ،نیازی به حضور فیزیکی امام زمان (عج) احساس نمی شود چراکه هدایت ظاهری مردم انجام شده است اما در این موقعیت نیاز به هدایت باطنی وجود دارد.
 
وی ادامه داد: البته باید توجه داشته باشیم در چنین شرایطی مردم با وجود اینکه عقاید دینی را در دست دارند و مبانی اعتقادی برای آن ها تدوین شده، اما ممکن است به مسیر انحراف کشیده شوند و در این روند انحرافات باطنی اتفاق بیفتد.

هدایت باطنی امام زمان(عج) برای جلوگیری از انحراف انسان است/ نور هدایت امام معصوم حالت انتظار را در فرد ایجاد می کند/////////ارسال نشود//////////جمعه

معاون بین المللی مجمع جهانی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها در ادامه صحبت های خود تصریح کرد: در موقعیتی که امکان انحرافات باطنی وجود دارد، امام باید از هدایت نوع دوم و راه های رساندن مردم به کمال و مطلوبات دینی استفاده کند.
 
وی همچنین اظهار کرد: حالت انتظار زمانی برای انسان اتفاق می افتد که حالت درونی و درواقع نفوس او و همچنین ارواح درونی اش بر این محور استوار شده باشد.
 
نصیری فرد توضیح داد: فراهم شدن حالت انتظار در درون انسان به این معنا است که هر چقدر مردم زمینه خوبی ها و پرورش آن ها را در درون خود بیشتر فراهم کنند، عنایت امام زمان(عج) نسبت به آن ها بیشتر می شود.
 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود افزود: پیش از استوار شدن افراد در زمینه انتظار و مباحث مربوط به آن، چنین پرسشی مطرح می شود که آیا هر فردی چنین توانایی را دارد که به عنوان فرد منتظر نامیده شود؟
 
رئیس اندیشکده راهبردی مطالعات "جهان" همچنین اظهار کرد: داشتن حالت انتظار یکطرفه نیست بلکه موضوعی دو طرفه است به این معنا که تا زمانی که نور هدایت معنوی امام زمان (عج) به فرد نفوذ نکند، حالت انتظار در او ایجاد نمی شود چراکه آمدن امام در واقع برای هدایت و رسیدن مردم به کمال است.
 
حجت الاسلام والمسلمین نصیری فرد گفت: حالت انتظار به معنای تقویت کمالات درونی انسان برای بهره مندی از عنایت های امام معصوم است.
 
وی ادامه داد: زمانی که ما قلبمان را از صفت های زشت و رذایل اخلاقی پاک کردیم آنگاه عنایت امام زمان (عج) شامل حالمان می شود به این معنا که نور معرفت و هدایت امام معصوم به سمت ما می آید.

هدایت باطنی امام زمان(عج) برای جلوگیری از انحراف انسان است/ نور هدایت امام معصوم حالت انتظار را در فرد ایجاد می کند/////////ارسال نشود//////////جمعه
 

وی خاطرنشان کرد: زمانی که نور هدایت و معرفت امام زمان (عج) به سمت فردی روانه شود، در چنین موقعیتی، حالت انتظار و ویژگی های آن در انسان مورد نظر شکل می گیرد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 10 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی - امام زمان ، انتظار ظهور ، هدایت ، سبک زندگی-,

ساعت 8:5 توسط افشین |

 
خانواده اوباما در ماه ژانویه پس از ترک کاخ سفید به خانه‌ای لوکس به مساحت 8200 فوت مربع و دارای 9 اتاق خواب در منطقه کالوراها در حومه واشنگتن اسباب‌کشی می‌کنند.

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، خانواده اوباما در ماه ژانویه پس از ترک کاخ سفید به خانه‌ای لوکس به مساحت 8200 فوت مربع و دارای 9 اتاق خواب در منطقه کالوراها در حومه واشنگتن اسباب‌کشی می‌کنند.

 
این خانه متعلق به "جو لوکهارت" سخنگوی سابق کاخ سفید در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون است. این خانه که در سال 2014 به قیمت 5 میلیون دلار فروخته شد، در سال 1928 ساخته شد و 9 اتاق و 8 سرویس بهداشتی دارد.
 
 
شهرک کالوراما یکی از مناطق اعیان نشین واشنگتن است و محل اقامت سفرای انگلیس، فرانسه، ایسلند و پرتغال می باشد.
 
اوباما گفته است که پس از پایان دوران ریاست جمهوری در سال 2017 در این خانه اقامت خواهد کرد تا دختر کوچکش تحصیلات خود را تکمیل کند.
 
برخی از نزدیکان خانواده اوباما اعلام کردند: خانواده اوباما این خانه را اجاره کرده‌اند زیرا در نظر دارند تا زمان به پایان رسیدن دبیرستان "ساشا" در 2018 در پایتخت آمریکا باقی بمانند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 10 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی -خانه لوکس- اوباما- ترک کاخ سفید -,

ساعت 7:43 توسط افشین |

تعريف غيبت:

اگر صفت ناروا در شخصي باشد يا كارى انجام داده باشد كه خلاف است و ديگران از آن بى‌اطلاع اند و دوست ندارد كسى آن را براى ديگران بازگو كند، بازگو كردن آن در غياب او پيش ديگران غيبت است كه چنين كارى براى گوينده و شنونده حرام است ولو شخص غيبت شونده راضى باشد.
غيبت ميت:
غيبت انسان در هرحال جايز نيست خواه زنده باشد يا از دنيا رفته باشد.گاه تصوّر مى شود كه مفهوم غيبت و همچنين رواياتى كه درباره غيبت وارد شد ناظر به افراد زنده است و مردگان را شامل نمى شود، بنابراين غيبت كردن پشت سر مرده اشكالى ندارد، ولى اين اشتباه بزرگى است زيرا طبق روايات اسلامى: «حُرْمَةُ الْمِيِّتِ كَحُرمَتِهِ وَ هُوَ حَىٌّ; احترام مرده مسلمان همچون احترام زنده او است» بلكه مى توان گفت غيبت مرده از جهاتى زشت تر و ناپسندتر است، زيرا زندگان ممكن است روزى غيبت را بشنوند و به دفاع از خود برخيزند، ولى مرده هرگز قادر به دفاع از خود نيست، به علاوه شخص غيبت كننده ممكن است افراد زنده را ببيند و از آنها حلاليت بطلبد ولى در مورد مردگان اين مطلب هرگز صدق نمى كند.
اضافه بر اين، دستوراتى كه درباره احترام به جسد مرده مسلمان داده شده از قبيل غسل و كفن و نماز ميّت و مفاهيمى كه در نماز آمده است و دفن و زيارت اهل قبور و حرام بودن بى احترامى به قبر مؤمن همگى دليل بر اين است كه آبروى مسلمانان بعد از مردن نيز بايد حفظ شود.

پي نوشت:
توضيح المسائل مراجع، ج‌2، ص 833
حضرت امام، استفتائات،ج‌2، ص618
آيت الله مكارم، اخلاق در قرآن جلد۳، غيبت مردگان
وسائل الشّيعه، جلد 19، صفحه 47، باب 24
استفتاء مركز پاسخگويي انوار طاها از دفاتر مراجع


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 10 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی - غيبت ميت-,

ساعت 7:33 توسط افشین |

 

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید از توانمندی بسیج و نیروی انسانی موجود این سازمان برای مقابله با پدیده ریزگردها استفاده کرد.

مشارکت نیروهای مسلح برای تحقق اقتصاد مقاومتی ضروری است/ باید از توانمندی بسیج برای مقابله با پدیده ریزگرد‌ها استفاده کردبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جلسه بررسی راهکارهای استفاده از امکانات نهادهای نظامی و نهادهای عمومی غیردولتی در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی عصر امروز (شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

اسحاق جهانگیری در این جلسه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد شهدا و امام شهدا با تاکید براینکه اقتصاد مقاومتی موضوعی نیست که صرفاً محدود به دولت و دستگاه های دولتی باشد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری نیز از ابتدا تاکید داشتند که همه دستگاه ها و نهادهای کشور باید اقداماتی که انجام می دهند مبتنی بر اقتصاد مقاومتی باشد و همه ارکان نظام در قبال تحقق اقتصاد مقاومتی مسئولیت دارند.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به توانمندی بالا و امکانات نیروهای مسلح در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی بیان داشت: ضرورت مشارکت نیروهای مسلح برای تحقق اقتصاد مقاومتی هم مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است و هم تکلیفی است که در قانون اساسی برای استفاده از توانمندی نیروهای مسلح در زمان صلح در عمران و آبادانی کشور بر آن تاکید شده است.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح و نهادهای نظامی هم اکنون نقش مثبت و سازنده ای در بخش های مختلف و حوزه های گوناگون دارند، خاطرنشان کرد: لازم است تعریف دقیق و روشنی از میزان توانمندی و نحوه مشارکت نهادهای نظامی داشته باشیم و چگونگی همراهی نیروهای مسلح در اجرای پروژه های اقتصادی کشور به خصوص در حوزه اقتصاد مقاومتی مشخص شود.

جهانگیری همچنین با اشاره به گزارش فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) مبنی بر اجرا و پیگیری 63 طرح مهم در کشور، گفت: طرح ها و پروژه هایی که قرارگاه خاتم در دست اجرا و پیگیری دارد جزو طرح های کلیدی کشور هستند و حجم سرمایه گذاری صورت گرفته در این طرح ها می تواند نقش موثری در اقتصاد کشور ایفا کند.

معاون اول رییس جمهور بر ضرورت کمک و حمایت از قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) برای تکمیل و اجرای این پروژه ها تاکید کرد و افزود: دستگاه های ذیربط باید کمک های لازم را برای تکمیل و بهره برداری این طرح ها انجام دهند تا قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) بتواند این طرح ها را به موقع به بهره برداری برساند.

وی همچنین با اشاره به گزارش وزیر جهاد کشاورزی در خصوص همراهی و مشارکت سازمان بسیج برای اجرای طرح های این وزارتخانه در نقاط مختلف کشور، از معاون رییس جمهور در امور اجرایی خواست کارگروهی با عضویت وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بسیج تشکیل دهد و نحوه مشارکت و همراهی بسیج با وزارت جهاد کشاورزی در اجرای طرح های مورد نظر را بررسی و اعتبارات مورد نیاز و برنامه زمان بندی اجرای این طرح ها را مشخص کنند.

جهانگیری در ادامه این جلسه با اشاره به توانمندی های بسیج در حوزه های مختلف، بر لزوم استفاده از امکانات این سازمان در حل مشکلات کشور و تحقق اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.

رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی یکی از زمینه های همکاری سازمان بسیج را مقابله با ریزگردها عنوان کرد و افزود: باید از توانمندی بسیج و نیروی انسانی موجود این سازمان برای بیابان زدایی و مقابله با پدیده ریزگردها استفاده کرد.

جهانگیری همچنین یکی دیگر از زمینه های همکاری سازمان بسیج را همکاری در حوزه آموزش و ترویج کشاورزی دانست و گفت: می توان با مشارکت سازمان بسیج در زمینه آموزش و ترویج کشاورزی برای ارتقاء بهره وری در تولید محصولات کشاورزی اقدامات  موثر و خوبی انجام داد که نتیجه آن افزایش تولید در کشور خواهد بود.

دراین جلسه که وزرای نفت، جهاد کشاورزی، اموراقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، معاون رییس جمهور در امور اجرایی، رییس کل بانک مرکزی، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص)، رییس سازمان بسیج و رییس بنیاد مستضعفان نیز حضور داشتند گزارشی از زمینه های همکاری سازمان بسیج با وزارت جهاد کشاورزی در حوزه های مختلف نظیر آموزش و ترویج، تولید محصولات مختلف، آبخیزداری و آبخوانداری، بیابان زدایی، مبارزه با بیماری ها و آفات و توسعه کشت گیاهان دارویی ارائه شد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص‌) نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده و طرح های اجرا شده توسط این قرارگاه طی سال های 92 تا 94 ارائه کرد و به تشریح پروژه های قابل اتمام و در دست اجرا برای سال 95 پرداخت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 63 پروژه توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) قرار دارد، اظهار داشت: از این تعداد 23 پروژه تاکنون افتتاح شده و یا آماده بهره برداری است و 34 پروژه نیز تا پایان سال 95 به اتمام خواهد رسید و تعداد اندکی نیز که پروژه های بزرگ در حوزه نفت هستند ظرف دو سال آینده به اتمام خواهند رسید.

سردار عبداللهی افزود: برای این 63 پروژه در حدود 126 هزار میلیارد تومان هزینه شده که پیشرفت فیزیکی این طرح ها از 50 درصد تا 90 درصد است.

وی همچنین از راه اندازی و به اتمام رسیدن فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس خبر داد و گفت: این پروژه از اهمیت فراوانی برخوردار است و مقام معظم رهبری نیز بر اجرا و تکمیل آن تاکید داشته اند.

رییس سازمان بسیج نیز به تشریح اقدامات انجام شده در همکاری با وزارت جهاد کشاورزی پرداخت و گزارشی از آثار مثبت ورود این سازمان در افزایش تولید و بهره وری بیشتر در بخش کشاورزی و صنایع کوچک تبدیلی خانگی ارائه کرد و گفت: سازمان بسیج آمادگی دارد در اجرای برنامه های مختلف در چارچوب سیاست های اقتصاد مقاومتی با دستگاه های اجرایی همکاری کند.

در این جلسه مقرر شد از توانمندی های و مشارکت سازمان بسیج در زمینه بیابان زدایی و مقابله با پدیده ریزگردها و هچنین در زمینه آموزش و ترویج کشاورزی استفاده شود.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 4 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی - جهانگیری ، معاون اول رئیس‌جمهور ، اقتصاد مقاومتی-,

ساعت 7:8 توسط افشین |

 

 همیشه به نزدیکی تابستان که می‌رسیم، از همان ابتدا دغدغه برنامه‌ریزی تعطیلات برای سفر رفتن در سرمان غوغا می‌کند؛ به‌ویژه کسانی که در ایام نوروز به دلایلی امکان سفر برای‌شان فراهم نشده است. اگر شما نیز قصد سفر دارید و هنوز  تصمیمی نگرفته‌اید، ما در ادامه شما را با نقاط دیدنی ایران و تورهای طبیت گردی ایران که در فصل تابستان بسیار زیبا و خنک هستند، آشنا خواهد کرد.


کرمانشاه و طبیعت تحسین‌برانگیز آن

خنک ترین نقاط دیدنی ایران برای سفرهای تابستانی!

شاید به جرات بتوان گفت کرمانشـاه در این فصل یکی از بهترین گزینه‌‌ها برای سفر می‌تواند باشد. آب و هوای خوب و معتدل و داشتن آثار باستانی و تفرجگاه‌های بی‌شمار در شهر کرمانشـاه و همین‌طور طبیعت بکر همراه مردمان ‌مهمان‌نواز آن باعث انتخاب این شهر توسط بسیاری افراد به عنوان مقصد گردشگری شده است.

خنک ترین نقاط دیدنی ایران برای سفرهای تابستانی!

این تعطیلات کوتاه فرصت خوبی را برای بودن در طبیعت فراهم خواهد کرد؛ ضمن اینکه می‌توانید از مناطق دیدنی شهر مانند تکیه معاون‌الملک، تکیه بیگلربیگی، بازارسنتی کرمانشـاه، باغ پرندگان کرمانشـاه، باغ گل کرمانشـاه، پارک کوهستان، سراب نیلوفر، پارک ساحلی رود قره‌سو، سراب قنبر، طاق بستان، بیستون، مسجد عمادالدوله، حمام حاج شهبازخان و. . . دیدن کنید.



طبیعت زیبای خداوند در حاشیه رود ارس و جلفای آذربایجان

خنک ترین نقاط دیدنی ایران برای سفرهای تابستانی!

منطقه آزاد ارس به‌قدری تنوع در طبیعت و سایت‌های طبیعی دارد که گردشگران در انتخاب مسیر یا مقصد گردشگری به‌سختی می‌توانند تصمیم بگیرند و معمولا همه دوست دارند که به دلیل تفاوت و تنوع از همه بخش‌های این منطقه دیدن کنند. یکی از مواردی که ارس را به عنوان یک منطقه ایده‌آل برای طبیعت‌گردان معرفی می‌کند، کثرت مناطقی است که ‌مهمانان با طیب‌خاطر و احساس امنیت می‌توانند چادر زده و یک یا چند روز را در دامان طبیعت بگذرانند. کمپ‌های چادرزنی در داخل و خارج از شهر جلفا همگی مجهز به امکانات رفاهی و بهداشتی بوده و از امنیت بسیار بالایی برخوردارند. اکثر این مناطق توسط نیروهای انتظامی و مرزبانی مورد کنترل بوده و امنیتی مثال‌زدنی دارند.

خنک ترین نقاط دیدنی ایران برای سفرهای تابستانی!

از سایت‌های طبیعی اطراف این شهر برای کسانی که قصد دارند یک روز زیبا را در کنار طبیعت رقم بزنند، می‌توان به پارک ساحلی درنا و حاشیه رود ارس و همچنین مجموعه تاریخی کردشت، منطقه و سد خداآفرین و طبیعت بکر آسیاب خرابه  و همین‌طور طبیعت زیبای کلیسا سنت استپانوس اشاره کرد.



فومن (ماسوله و قلعه رود‌خان) بهشت خدا روی زمین

خنک ترین نقاط دیدنی ایران برای سفرهای تابستانی!

آب و هوای مناسب، جنگل‌ها و کوه‌های پوشیده از درختان، چشمه‌های متعدد، بقاع متبرکه و امکان تاریخی فرهنگی (ماسوله و قلعه رودخان) فومن را به یکی از قطب‌های گردشگری گیلان و حتی کشور تبدیل کرده است. می‌گویند ماسوله عروس شمال، بهشت خدا روی زمین، زیبایی محض، صفا و صمیمیت و سادگی، هوای پاک با مردمانی پاک و پاک‌نژاد  دارد. پس بی‌شک جای خوبی برای چند روز استراحت و در کنار خانواده بودن است.



چهارمحال بختیاری (شهرکرد) معروف به  بام ایران

خنک ترین نقاط دیدنی ایران برای سفرهای تابستانی!

شهرکرد مرتفع‌ترین مرکز استان در ایران است و به همین دلیل به بام ایران شهرت دارد. وجود آثار تاریخی همچون قلعه‌ها و همین‌طور اماکن سیاحتی و زیارتی و آب و هوای مطبوع شمار زیادی از گردشگران را رهسپار استان چهارمحال و بختیاری به‌خصوص شهرکرد، مرکز این استان می‌کند. جاذبه‌های طبیعی فراوانی در نزدیکی شهرکرد وجود دارد که معروف‌ترین آنها عبارتند از: گردشگاه چشمه زنه هفشجان و ارتفاعات جهان، پل زمان خان، چشمه کوهرنگ، تونل و آبشار کوهرنگ، دشت لاله‌های واژگون، تالاب بین‌المللی چغاخور و تالاب گندمان.



اردبیل (سرعین) معروف به چشمه‌های آبگرم

خنک ترین نقاط دیدنی ایران برای سفرهای تابستانی!

سرعین دارای ده‌ها چشمه آب گرم معدنی است که از کوه سبلان سرچشمه می‌گیرند. این شهر به علت چشمه‌های آبگرم فراوان شهرت دارد و یکی از مناطق گردشگری در استان اردبیل است.

خنک ترین نقاط دیدنی ایران برای سفرهای تابستانی!

این منطقه همه‌ساله اواخر بهار و فصل تابستان پذیرای ایرانگردان و جهانگردان فراوان است. در این شهر کلی هتل - هتل آپارتمان و ‌مهمانسرا وجود دارد ولی علاوه بر این، مردم منطقه خانه‌های مسکونی و ویلاهای خود را به عنوان ‌مهمانپذیر اجاره می‌دهند.

خنک ترین نقاط دیدنی ایران برای سفرهای تابستانی!

مناطق بالا تنها بخشی از طبیعت زیبای سرزمین زیبای ماست که فرصت کشف زیبایی‌های بیشتر آن می‌تواند برای تمام اعضای خانواده شیرین و به‌یادماندنی باشد؛ البته پیش از این سفر درباره مجهز بودن خودرو به وسایل لازم و همراه داشتن تجهیزات ضروری مطمئن شوید. این سفر دو روزه و کوتاه فرصت خوبی برای شما فراهم خواهد کرد تا در دل طبیعت باشید؛ ضمن اینکه می‌توانید زمان بیشتری را با خانواده خود سپری کنید. برای‌تان سفری خاطره‌انگیز را آرزومندیم.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 10 شهريور 1395برچسب:پاتوق نارنجی - گردشگردی ، ایرانگردی-,

ساعت 7:54 توسط افشین |

چگونه در یک خانواده پدیده فرزندسالاری به وجود می آید چه عواملی در بروز این رفتارها توسط اولاد نسبت به پدر و مادر تاثیرگذار هستند.
 
وب‌سایت زندگی آنلاین: چگونه در یک خانواده پدیده فرزندسالاری به وجود می آید چه عواملی در بروز این رفتارها توسط اولاد نسبت به پدر و مادر تاثیرگذار هستند روانشناسان معتقدند توجه بیش ازحد به خواسته های فرزندان ،رعایت نکردن احترام زن و شوهر نسبت به هم ،کمبود تحصیلات و سواد والدین و دیگر موارد مختلف می توانند زمینه ساز فرزندسالاری در خانواده شوند.

موارد زمینه ساز فرزند سالاری

بى  گمان فرزندسالارى پدیده اى است نوظهور و از محصولات تمدن جدید و جوامع توسعه یافته و یا درحال رشد به شمارمى رود به همین دلیل مشکل بتوان براى آن پیشینه اى عمومى و رایج جستجو کرد. زیرا فرزندسالارى برآیند فرهنگى و اجتماعى این گونه جوامع است که پیش از این با این گستردگى، سابقه اى نداشته است بنابراین پیش ازپرداختن به آثار فرزند سالاری ناگزیریم، به برخى ریشه‌هاى مهم این پدیده در سطح خانواده، اشاره کنیم.

نابرابرى سطح تحصیلات والدین با فرزندان

در بین مردم کشورهاى درحال رشد، معمولا پدران و مادران یا بى سواد و یا کم سواداند، درحالى که به اقتضاى توسعه و بروز اوضاع جدید، فرزندان آنها با شتاب، رویکرد به تحصیلات عالى و ارتقاى معلومات و اطلاعات خود دارند، درنتیجه فرزندان با تکیه بر دانش بیشترشان، پدر و مادرها و نظرات آنان را چیزى به حساب نمى آورند و آنها نیز با توجه به معلومات اندکشان، تاب و مقاومت در برابر فرزندان تحصیلکرده خویش را رفته رفته از دست مى دهند و یا اینکه اساسا خود آنها چون فرزندانشان را آگاه تر و زمان شناس تر از خود مى دانند در برابر خواست و امیال آنان تسلیم خواهند بود. برآمد هر یک از این دو، چیزى جز فرزندسالارى نیست.

کم رنگ بودن آموزه‌ها ی دینى

از آموزه‌هاى مهم دین این است که باید درهرحال، احترام والدین را پاس داشت و از آزار و اذیت آنان پرهیز کرد و درحدود دین از دستورات و خواسته‌هاى آنان پیروى کرد. اگر فضاى حاکم بر محیط خانواده از سلامت دینى و اعتقادى برخوردار نباشد و بى بند و بارى و گناه درآن رایج باشد، نه چنین انگیزه اى در فرزندان وجود دارد و نه والدین توانایى کنترل اخلاقى و تربیتى آنان را خواهند داشت و بدترین نوع فرزندسالارى در چنین زندگی ایى حاکم است.

پدر و مادر بى هیچ واهمه اى، با میل و رغبت، عنان اختیار خود را به دست فرزندان فاسد خویش سپرده که به هر سو آنان را بکشانند تسلیم آنها هستند و چون تربیت دینى ندیده اند، پاس حرمت والدین را نیز نخواهند داشت، به ویژه اگر زمانى آنها بخواهند در برابر خواسته اى از فرزندان خود بایستند، با بدترین نوع برخورد و توهین و حتى ضرب و شتم، از سوى آنان مواجه خواهند شد.

 توجه بیش ازحد به خواسته‌ها ومطالبات اولاد

موارد زمینه ساز فرزند سالاری

این کار نیز به طور شایع و رایج آن، پدیده اى نوظهور است که والدین نسبت به برآوردن مطالبات و امیال فرزندان خود زیاده روى و افراط کنند، گرچه این گونه خواسته‌ها غیر منطقى، بلندپروازانه و فراتر از توانایى و بنیه مالى خانواده و یا حتى بیرون از مرزها و حدود قانونى و دینى باشد. بدیهى است در پیش گرفتن چنین شیوه اى به تدریج به فرزندسالارى و تحکم اولاد بر والدین خواهد انجامید.

ضعف اخلاقى دردرون خانواده

نزاع‌ها و مشاجره‌هاى خانوادگى و بى توجهى زن و شوهر نسبت به جهات ومسایل اخلاقى بین یکدیگر و بى احترامى آنان به یکدیگر، به ویژه درحضور فرزندان،به شدت حرمت و شخصیت آن دو را در نظر آنان خوار و بى مقدارخواهد کرد و به جایگاه و اعتبارهریک ازآن دو آسیب و لطمه جدى وارد مى کند.

وقتى چنین اتفاقى بیفتد اولین ثمره تلخى که از آن به بارمى نشیند بى توجهى فرزندان نسبت به نظرات و مدیریت والدین و شانه خالى کردن از اجراى دستورات آنها است.

برخى فکر مى کنند براى حفظ موقعیت خود نزد فرزندان باید طرف دیگر را از نظر آنان بیندازند و او را تحقیر کنند، غافل از اینکه درچنین فضایى هیچ یک سودى نخواهد برد. چون او نیز به نوبه خود سعى خواهد کرد از خویش واکنش نشان داده و به مقابله به مثل بپردازد، گذشته از اینکه چون فرزندان به هر یک از پدر و مادر خود علاقه دارند اگر ببینند که از سوى هر یک از آن دو نسبت به دیگرى در حضورشان آزار و اهانتى وارد مى شود.

بر خلاف تصور فرد توهین کننده که به خاطر حفظ موقعیت خود نزد فرزندان دست به این کار مى زند، کینه او را ناخودآگاه به دل مى گیرند و پیداست در این صورت متضرر واقعى مجموعه خانواده خواهد بود. فرزندان نیز پس از این اعتنایى به نظرات و سخنان والدین خود نخواهند داشت زیرا مدیریت کسى نزد دیگرى وقتى پذیرفته مى شود که در نظر او داراى اعتبار و شخصیت قابل احترامى باشد…

ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 10 شهريور 1395برچسب:پاتوق نارنجی - کودک و خانواده ، فرزند سالاری ، خانواده-,

ساعت 7:53 توسط افشین |

در ایران سالانه حدود 28 هزار نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می دهند؛ یعنی 76 نفر در هر روز و 3 نفر در هر ساعت. این میزان نزدیک به 6 برابر آلمان است. آلمان با 62 نفر کشته به ازای 1 میلیون جمعیت، در مقام 4 اروپا قرار دارد.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 1289
هفته نامه سلامت - دکتر تورج شمشیری نظام*: در ایران سالانه حدود 28 هزار نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می دهند؛ یعنی 76 نفر در هر روز و 3 نفر در هر ساعت. این میزان نزدیک به 6 برابر آلمان است. آلمان با 62 نفر کشته به ازای 1 میلیون جمعت، در مقام 4 اروپا قرار دارد.

بهترین کشورها، مالت (45 کشته به ازای 1 میلیون نفر جمعیت)، هلند (45) و سوئد (49) هستند. کشورهای لیتوانی (177) و لتونی (223) نیز در انتهای جدول قرار دارند.

روان شناسی رانندگی در ایران

رعایت نکردن فاصله یا به اصطلاح «سپر به سپر» راندن، سرعت غیرمجاز و انحراف ناگهانی به راست یا چپ، واژگونی خودرو اکثرا به دلیل خستگی و خواب آلودگی راننده از مهم ترین عوامل انسانی تصادفات در ایران هستند. علاوه بر رعایت نکردن قوانین از سوی رانندگان، ایمن نبودن جاده ها و کیفیت پایین خودروها هم از دلایل هم و غیرانسانی افزایش تلفات در ایران محسوب می شوند.
 
البته خوشبختانه امسال با زحمات همه جانبه راهنمایی و رانندگی گویا طبق آمار غیررسمی، میزان تلفات به تقریبا نصف در سال 92 کاهش یافته است.
بیشترین تلفات تصادفات نیز به ترتیب متعلق به استان های مرکزی، رضوی، لرستان، فارس، تهران و خراسان شمالی بوده اما هدف من بررسی روان شناختی و جامعه شناختی این مقوله است.
 
درواقع، اساس کار، بررسی رانندگی طولی (در طول زمان و بررسی کلیت آن) است نه مقطعی زیرا وضعیت روان شناختی لحظه ای و درازمدت فرد می تواند کاملا نوع رانندگی را تحت تاثیر قرار دهد.
 
چگونگی رانندگی با اتومبیل (البته در بررسی بلندمدت بیشتر صادق است)، به خوبی نشان دهنده وجوه مختلف شخصیتی و رفتاری است زیرا رعایت قوانین و مقررات، احترام به حقوق دیگران، کنترل درونی و بیرونی فردی در مقابل محرک های ترافیکی و میزان پاکیزگی و سلامت ایمنی اتومبیل و ایجاد فضای آرامبخش برای سرنشینان و رانندگان دیگر، همگی نمونه هایی از رفتار اجتماعی راننده است که هنگام رانندگی، ناخودآگاه شخصیت واقعی یا هوش هیجانی فرد را منعکس می کند.

در روان شناسی اجتماعی 2 مقوله مهم دیگر هم مطرح است؛ اولی، یادگیری اجتماعی (تقلید و تبعیت از رفتارهای دیگران) که در رانندگی با عبارت «همه همین طوری می رانند، هیچ کس به فکر حق تقدم نیست» بروز می کند و دومی، تله اجتماعی است؛ یعنی یک جمعیت به دلیل خطای 1 نفر به تله می افتند، مثلا تصادف یا توجه نکردن به علامت ورود ممنوع باعث ترافیک و دیررسیدن افراد برای امور روزمره و استرس های خاص اجتماعی و روان شناختی مربوطه می شود و این استرس به نوعی به دیگران منتقل و دامنه این «تله» رفته رفته گسترده تر خواهدشد. از لحاظ روان شناسی چند نوع خطای شناختی حین رانندگی وجود دارد:
 
روان شناسی رانندگی در ایران
 
1- خطای نسبت دهی: اشتباهات دیگران را به شخصیت یا مهارت آنها نسبت می دهیم و اشتباهات خود را وابسته به موقعیت می دانیم. مثلا وقتی کسی بدون حق تقدم حرکت می کند، چند ناسزا از قبیل بی شخصیت و بی فرهنگ به او می دهیم ولی وقتی خودمان این کار را می کنیم، آن را به خستگی، جبران کمبود وقت و... نسبت می دهیم.

2- خطای داننیگ کروگر: توانایی و مهارت خودمان را بیشتر از واقع ارزیابی می کنیم. مثلا برای نشان دادن دست فرمان خود به دیگران در مقایسه با مایکل شوماخر و رانندگان فرمول یک با ویراژ یا سرعت غیرمجاز و عدم ارزیابی همه جانبه، خود و دیگران را به دلیل این خطای ذهنی مهارت در معرض خطر قرار می دهیم.

3- خطاهای قضاوت که خودشان چند نوعند:

• خطای سرعت (سرعت بالا همیشه باعث صرفه جویی در وقت می شود.)

• خطای ظاهر (قضاوت براساس نوع ماشین طرف مقابل نه خود شخص). مثلا دیده شده رانندگان برای ماشین های شاسی بلند گرانقیمت کمتر بوق می زنند و اجازه عبور راحت تر به آن ها می دهند!

• خطای پردازش اطلاعات (فرد فکر می کند مغز توان پردازش انبوه اطلاعات حین رانندگی را دارد! بارها برای افراد پیش می آید حین رانندگی به مقصد می رسند ولی اصلا حواسشان به محیط اطراف نیست و مثلا دلمشغولی یا موضوعی در ذهن دارند یا فکر می کنند مغز توان دریافت تمام محرک های محیطی مثل فاصله، سرعت و... را در هر لحظه به طور کامل دارد.
 
روان شناسی رانندگی در ایران
 
• خطای محیطی (آلودگی صوتی، آلودگی هوا، ترافیک، نوع جاده و خیابان، نوع آب و هوا مثل مه آلود یا بارانی بودن و... هم می تواند باعث اختلال در قضاوت فرد شود. در ارزیابی شخصیتی افرادی که قوانین رانندگی را رعایت نمی کنند، درجات بالایی از هیجان خواهی و تحریک پذیری، رفتارهای نمایشی برای ارضای غریزه خودنمایی، روحیه رقابت جویی بیمارگونه و تلاش برای اول شدن در همه زمینه ها حتی در رانندگی (بیشتر در افراد خودشیفته و ضداجتماعی)، انتقام جویی یا تلافی رفتار راننده مقابل قانون شکن، مصرف مواد، انواع اختلالات افسردگی و اضطرابی و روان پریشی و... دیده می شود.
 
ذکر این نکته بسیار مهم است ضوابط اخلاقی بیشتر افراد در شرایط سخت، کمی کمرنگ می شود و مثلا حین ترافیک و خستگی یا استرس زود رسیدن، تعارف معمول مودبانه همیشگی در آن ها کاهش می یابد.

بر این باورم که با آموزش مداوم از کودکی، مخصوصا با فیلم و کارتون، ترویج فرهنگ رانندگی و ارزشی مدار کردن آن نه تنبیهی کردن، نصب دوزبین، گشت زنی های مداوم، جریمه های طولانی و سنگین و حتی ضبط گواهینامه در موارد مخصوصا تکرار، اجبار به شرکت افراد متخلف در دوره بازآموزی، دادن امتیاز به افرادی که کمترین نمره منفی را دارند، مثل کاهش مبلغ خلافی و... شاید بتوان فرهنگ رانندگی بهتری را ساماندهی کرد.

شعار من در این خصوص این است: «رانندگی یک امتیاز شهروندی است، نه حق شهروندی» و این امتیاز باید هر زمان که نیاز باشد (چه با وجود تخلفات مکرر چه با محدودیت های عقلی و فیزیک و سنی در ارتباط با موضوع) سلب شود.
 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 10 شهريور 1395برچسب:پاتوق نارنجی روانشناسی رانندگی ، رانندگی ، سلامت روان-,

ساعت 7:52 توسط افشین |


فرماندهان و مسئولان قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (صلی‌الله‌علیه‌وآله) ارتش، ظهر امروز با فرمانده معظم کل قوا دیدار کردند.

دیدار فرماندهان و مسئولان قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) ارتش با فرمانده کل قوا حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا در دیدار فرماندهان و مسئولان قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(صلی الله علیه و آله) ارتش جمهوری اسلامی ایران، با تأکید بر اهمیت پدافند به‌عنوان «خط مقدم مقابله با هر گونه تهاجم»، جبهه مقابل جمهوری اسلامی را جبهه‌ای «خبیث، خدعه‌گر و مخالف استقلال ملت» خواندند و خاطرنشان کردند: در مقابل این دشمن که به‌دنبال تضعیف توان دفاعی کشور است، باید آمادگی‌های نیروهای مسلح آنچنان افزایش یابد که دشمن حتی به خود اجازه فکر کردن درباره تجاوز را ندهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «عزم، اراده و توانایی نیروی انسانی» را عاملی مهم در برطرف کردن موانع و ضعفها برشمردند و افزودند: قرارگاه پدافند جزء خطوط مقدم و اصلی است و باید با قدر دانستنِ این موقعیت مهم، و با نشان دادن عزم، اراده و قاطعیت، عزم دشمن را در تهاجم تضعیف کنید.

رهبر انقلاب اسلامی مسئله دشمنی با ملت ایران و نظام اسلامی را فراتر از برخی دشمنی‌های رایج در دنیا دانستند و خاطرنشان کردند: جبهه مقابل ما که از آن با تعابیری همچون «نظام سلطه» یا «صهیونیسم جهانی» یاد می‌کنیم، جبهه‌ای خبیث و خدعه‌گر و با اندیشه‌های ظالمانه است که با اصل اعتقادات دینی، استقلال و زیر بار حرف زور نرفتن ملت ایران، دشمنی دارد.

ایشان با اشاره به بروز دشمنی این جبهه مستکبر در چهره‌های گوناگون، افزودند: این دشمنی یک روز در چهره رژیم ایالات متحده امریکا و روز دیگر در چهره رژیم ظالمی همچون صدام بروز می‌کند، اما مهم آن است که ما با استفاده از امکانات و ظرفیتهای فراوان کشور و با شناخت موقعیت و برنامه دشمن، موضع و تصمیم درست را اتخاذ، و به آن عمل کنیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، مخالفت و جنجال گسترده در خصوص سامانه موشکی اس۳۰۰ و یا تأسیسات حفاظت‌شده فردو را نمونه‌هایی از خباثت دشمن ملت ایران خواندند و افزودند: سامانه اس۳۰۰ ابزاری دفاعی است نه تهاجمی، اما امریکایی‌ها تمام تلاش خود را کردند که جمهوری اسلامی از این امکان برخوردار نشود.

ایشان افزودند: ما با چنین دشمنی مواجه هستیم که حق دفاع را نیز برای ملت ما قائل نیست و در واقع می‌گوید بدون دفاع بمانید تا هر زمان که خواستیم بتوانیم کشور را مورد تهاجم قرار دهیم.

فرمانده کل قوا همچنین بر هوشیاری، اقدام بهنگام و به‌کارگیری انواع روشهای متنوع و ابزارهای پیشرفته در پدافند هوایی تأکید و خاطرنشان کردند: دشمن باید بفهمد که اگر تهاجم کند، ضربه محکمی خواهد خورد و دفاع ما شامل پاسخگویی نیز خواهد بود.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) با گرامی‌داشت هشتمین سالروز تشکیل این قرارگاه گزارشی از مهمترین اقدامات قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) بیان کرد.

ادامه مطلب

 امثال تاج‌زاده‌ به واسطه حمایتشان از منافقین و منتظری ثابت کردند آنچه شهید لاجوردی درباره برخی مدعیان اصلاح‌طلبی و پیوندشان با منافقین می‌گوید، درست بوده است.

به گزارش افکارنیوز، محمدکاظم انبارلویی ضمن یادداشتی در نشریه «شما»  با اشاره به خیانت‌های منافقین در تفسیر انحرافی از اسلام، اخلال در نظام و حمایت از غائله‌افکنی بنی‌صدر، اعلام مبارزه مسلحانه و ترور 17 هزار شهروند ایرانی، حمله نظامی به کشور در کنار صدام پس از قبول قطعنامه،  لو دادن اسرار نظام و ... نوشت: این جماعت روسیاه در روزهای پایانی جنگ به اعضای خود در زندان‌ها پیام دادند ما به زودی به ایران حمله می‌کنیم، همزمان با حمله ما، شما هم در زندان‌ها دست به شورش بزنید. در همان زندان چوبه‌های دار برای اعدام مسئولین نظام و طرفداران آن برپا می‌کنیم و... منتظر توزیع سلاح پس از فتح زندان باشید.

همزمان با عملیات مرصاد و موضوع حمله منافقین پس از پذیرش قطعنامه، این بحث مطرح بود که آیا منافقین در زندان‌ها که بر سر موضع هستند و دست به شورش زده‌اند مصداق محارب می‌باشند یا نه؟ فتوای آقای منتظری این بود که آنها مصداق اتم محارب می‌باشند لذا شماری از آنها با حکم و فتوای آقای منتظری به درک واصل شدند.

بعدها معلوم شد آقای منتظری با این مجازات الهی مخالف است. او بی‌آنکه فتوایش را مورد مصداق محارب عوض کند به این اعدام‌ها اعتراض کرد. مفهوم این اعتراض این بود که او حکم خدا را زیر پا گذاشته است بی‌آنکه از فتوایش عدول کند. برای سقوط منتظری  همین کفایت می‌کرد. عکس‌العمل منتظری درباره جنایات باند مهدی هاشمی هم همین بود و تا روز آخر با آنکه قتل‌های او اثبات شده بود، از او دفاع می‌کرد.

وی می‌افزاید:  موضوع این مقال، رونمایی از جنایات منافقین نیست، رونمایی از چهره کسانی است که در فتنه 88 دست در دست نماینده سوروس، کیان تاج‌بخش و همراهی با ائتلاف گوگوش تا سروش، فتنه‌انگیزی کردند و حال با انتشار نوار منتظری به نوعی با منتظری در دفاع از منافقین همدردی می‌کنند. بی‌بی‌سی به دنبال  نوار منتظری نوشت «مصطفی تاج‌زاده از حاکمیت به خاطر اعدام‌های سال 67 درخواست عذرخواهی کرده است».

تاج‌زاده می‌گوید زندانی حقوق دارد و نباید آن را نادیده گرفت. اما او این حقیقت را پنهان می‌کند که شورش جزء  حقوق زندانی نیست. شورش در زندان وقتی رخ داد که منافقین از اسلام‌آباد به کرمانشاه سرازیر شده و در آرزوی پیوستن به دوستان منافق خود لحظه‌شماری می‌کردند آن هم نه با صبر و حوصله بلکه شورش در زندان! و وقتی که به همین جرم محاکمه شدند همچنان سر موضع بودند و از خواجه حرم‌سرای اشرف، مسعود رجوی دفاع می‌کردند.

حاکمیت از چه کسی و برای چه باید عذرخواهی کند؟  از اجرای حکم خدا درباره محاربین عذرخواهی کند؟  آقای منتظری خودش آن دنیا و این دنیا در این حادثه گرفتار است.

آقای تاج‌زاده از چه فاجعه‌ای سخن می‌گویند؟ منافقین در جنایات پیشتازتر از داعشی‌ها بودند. آنها همان کسانی بودند که پوست سر بچه‌های پاسدار عضو کمیته انقلاب را زنده زنده کندند و آنها را سوزاندند. داعشی‌ها در خشونت به پای منافقین نمی‌رسند. چرا بی‌پروا از داعشی‌های دهه شصت،  آن هم در حدی که حاکمیت از آنها عذرخواهی کنند، دفاع می‌کند. آیا مسئولین جمهوری اسلامی باید از اجرای حکم خدا عذرخواهی کنند؟!

وقتی وصیتنامه‌ لاجوردی منتشر شد، برخی او را در متهم کردن سازمان مجاهدین انقلاب به ارتباط و وابستگی به منافقین مذمت کردند. اما حالا آقای تاج‌زاده  بدون بازجویی و... از این حقیقت رونمایی می‌کند. باید از این باب از او تشکر کرد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 3 شهريور 1395برچسب:پاتوق نارنجی - منافقین اصلاح‌طلب تاج زاده لاجوردی -,

ساعت 6:58 توسط افشین |

 گاهی اوقات حرکات شما از آن‌چه می‌گویید اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. نگاهی به این ده روش برای استفاده از زبان بدن به منظور کسب برتری بیندازید. شما بدن‌تان را کنترل می‌کنید، اما بدن‌تان نیز شما را کنترل می‌کند. ژست‌های ساده هر کدام تاثیر شگرفی بر نحوه تفکر، احساس یا عملکرد شما دارند. اما این موضوع بدان معنا نیست که شما برای سود بردن از زبان بدن باید ورزشکار یا بندباز باشید. شما کماکان می‌توانید خودتان باشید.

 
 10 راز در مورد زبان بدن آدم‌های موفق

فقط با این تفاوت که الان می‌توانید خود بهتری از خود بسازید.در این‌جا ده روش خوب را به شما معرفی می‌کنیم:

۱-  دراز بکشید، خلاق‌تر باشید.

بر اساس گفته دکتر دارن لیپنیکی، استاد دانشگاه ملی استرالیا، درازکشیدن می‌تواند به خلاقیت بیشتر منجر شود.او میگوید: «ممکن است خلاقانه‌ترین افکار زمانی به ذهن ما برسد که به پشت دراز کشیده‌ایم. یکی از دلایل این موضوع این می‌تواند باشد که ماده شیمیایی نورآدرنالین در زمانی که ایستاده‌ایم بیشتر آزاد میشود و این ماده مانع توانایی ما در تفکر خلاقانه است.» اکنون شما بهانه بسیار خوبی برای درازکشیدن و تفکر دارید.

۲- دستان‌تان را به سینه بزنید، مصمم‌تر باشید.

به اندازه کافی عجیب است که دست به سینه بودن باعث می‌شود که شما مدت بیشتری را برای یک مساله غیرقابل حل اختصاص دهید و عملکرد بهتری در زمینه مسائل قابل حل داشته باشید. این موضوع واقعا جالب است؛ چون مقاومت، همان ویژگی‌ست که بیشتر کارآفرینان موفق به شدت به آن احتیاج دارند.هر وقت که احساس گرفتاری کردید، دستان‌تان را به سینه بزنید. و سپس به حرکت رو به جلو ادامه دهید.

۳- مانند سوپرمن بایستید، اعتماد به نفس به دست آورید.

با توجه به گفته امی کادی، استاد دانشگاه هاروارد، دو دقیقه ایستادن در موضع قدرت –صاف ایستادن، دستان را به سمت آسمان گرفتن و یا مانند سوپرمن دست به کمر ایستادن- سطح اعتماد به نفس را به طور ویژه‌ای افزایش می‌دهد.این کار را قبل از ورود به جایی که می‌دانید در آن احساس اضطراب، ناامنی و ترس خواهید داشت، انجام دهید (فقط مطمئن شوید که کسی شما را نمی‌بیند.)من همیشه این کار را پیش از هر مصاحبه‌ای انجام می‌دهم؛ چون واقعا کارساز است.

۴- عضلات‌تان را سفت کنید، عزم راسخ به دست آورید

می‌دانید که چطور قبل از تزریق آمپول خودتان را سفت می‌کنید. این روش بدن شما برای کمترکردن درد است.فشردن عضلات همچنین به شما کمک می‌کند تا در هنگام شنیدن جواب منفی متمرکز‌تر شوید. این کار حتی می‌تواند توانایی شما در مقاومت در برابر خوردن غذاهای وسوسه‌کننده را نیز افزایش دهد. (به نظر می‌رسد که ما در طول روز همیشه باید به فشردن عضلات مشغول باشیم)

۵- لبخند بزنید، استرس را کاهش دهید

اخم‌کردن، شکلک‌درآوردن و دیگر نشانه‌های ظاهری منفی به مغز فرمان می‌دهند که هرکاری که مشغول انجام آن هستید دشوار است. بنابراین بدن شما با آزاد کردن کورتیزول واکنش نشان می‌دهد که باعث افزایش استرس شما می‌شود.استرس موجب استرس بیشتر می‌شود… موجب استرس بیشتر میشود…. و در زمان کوتاهی تبدیل به کوهی از آتش می‌شوید.

راه حل این‌جاست: خودتان را مجبور کنید که لبخند بزنید. حتی اگر هیچ چیز در آن شرایط تغییر نکند باز هم شما استرس کمتری خواهید داشت.

و پاداش‌تان در این است: زمانی که لبخند بزنید، دیگر مردم نیز استرس کمتری را احساس خواهند کرد که البته باعث کاهش سطح استرس شما می‌شود. بنابراین هر دو استرس را با یک لبخند از بین ببرید.

(به هرحال، لبخندزدن، ورزش‌کردن را نیز آسان‌تر می‌کند. به عنوان مثال شما دارید با وزنه‌های سنگین کار می‌کنید، به صورت طبیعی صورت‌تان را در هم می‌کشید. اما اگر خودتان را مجبور کنید که لبخند بزنید، می‌بینید که می‌توانید یک یا دو وزنه بیشتر بزنید. این کار را انجام دهید اما خود را برای نگاه‌های عجیب افراد حاضر در باشگاه آماده کنید!)

۶- به آرامی تعظیم کنید، خودتان را در آسایش قرار دهید

خم‌کردن آرام سرتان به سمت جلو در هنگام ملاقات با دیگران تفاوت و فروتنی را به رخ می‌کشد و به از بین‌بردن هرگونه تفاوت جایگاه پیش فرض کمک می‌کند.دفعه بعدی که شخصی را ملاقات کردید، به آرامی سرتان را به جلو خم کنید، لبخند بزنید، ارتباط چشمی برقرار کنید و نشان دهید که آن ملاقات موجب افتخار شما شده است.

همه ما افرادی را که دوست‌مان دارند، دوست داریم، بنابراین اگر من به شما نشان دهم که واقعا دوست‌تان دارم، به سرعت شروع به دوست‌داشتن من می‌کنید و نشان می‌دهید که مرا دوست دارید… و این موضوع به من کمک می‌کند تا اعصابم را آرام کنم و سعی کنم خودم باشم.

۷- از دیگران تقلید کنید، احساسات‌شان را درک کنید

به نظر عجیب می‌رسد اما تحقیقات نشان داده است که تقلید از اظهارات غیرکلامی دیگران می‌تواند به شما کمک کند تا احساساتی را که تجربه می‌کنند، درک کنید.از آن‌جایی که ما احساسات‌مان را به صورت غیرکلامی نشان می‌دهیم، تقلید از آن نشانه‌ها به دلیل یک «مکانیسم بازخورد تو بر» بر احساسات خودمان تاثیر می‌گذارد.

به طور خلاصه: از احساساتم تقلید کن تا بهتر درک کنی که چه احساسی دارم؛ یعنی بهتر می‌توانی به من کمک کنی تا از پس آن احساسات برآیم. علاوه بر این، تقلید از حالات صورت (کاری که معمولا آن را بدون فکر انجام می‌دهیم) به دیگران این حس را می‌دهد که انگار آن تعامل مثبت بوده است.

۸- در یک زاویه بایستید، دعوا را کاهش دهید

زمانی که تنش‌ها در اوج خود قرار دارند، ایستادن روبروی یکدیگر احساس مقابله به مثل می‌دهد.اگر چیزی که می‌خواهید بگویید ممکن است طرف دیگر را به چالش بکشد، به آرامی از جا برخیزید و در یک گوشه بایستید یا بنشینید و اگر با شما مقابله شد، عقب‌نشینی نکنید.تنها به آن گوشه تغییر مکان بدهید. شما به طور مشخصصی هرگونه مقابله پیش‌فرض را کاهش دهید و ممکن است مکالمه را کمتر خصمانه نشان دهید.

۹- از دستان‌تان استفاده کنید، حافظه را بهبود ببخشید

تحقیقات نشان داده است که به صحبت واداشتن کودکان حین یادگیری تاثیری بر افزایش یادگیری ندارد؛ بلکه به حرکت واداشتن آن‌ها کمک میکند تا اطلاعاتی را که کسب می‌کنند، در ذهن خود نگه دارند.اگر این موضوع برای کودکان اثبات شده، در مورد ما نیز صدق می‌کند. طبق گفته یک پژوهشگر «ادا در آوردن، نقش سببی در یادگیری دارد، شاید به دلیل این که راه جایگزین و مجسمی به یادگیرندگان می‌دهد تا ایده‌های جدید را ارائه دهند.»از نظر من شیوه خوبی‌ست.

۱۰- آدامس بجوید، هشیار‌تر باشید و در حالت بهتری قرار داشته باشید

درست است، شاید آدامس جویدن کاری حرفه‌ای به نظر نرسد. با این حال تعدادی از مطالعه‌ها نشان می‌دهد که جویدن آدامس می‌تواند به هشیاری بیشتر شما بینجامد.و زمان واکنش نشان‌دادن شما را ارتقا دهد.و توجه انتخابی و پایدارتان را بهبود بخشد.و مزاج‌تان را بهبود دهد.

یک راه حل: دفعه بعدی که خواستید مساله دشواری را حل کنید، دراز بکشید، دستانتان را به سینه بزنید و یک آدامس بجوید. شاید، تنها شاید، این ترکیب برنده‌ای باشد که برای رسیدن به موفقیت بعدی‌تان نیاز دارید.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 1 شهريور 1395برچسب:پاتوق نارنجی - موفقیت ، زبان بدن ، آدم موفق ، راز-,

ساعت 7:47 توسط افشین |

ریچارد برانسون، رئیس گروه ویرجین (Virgin Group) است. در ابتدای کارش در سال ۱۹۷۰ وی یک فروشگاه کوچک به نام (virgin record) به راه انداخت. این در حالی بود که چند سال قبل از دبیرستان اخراج شده بود و تنها تجربه کسب و کار وی پیش از آن راه اندازی یک مجله شخصی بود.
وب‌سایت مدیر سبز: ریچارد برانسون، رئیس گروه ویرجین (Virgin Group) است. در ابتدای کارش در سال ۱۹۷۰ وی یک فروشگاه کوچک به نام (virgin record) به راه انداخت. این در حالی بود که چند سال قبل از دبیرستان اخراج شده بود و تنها تجربه کسب و کار وی پیش از آن راه اندازی یک مجله شخصی بود.
 
اسراری که دانشکده کسب و کار آموزش نمی‌دهد
 
سرمایه برانسون ۵٫۱ میلیارد دلار است و رئیس گروه ویرجینی است که متشکل از ۴۰۰ شرکت در سراسر جهان است. تنها هشت فقره از این شرکت ها بیش از یک میلیارد دلار در سال درآمد دارند. در طول ۴۰ سال گذشته، برانسون تنها از طریق آزمون و خطا رموز کسب و کار را یاد گرفته است تا دریابد چگونه به ساخت یک امپراتوری از شرکت های نوآورانه باید ادامه دهد.

وی در کتاب ۲۰۱۲ خود «مانند یک تازه کار: اسراری که در دانشکده کسب و کاربه شما آموزش نمی‌دهند» پنج رمز موفقیت خود را برای شروع یک کسب و کار معرفی می‌کند.

۱. اگر از کاری که انجام می دهید لذت نمی برید آن را رها کنید

زمانی که من شرکت خود را در زیرزمین در غرب لندن به راه انداختم، هیچ طرح بزرگ و یا استراتژی وجود نداشت. من قصدی برای ساخت یک امپراتوری کسب و کار نداشتم. من خیلی ساده به دنبال چیزی بودم که مردم با استفاده از آن لذت ببرند و در پایان روز از اینکه عایدی به حد کافی برای پرداختن قبوض بود شکرگزار بودم.

۲. خلاق باشید، چیزی متفاوت ایجاد کنید

از لحظه ای که تصمیم گرفت تا شرکت خود را در سال ۱۹۷۰ ثبت کند،  برانسون همواره در صدد آن بوده که یک گام از همه جلوتر باشد. او می نویسد که ویرجین آتلانتیک را در سال ۱۹۸۴ به عنوان یک شرکت هواپیمایی ثبت کرد با این ایده خلاق که سرویس بسیار متفاوتی به مشتری بدهد. ایده ای که در آن زمان انقلابی بود. هم اکنون نیز وی به دنبال تاسیس ویرجین کهکشانی به عنوان اولین شرکت ارائه دهنده امکان سفر به فضا است.

۳. غرور سازمانی اثر شگفت انگیزی دارد

وی می‌نویسد:‌ «برای من هیچ چیز غمناک تر از شنیدن این نیست که کسی از محیطی که در آن کار می کند شرمنده باشد».

صاحبان کسب و کار موفق باید تشخیص دهند که کارکنان آنها با ارزش ترین دارایی آنها هستند، و مدیران باید قدردان آنها باشند به گونه ای که کارمندان این موضوع را حس کنند. کارکنان در این شرایط نه تنها سخت تر کار می کنند، بلکه با جلوگیری از استخدام کارکنان بیشتر به شرکت کمک می‌‌کنند.

۴. رهبری با گوش دادن

برانسون می گوید: مدیران بزرگ تشخیص می دهند که آنها تمام پاسخ ها را ندارند  و به ایجاد تیم هایی برای کمک به رشد شرکت مبادرت می کنند. "مطمئنا، شما باید موضع خود را لحاظ کنید، اما هیچ گاه نمی توان دیدگاه های خود را بدون بحث و درجه ای از اجماع به دیگران تحمیل کنید.” او همچنین می گوید که بهترین رهبران سریع به ستایش کار خوب می پردازند که ترغیب کننده کارکنان برای طرح بهترین ایده‌ها است.

۵. در دسترس باشید

بنیانگذاران شرکت ها نباید خود را از آشنایی با کارکنان خود محروم کنند، چه آنها که در حال اجرا و راه اندازی یک کسب و کار هستند و یا آنها که صاحب یک امپراتوری چند میلیارد دلاری شرکت های بزرگ هستند. آنها باید کانال های ارتباطی خود با مدیران پایین دستی  و همچنین کارکنان سطح پایین را باز نگهدارند.

برانسون می گوید او همواره یک نوت بوک کوچک را با خود حمل می‌کند و هر زمان که در تعامل با کارکنان ویرجین است یادداشت بر می دارد؛ همچنین هنگامی که در حال پرواز با هاپیمایی ویرجین است؛ دوست دارد از مسافران درخواست کند تا در مورد تجربه خود از خطوط هوایی وی بگویند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 1 شهريور 1395برچسب:پاتوق نارنجی - ریچارد برانسون ، کار‌آفرینی ، نکات کسب و کار ، موفقیت-,

ساعت 7:46 توسط افشین |

 
مدیران کسب‌وکار به ارتباطات اهمیت زیادی می دهند. اگر می خواهید ارتباطات مؤثری برقرار کنید، تسلط بر آنچه لازم است بگویید و چگونگی بیان آن، فاکتورهای مهمی هستند. هرچند یکی از عناصر ارتباط کلامی معمولا اهمیت بیش تری دارد، شیوه ی صحبت کردن. ۱۱ راه زیر در این زمینه به شما کمک می‌کند.
 
11 راه ساده برای تقویت فن بیان
 
همه  ی ما تا به‌حال با افرادی سَر  و  کار داشته ایم که صدای شان خیلی دل خراش، نازک یا مصنوعی بوده است. صحبت کردن بعضی افراد آنقدر ناخوشآیند است که پیام گوینده را کاملا خراب می کند. شما در چند قدم می توانید کیفیت، لحن، حالت بیان و صدای تان را بهتر کنید. فقط به دانستن چند فوت‌و‌فن ساده و تمرین آنها نیاز دارید.
 
از فرصت استفاده کنید تا صدای تان، توانایی متقاعد کردن افراد و تعهدتان به متنی که می خوانید را تقویت کنید. این یعنی کسب‌وکار و میزان رضایت مشتری های‌تان ارتقا می یابد و خدمات شما را بیشتر به دیگران توصیه می کنند.

۱. شمرده صحبت کنید

با هر صدا و سرعتی که صحبت می کنید، «وضوح» کلید موفقیت‌تان است. شنونده باید قادر باشد تمام کلمات را بشنود، بنابراین هر عبارت مبهمی می تواند این وضوح را از بین ببرد. درست صحبت کردن را با تلفظ و ادای صحیح کلمات تمرین کنید.
 
کِیتی شوارتز، مدیر شرکت دورام، در کارگاهی که با موضوع بهبود مهارت سخنرانی برای کسب‌وکار در کالیفرنیای شمالی برگزار شد، به نکته‌ی مهمی اشاره کرده است: «یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید تا وضوح کلام تان را بیشتر کنید، کم کردن سرعت است.»
 
افراد وقتی نگران هستند یا درباره ی آنچه می‌گویند تردید دارند، تمایل دارند سریع صحبت کنند. همچنین او می گوید: «شمرده صحبت کردن نه‌تنها فهم شنونده را از صحبت‌های شما تقویت می کند، بلکه باعث می شود مطمئن و آرام به نظر برسید.»
 

عمیق نفس بکشید و لبخندی بزنید (که می توانید صدایش را از طریق بلندگو بشنوید). به توانایی های خودتان اعتماد داشته باشید و بدانید فرقی ندارد چه اتفاقی می افتد، مهم این است که شما به بهترین شکل تلاش کرده اید.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 1 شهريور 1395برچسب:پاتوق نارنجی - فن بیان ، سخنرانی ، صحبت کردن ، اعتماد به نفس-,

ساعت 7:43 توسط افشین |

 
هیچ‌چیزي طاقت‌فرساتر از غلت زدن در تختخواب زمانی که خواب به چشمان‌تان نمی‌آید، نیست. شب‌های بی‌خوابی انرژی، بهره‌وری، حس و حال و به‌طور کلی زندگی روز بعد را مختل می‌کند. همچنین کیفیت بد هوا در خانه که ناشی از آلودگی و دیگر ذرات معلق است نیز بر تنفس تاثیر گذاشته و خواب راحت شب را غیرممکن می‌سازد. با توجه به استرس و مشکلاتی که این روزه همه ما را درگیر خود کرده، اضافه کردن گیاهان به محیط خانه و خصوصا اتاق خواب می‌تواند پیشنهاد خوبی برای تعدیل زندگی باشد.

آب دادن، نگاه کردن و لمس بخشی از طبیعت زنده در گوشه‌ای از اتاق لبخند را روی لب‌ها نشانده و روان ما را پاک می‌کند. خبر خوب اینکه یکی از روش‌های کاهش کم‌خوابی گیاهان هستند. اینها علاوه بر اینکه شادابی و حس زندگی را با خود همراه دارند، مزایای دیگری از جمله کاهش استرس، آسودگی و هوای پاکیزه نیز براي ما ايجاد مي‌كنند که هرکدام می‌تواند بر الگوی خواب تاثیرگذار باشد. ما در اینجا 12 گیاه را که به شما کمک می‌کنند تا خوابی راحت‌تر داشته باشید، معرفی می‌کنیم.

1. گاردنیا (Gardenia)


با گیاهان آسوده بخوابید! (مرداد)

دارای برگ‌های براق و همیشه سبز و گل‌های زیبا و خوشبو بوده و استفاده از آن در اتاق خواب معمول است. مطالعات نشان می‌دهد نگهداری یک گلدان گاردنیا کیفیت بهتر خواب را به دنبال دارد و حتی تاثیر آن با قرص والیوم در کاهش استرس و خواب‌آوری برابری می‌کند. نگهداری از اين گياه نیازمند توجه زیاد است تا برگ‌ها و گل‌ها زیبایش دوام خوبی داشته باشند. پس آن را در فضای روشن با نور غیرمستقیم خورشید نگهداری كنيد.



2. گندمی (Spider Plant)


با گیاهان آسوده بخوابید! (مرداد)


گیاه گندمی از دیگر پاک‌کننده‌هاي هواست. نتایج تحقيقات نشان می‌دهد گندمي حدود 90 درصد از آلوده‌کننده‌های سرطان‌زای فرمالدهید را از بین می‌برد. همچنین ذرات عطر و بخار را جذب کرده تا مقدار اکسیژن پایدار باشد و خواب راحتی برای اهالی خانه به ‌وجود بيايد. گندمي نیازمند نور غیر مستقیم و آبیاری دو تا سه بار در هفته است. در گرمای زیاد اسپری آب براي اين گياه توصیه می‌شود.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 1 شهريور 1395برچسب:پاتوق نارنجی - گیاهان ، گیاهان آپارتمانی ، دکوراسیون-,

ساعت 7:39 توسط افشین |

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار ائمه جماعات مساجد استان تهران، مساجد را پایگاه «اجتماع، مشورت، مقاومت، برنامه ریزی و حرکت اجتماعی و فرهنگی» خواندند و با اشاره به ضرورت تقویت ایمان دینی مردم به عنوان تکیه‌گاه اصلی انقلاب و نظام افزودند: برای تشخیص تکلیف در قبال مسائل جاری باید با نگاهی کلان و فرهنگی، روند کلی حرکت جامعه را تحلیل و جریان‌شناسی کرد.
رهبر انقلاب با یادآوری فلسفه تعیین روز جهانی مسجد افزودند: این روزِ اساساً انقلابی، با پافشاری و مطالبه جمهوری اسلامی و به علت آتش زدن مسجدالاقصی به دست صهیونیستها و با هدف مقابله امت اسلام با رژیم صهیونیستی، در سازمان کنفرانس اسلامی تصویب شد و باید با همین نگاه، آن را مورد توجه قرار داد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، تشکیل مسجد را از ابتکارات اسلام برای شکل دادن به اجتماعات و ارتباطات مردم بر محور «ذکر، نماز و توجه به خداوند» خواندند و افزودند: در تاریخ اسلام، مسجد مرکزی برای مشورت، همکاری و تصمیم‌گیری در مسائل مهم اجتماعی، سیاسی و نظامی بوده است.
رهبر انقلاب از همین زاویه بر اهمیت مسئله نماز تأکید و خاطرنشان کردند: نماز باید با کیفیت و توجه عمیق به خداوند متعال، و به‌دور از آفاتی همچون غفلت و ریا باشد و نقش ائمه جماعات در تبیین و ترویج عملی و زبانی مسئله نماز به عنوان حقیقتی جذاب و شوق‌انگیز بسیار مهم است.
ایشان، مسجد را پایگاهی برای همه کارهای نیک دانستند و گفتند: مسجد باید پایگاه «انسان‌سازی، عمران دل و دنیا، مقابله با دشمن، بصیرت‌افزایی و زمینه‌سازی برای ایجاد تمدن اسلامی» باشد، بنابراین وظیفه امام جماعت علاوه بر اقامه نماز، «اقامه حق و عدل، تبیین دین و ابلاغ احکام دینی» است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، امام جماعت را «محور مسجد» خواندند و افزودند: امامت مسجد شغلی مهم و اساسی است و نباید با نگاهی حاشیه‌ای به این مأموریت مهم، در حق مسجد کم گذاشت، بلکه باید با «حضور منظم و با طمأنینه، ادای با کیفیتِ نماز، گفت‌وگو با مردم و تشکیل حلقه‌های معرفتی و پاسخ به سؤالات جوانان»، حق مسجد را ادا کرد.
ایشان، محوریت بخشیدن به مساجد را از جمله هنرهای بزرگ امام عظیم‌الشأن از همان روزهای اول انقلاب اسلامی برشمردند و افزودند: مسجد «پایگاه انواع فعالیتهای اجتماعی» است و در تقویت فکری و ترغیب مردم به فعالیتهای گوناگون اجتماعی نقش اساسی دارد.
رهبر انقلاب مساجد را «هسته مقاومت» به‌ویژه مقاومت فرهنگی برشمردند و خاطرنشان کردند: اگر حصار و خاکریز فرهنگی نباشد، همه چیز از دست می رود.
ایشان، تلاش پیچیده و متنوع دشمنان برای نفوذ فرهنگی را گسترده تر از اوایل انقلاب دانستند و افزودند: آماج این حرکت مستمر و چند لایه، ایمان دینی مردم است، یعنی همان عاملی که عامل اصلی پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل جمهوری اسلامی بوده است.
حضرت آیت الله خامنه ای، انقلاب اسلامی را زلزله ای شدید در ارکان نظام سلطه خواندند و افزودند: به برکت «اسلام انقلابی» و «انقلاب اسلامی» هدف اصلی زورگویان جهانی یعنی فرمانروایی بر منطقه ناکام مانده و امریکا در منطقه غرب آسیا عملاً زمین‌گیر شده است.
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: اگر ایمان و پایبندی ملت به اسلام نبود، ایران نیز همچون دیگران زیر چتر امریکا و غیرامریکا می رفت و به همین علت است که آنها با ایمان مردم، خصومتی عمیق و پایان ناپذیر دارند.
ایشان، جوانان را در هدف گذاری های دشمنان برای نفوذ فرهنگی و تضعیف ایمان و اعتقادات مردم، یک هدف اصلی دانستند اما افزودند: با وجود همه طرحهای فریبنده، خیلِ عظیم جوانان مؤمن به عنوان یکی از معجزات بزرگ انقلاب، نسل جوان امروز را پیشتازتر از جوانان اول انقلاب قرار داده است.
حضرت آیت الله خامنه ای نقش مساجد را در افزایش مقاومت و تحکیم هنرمندانه حصار فرهنگی، مهم ارزیابی کردند و افزودند: مسجد پایگاه بزرگ بسیج و حرکت فرهنگی است.
ایشان، ائمه جماعات را به استفاده هر چه بیشتر از شیوه های صحیح کار در مساجد توصیه و به عنوان یک مثال خاطرنشان کردند: جلسات رو در رو با مردم، از دیگر شیوه های تبلیغاتی در رسانه های مختلف، مؤثرتر است.
رهبر انقلاب، در تبیین نکته ای مهم، «فرهنگ و بصیرت فرهنگی» را مبنای کار حقیقی سیاسی خواندند و تأکید کردند: سیاست در معنای واقعی، طرفداری از این یا آن شخص نیست بلکه به معنای برخورداری از نگاه کلان و توان تحلیل حرکت عمومی جامعه است.
رهبر انقلاب افزودند: در نگاه سیاسیِ حقیقی، باید با بررسی حرکت عمومی جامعه، پاسخ چند سؤال اساسی روشن شود: سبک زندگی جاری ما را به کدام سمت و سو می کشاند و آیا در حال حرکت به سمت عدالت اجتماعی، استقلال واقعی و شکل دهی تمدن اسلامی هستیم یا به سمت وابستگی به امریکا و تأثیرپذیری از بافته ها و یافته های غربی حرکت می کنیم؟
ایشان افزودند: البته در خلال این نگاه کلان و جریان شناسی واقعی، تکلیف مسائل جاری و موضع‌گیری انسان در قبال اشخاص، احزاب و گروهها نیز مشخص می شود.
حضرت آیت الله خامنه ای در ذکر مثالی در تبیین اهمیت داشتن نگاه و تحلیل کلان گفتند: در اوایل فتنه به یکی از سران فتنه گفتم شما در ظاهر با نظام هستید و به گفته خودتان در حال اعتراض انتخاباتی هستید اما بدانید که مدیریت این جریان به دست بیگانگان می افتد و آنها با استفاده از کار شما، اصل نظام را هدف می گیرند.
رهبر انقلاب افزودند: آنها -البته اگر با نگاه خوشبینانه به ماجرا بنگریم- حرف اینجانب را نفهمیدند و وارد شدند و همه دیدند که چگونه انتخابات، بهانه ای برای حمله و نفی اصل نظام شد.
ایشان خاطرنشان کردند: برخی می گویند یک حرفی آن موقع زده شده، بگذریم؛ اما باید توجه داشت که اگر در طرفداری از کسی حرفی زده می شود که مخالف سخنان و مواضع اوست، آن شخص باید اعلام مخالفت کند وگرنه به حساب او گذاشته می شود.
رهبر انقلاب اسلامی سخنان خود را در جمع ائمه جماعات استان تهران با بیان چند نکته دیگر ادامه دادند.
«اقامه نماز جماعت در هر سه وقت نماز» و «باز بودن مساجد برای مراجعه مردم و خواندن نماز در طول روز» از جمله این نکات بود.
ایشان با انتقاد از دیدگاهی که پیشنمازی مساجد را فقط در خواندن نماز خلاصه می کند، افزودند: این نگاه جفاآمیز در واقع همان نگاه سکولار است که دین را در عمل شخصی منحصر می کند و از ورود به مسائل اجتماعی- سیاسی باز می دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه خاطرنشان کردند: «اسلام سکولار و محصور در عبادات چه فردی و چه دسته‌جمعی» حتی اگر طرفداران فراوانی داشته باشد، مورد خصومت سلطه‌گران نیست، آنچه زورگویان جهانی با آن دشمنی دارند، «اسلام مقتدر» است که نظام سیاسی- اجتماعی تشکیل می دهد و ملتها را به سمت سعادت حقیقی دنیا و آخرت هدایت می کند.
«توجه خاص به جوانان و قائل بودن جایگاهی خاص برای نسل جوان» نکته دیگری بود که رهبر انقلاب به ائمه جماعات توصیه کردند.
ایشان افزودند: دل جوانان را با ایجاد جاذبه صحیح یعنی «سخن و اقدام آمیخته با معنویت و عرفان واقعی» جذب مساجد کنید تا کشور و جامعه از برکات فراوان حضور نسل جوان در مساجد بهره مند شود.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین تدوین سرگذشت مساجد را در قالبهای گوناگون نظیر کتاب، عکس و یا نماهنگ، برای آگاهی جوانان امروز و فردا مهم خواندند.
رهبر انقلاب در پایان سخنان‌شان تأکید کردند: با وجود همه دشمنی‌های گسترده، آشکار، پنهان و پیچیده قدرتهای ظالم و زورگو، کلمه طیبه جمهوری اسلامی روز به روز در حال استحکام و اقتدار بیشتر است و به برکت ایمان و اتحاد مردم این توطئه‌ها همچنان بی‌نتیجه خواهد ماند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد در گزارشی با گرامی‌داشت روز جهانی مسجد، گفت: مسجد زمینه‌ساز ارتقای بصیرت مردم ومرکز تربیت مجاهدان و مومنانی در تراز انقلاب اسلامی است.
آقای حاج علی اکبری با بیان اینکه بیش از ۹۷ درصد شهدای کشور از پرورش‌یافتگان مساجد هستند، خاطرنشان کرد: «تعیین چشم‌انداز»، «فرهنگ سازی»، «همکاری ائمه جماعات»، «تشکیل جبهه مشترک و متحد برای گفتمان سازی»، «استفاده از ظرفیت نخبگان و جوانان»، «اداره مسجد با مشارکت مردم» و «استفاده از ظرفیت مسجد برای ساخت جامعه مؤمن»، از مهمترین اهداف و برنامه‌های مساجد است.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 1 شهريور 1395برچسب:پاتوق نارنجی - مقام معظم رهبری-نماز-,

ساعت 7:23 توسط افشین |

 

صنعت خودروسازی ژاپن، یکی از پیشروترین و بزرگ‌ترین صنایع جهان محسوب می‌شود. این کشور، از دهه 1960 میلادی، در صدر سه کشور برتر تولیدکننده خودرو در جهان قرار گرفت و حتی توانست آلمان‌ها را نیز پشت سر بگذارد. این صنعت در ژاپن، حدفاصل دهه 1970 تا 1990 میلادی، به شدت رشد کرد و توانست با تولید سالانه 13 میلیون دستگاه خودرو، حتی آمریکا را نیز پشت سر بگذارد. از آنجا که خودروهای تولید ژاپن، در دهه 1990 میلادی، از نظر قیمتی بسیار مقرون‌به‌صرفه، باکیفیت و محبوب شدند، این کشور به بزرگ‌ترین خودروساز جهان بدل شد. با این حال، سهم این کشور از بازار، طی سال‌های اخیر رو به کاهش رفته که مهم‌ترین دلیل آن، افزایش رقابت از سوی خودروسازان کره‌ای، چینی و هندی بوده است.

 چرا خودروهای آلمانی پرخرج و خودروهای ژاپنی کم‌هزینه‌اند؟

تقریباً برای همه مردم جهان، خودروهای ژاپنی جزو یکی از گزینه‌های اصلی قرار دارد. همیشه این سوال مطرح است که بین خودروهای اروپایی، ژاپنی و کره‌ای، کدام برند بهتر است. جواب این سوال به عوامل متعددی بستگی دارد. اما مهم‌ترین عاملی که خودروهای ژاپنی را در این مقایسه ارجحیت می‌بخشد، «قابل اتکا» و «بادوام» بودن آنهاست. خودروسازان مطرح ژاپنی، شامل تویوتا، میتسوبیشی، هوندا و نیسان، اغلب با عنوان خودروسازانی شناخته می‌شوند که محصولات آنها بسیار بادوام است.

از نظر عرفی، این خودروها در زمینه قابل اتکا بودن و دوام، در جهان شناخته‌شده و پیشرو هستند. «رنه استفانز»، نایب‌رئیس مرکز مطالعات کیفیت خودرو «جی.دی پاور» می‌گوید: در برآوردهای سال 2013 این مرکز، لکسوس با 15 سال عمر مفید از 18 سال، در صدر خودروهای باکیفیت و بادوام جهان قرار داشته است. با این حال، استفانز تاکید می‌کند که این فاصله طی سال‌های اخیر به حداقل رسیده به طوری که در سال 2014، کمپانی دایملر در صدر قرار گرفته و کمپانی جنرال‌موتورز به رتبه چهارم صعود کرده است. آیا این دلیل افت کیفیت خودروهای ژاپنی است؟ استفانز می‌گوید: الزاماً خیر؛ اما خودروهای سایر برندها، هر سال در حال بهتر شدن هستند. مجله مشهور Consumer Reports نیز که منبع قابل اتکایی محسوب می‌شود نظر مشابهی دارد.

بنا به گزارش این مجله، کیفیت سایر برندهای خودرو نیز در حال افزایش است اما همچنان، خودروهای ژاپنی، قدرتمندانه پیشتاز سایر برندها حرکت می‌کنند. در میان 10 خودرو باکیفیت معرفی‌شده از سوی مجله Consumer Reports، 9 خودرو، جزو محصولات تویوتا، میتسوبیشی و نیسان هستند. علاوه بر این، لکسوس، تویوتا، مزدا و هوندا، معمولاً در چهار رتبه نخست گزارش‌های مربوط به کیفیت و دوام خودروهای تولیدی در جهان قرار دارند. اگر نگاهی به فهرست کامل باکیفیت‌ترین و بادوام‌ترین خودروهای جهان بیندازیم، می‌بینیم که 92 درصد آنها خودروهای ژاپنی هستند.

 چرا خودروهای آلمانی پرخرج و خودروهای ژاپنی کم‌هزینه‌اند؟

ژرمن‌های پرخرج

با مطالعه گزارش yourmechanic متوجه شدیم که نگهداری خودروهای آلمانی هزینه بالاتری نسبت به دیگر خودروها دارد.

مرد جوانی که مالک یک فولکس‌واگن کابریو است می‌نویسد: «مادرم مرا تحت فشار گذاشته تا ماشین دوست‌‌داشتنی‌ام را بفروشم و به جایش یک ماشین ژاپنی بخرم. چون هر بار که ماشینم نیاز به تعمیر پیدا می‌کند و خرابی کوچکی دارد باید حدود 600 دلار برای تعمیرش هزینه کنم. واقعیت این است که خودروهای آلمانی قطعات گرانی دارند و تعمیر و نگهداری آنها هزینه زیادی دارد.»

یک کارشناس خودرو نیز می‌گوید: «خودروهای مرسدس بنز، آئودی و بی‌ام‌دبلیو هزینه نگهداری بالایی دارند، در عین حال که خودشان جزو خودروهای گران‌قیمت هستند. خودرو شخصی من یک بی‌ام‌دبلیو ایکس5 است. من عاشق این ماشینم. اما این ماشین پر از شکستنی است: پنجره‌ها، دستگیره‌های در، سانروف، تنظیم‌کننده صندلی، حسگرها، کلیدهای روی پنل و تعداد زیادی وسیله دیگر که از شمردن آنها خسته می‌شوید. من از سواری بی‌ام‌دبلیو لذت می‌برم. موتورش هرگز دچار مشکل نشده است اما وسایل کوچک همیشه می‌شکنند و باید تعویض شوند. وسایلی که برای کاهش وزن خودرو و بهبود وضعیت ترمز و ایستادن، از پلاستیک‌های کم‌وزن ساخته شده‌اند و ممکن است با هر برخوردی بشکنند. آن وقت باید برای خرید قطعه هزینه زیادی متقبل شوید.»

این سخنان بسیار نزدیک به واقعیت است. با توجه به پیشرفت علم مهندسی و البته لوکس شدن خودروهای امروزی، کمتر پیش می‌آید که یک خودرو در پنج سال اول عمرش نیاز به تعمیرات جدی داشته باشد اما بعضی خودروها اگر نیاز به تعمیرات جزیی پیدا کنند هزینه زیادی روی دست مصرف‌کننده می‌گذارند. در این میان خودروهای آلمانی به دلیل استفاده بیشتر از المان‌ها و مولفه‌های لوکس در صدر جدول خودروهای پرهزینه هستند. برابر یک مطالعه که چند سال قبل صورت گرفت آئودی8 و مرسدس بنز کلاس G در پنج سال اول بیشترین هزینه نگهداری را دارند. مرسدس بنز کلاس CL هم در بین پنج خودرو اول قرار دارد تا جمع خودروهای لوکس آلمانی را تکمیل کند. (نتیجه‌ای که تاکنون در مدل ماشین‌ها تغییر کرده اما در برندها دچار تغییر خاصی نشده است.) البته برخی از دلایل هزینه بالای نگهداری خودروهای آلمانی به مهندسی پیشرفته آنها و قطعات یدکی گران‌قیمت آن برمی‌گردد. در مقابل خودروهای ژاپنی که دارای طول عمر بیشتری نیز هستند، به دلیل پرهیز از استفاده زیاد از مولفه‌های لوکس و تجملاتی و نحوه طراحی، هزینه بسیار کمتری نسبت به خودروهای آلمانی دارند.

نتیجه اینکه اگرچه محصولات آلمانی با کیفیت فوق‌العاده بالای خود، مشتریان بی‌شماری دارند اما محصولات ژاپنی علاوه بر کیفیت بسیار خوب و ایمنی بالا، هزینه‌های نگهداری بسیار پایینی دارند و عموماً کم‌هزینه‌ترین خودروهای جهان به شمار می‌روند.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 25 مرداد 1395برچسب:پاتوق نارنجی - ژرمن ها - ژاپنی ها- هزینه -,

ساعت 6:54 توسط افشین |

 

معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان گفت:‌ مهدهای کودک صرفاً به محلی برای نگهداری کودک تبدیل شدند، تصویری که هم‌اکنون مادران از مهدکودک در ذهن خود دارند با واقعیت‌های موجود متفاوت است.

موبنا - برای رفتن به سرکار ناچار است، فرزندش را از صبح تا هنگام برگشت از سرکار به مهدکودک بسپارد.مهدهایی که با ستاره‌های مختلف و قیمت‌های متفاوت سعی در جذب مشتری دارند و مدعی ارائه آموزش‌های مختلف به کودکان هستند.

تا چند سال قبل، مهدکودک‌ها به روش بازی و آموزش اداره می‌شدند اما این روزها، مدیران مهدهای کودک مدعی استفاده از روش‌های روانشناسی همچون مونته‌سوری هستند و به محض رواج این متد در میان مهدهای کودک، در اغلب تبلیغات شاهد استفاده از روش مونته‌سوری بودیم به گونه‌ای که در تبلیغات برخی مهدها آمده است: مهدکودک... به روش مونته‌سوری تعداد محدودی کودک پذیرش می‌کند برای تعیین وقت مصاحبه تماس بگیرید.

اما آموزش‌های ارائه شده در مهدهای کودک تا چه اندازه قادر به توانمندسازی کودکان است و اساساً مهدهای کودک تا چه اندازه براساس محتوای آموزشی مشخص فعالیت می‌کنند؟

شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس گزارش‌های واصله از سوی مردم در رابطه با نارضایتی از شیوه فعالیت مهدهای کودک، شورای فرهنگی و اجتماعی زنان را مسئول بررسی و رصد وضعیت مهدها کرد تا گزارش مربوط به آن در جلسه شورای عالی بررسی شود.

بدین منظور با فرشته روح افزا معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان به گفت‌وگو پرداختیم.

فرشته روح‌افزا معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در رابطه با وضعیت مهدهای کودک اظهار کرد:‌ مهدهای کودک صرفاً به محلی برای نگه‌داری کودکان تبدیل شده‌اند در حالیکه یادگیری کودک از بدو تولد آغاز شده و آموزش او تا سن هفت سال اهمیت بسیاری دارد.

وی افزود:‌ در برخی از مهدها شاهد پخش موزیک‌های تند هستیم که ارتعاشات آن به ویژه تا سن سه سال اثرات مخربی بر روی شنوایی دارد.استفاده از ارگ و موسیقی‌های تند و بلند در مهدها جایز نیست چرا که آهنگ‌های بلند و نامناسب سن کودک، اثرات منفی بر سلامت جسمی و روانی دارد و حتی می‌تواند قدرت تمرکز را کاهش دهد یا باعث بیش‌فعالی او شود.
معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان گفت: تصویری که هم‌اکنون مادران از مهدکودک در ذهن خود دارند با واقعیت‌های موجود متفاوت است. مادر تصور می‌کند که اگر کودک خود را به مهدکودک بفرستد اجتماعی شده و راحت‌تربه مدرسه می‌رود، تصور می‌کند فرزندش در مهدکودک کار دسته جمعی و گروهی را می‌آموزد اما واقعیت این است که آموزش‌های ارائه شده در مهدها بسیار سطحی است و کودک در نهایت چند شعر یا رقص را می‌آموزد.

مشروح این گفت‌وگو بدین شرح است:
وضعیت حاکم بر مهدهای کودک در رصد صورت گرفته از فعالیت آنها چگونه ارزیابی شد؟
** روح افزا: بیش از ۵ سال است که دررابطه با اداره مهدکودک‌ها تحت نظر یک نهاد دارای صلاحیت در شورای عالی انقلاب فرهنگی به بحث و گفت‌وگو مشغول هستیم چرا که سازمان بهزیستی توانایی اداره مناسب مهدکودک‌ها را ندارد.

**مهدها به محلی برای نگه‌داری کودک تا بازگشت والدین تبدیل شده‌اند
مسئولان بهزیستی در جلسات مختلف اعلام کردند صرفاً از کودکان در مهدها نگه‌داری می‌‌شود در حالیکه باید توجه داشت یادگیری از بدو تولد آغاز می‌شود و آموزش کودک تا سن هفت سالگی اهمیت بسیاری دارد. آموزش نامناسب و گاه غلط اثرات منفی بسیاری بر روی کودک دارد و هم‌اکنون آموزش‌های نامناسب ارائه شده در مهدکودک‌ها یکی از آفت‌هاست.

با در نظر گرفتن حس عاطفی کودکان مهدها برای رشد عاطفی کودک برنامه‌ای ندارند و حتی با اجرای برنامه‌های غلط این حس از بین می‌رود. آموزش مستقیم به کودک از مهمترین اشتباهات در این سنین است. آموزش باید در خلال بازی باشد و کودک به طور غیرمستقیم برداشت‌های خود را انجام دهد و رشد یابد. خلاصه کردن آموزش ها به شکل مستقیم سبب لطمه به کودک می‌شود بدین ترتیب در بعضی مهد کودک‌ها، این ضعف‌ها سبب تربیت کودکان تابع و بدون خلاقیت می‌شود.

** اثرات مخرب موسیقی‌های تند، بلند و نامناسب بر جسم و روان کودک
چه آموزش‌هایی در مهدها ارائه می‌شود که معتقد به مفید نبودن و اثرات مخرب آن هستید؟
** روح افزا: در برخی از مهدها شاهد پخش موزیک‌های تُند هستیم که ارتعاشات آن به ویژه تا سن سه سالگی اثرات مخربی بر شنوایی کودک دارد. در کشورهای خارجی مربیان مهدکودک‌ برای به خلاقیت ذهن و اندیشه کودکان آموزش دیده‌اند به عنوان مثال با رنگ آمیزی و طرح‌هایی که کودک از طبیعت کپی می‌کند مهارت ذهن و فکر او را افزایش می‌دهند.

استفاده از ارگ و موسیقی‌های تند و بلند در مهدکودک جایز نیست چرا که آهنگ‌های بلند و نامناسب با سن کودک، اثرات منفی بر سلامت جسمی و روانی او دارد و حتی می‌تواند قدرت تمرکز را کاهش دهد.

این سوال مطرح است، چرا مهدهای کودک برای ایجاد شادی بین کودکان از صداهای بلند و موسیقی‌های نامناسب سن آنها استفاده میکنند و از نواهای ملایم و حساب شده استفاده نمی‌شود؟ استفاده از موسیقی طبق چه برنامه و اصولی است و آیا قالب مشخصی برای آن تعریف شده است؟استفاده از موسیقی باید هدفمند و متناسب با سن کودکان باشد حتی می‌توان از موسیقی برای آموزش به کودک از جمله آموزش ریاضی استفاده کرد. موسیقی‌های تند حتی می‌تواند منجر به تحریکات فرهنگی نامتعادل و بیش فعالی کودک شود.

سن آموزش و تربیت در اسلام به سه دوره هفت ساله تقسیم می‌شود ولی متاسفانه در تربیت فرزندانمان به آن توجه نداریم و هم‌اکنون مهدهای کودک ما به روش مونته‌سوری که مبتنی بر تجربه‌گرایی و یک روش غربی است، اداره می‌شوند این روش در دنیا منسوخ شده است و حتی در کپی کردن از غرب نیز با تأخیر مواجه هستیم.

** تصویر ذهنی مادران از مهدکودک با واقعیت‌های موجود متفاوت است
برخی مادارن معتقدند که اگر فرزندشان به مهدکودک برود، اجتماعی شده و برای رفتن به مدرسه با مشکلی مواجه نمی‌شود، این تصور تا چه اندازه صحیح است؟
** روح افزا:تصویری که هم‌اکنون مادران از مهدکودک در ذهن خود دارند با واقعیت‌های موجود متفاوت است. مادر تصور می‌کند که اگر کودک خود را به مهدکودک بفرستد،‌ او اجتماعی شده و آسانتر به مدرسه می‌رود، مادر این تصور را دارد که فرزندش در مهدکودک کار دسته جمعی و گروهی را می‌آموزد اما واقعیت این است که آموزش‌های ارائه شده در مهدها بسیار سطحی است و کودک در نهایت چند شعر یا رقص را می‌آموزد.

در حقیقت بازده مهدکودک‌ها آنچه تصور می‌کنیم، نیست چون آموزش‌های ارائه شده استاندارد نیست. حال این سوال مطرح می‌شود که در مهدها، کودکان چه می‌آموزند؟ آیا مهارت دست ورزی و خلاقیت را فرامی‌گیرند؟ آیا در تعامل و ارتباطات جمعی توانمند می‌شوند؟

برخی از مهدهای کودک مدعی آموزش زبان انگلیسی به کودکان هستند اما چند درصد از کودکان با این آموزش‌ها توانمند شده و قدرت مکالمه به زبان انگلیسی را پیدا می‌کنند؟‌به جرئت می‌توان مدعی شد که کمتر از ۵ درصد کودکان به این توانمندی دست می‌یابند.
هم‌اکنون مهدهای‌کودک در کشور برنامه آموزشی مشخصی ندارند و خود نیز به این مسئله اعتراف داشته و تقاضا دارند متخصصان برای آنها برنامه آموزشی طراحی کنند.مهدها استاندادهای لازم در بحث آموزش را ندارند. کدام مادر است که تمایل ندارد ذهن فرزندش جست‌ وجوگر شود؟‌آیا آموزش‌های ارائه شده در مهدها افزایش تمرکز و قدرت خلاقیت کودک را منجر می‌شوند؟ باید گفت که هم‌اکنون در مهدها کودکان بی هدف و صرفاً با هدف گذراندن زمان تا آمدن پدر و مادر نگه‌داری می‌شوند.

** کودکان در مهدها بی‌هدف تا زمان رسیدن پدر و مادر نگه داشته می‌شوند
تسنیم:‌بهزیستی در بحث نظارت و اداره مهدهای کودک چگونه اقدام می‌کند؟
** روح افزا: در شورای فرهنگی و اجتماعی زنان معتقدیم که آموزش و پرورش باید متولی مهدهای کودک در کشور باشد. شاید این موضوع مطرح شود که این نهاد در آموزش دانش‌آموزان نیز توانمند عمل نکرده است اما باید بین بد و بدتر یکی را انتخاب کرد. بهزیستی بر استاندارد ساختمان، نظافت و نحوه نگه داری کودکان در مهدها نظارت دارد در حالیکه مسئله اصلی بحث آموزش است.

مهدکودک‌ها نه تنها آموزش مفیدی ارائه نمی‌دهند بلکه موارد نادرست را جایگزین می‌کنند.آموزش‌های بی ربط که به هیچ عنوان کودک را برای ورود به دبستان توانمند نکرده و حتی دوگانگی آموزشی ایجاد می‌کند.

از سوی دیگر شاهد هستیم یونیسف برای مربیان مهدهای کودک و توانمندسازی آنها دوره‌های آموزشی دارد، چرا چنین دوره‌هایی را برای کشورهای اروپایی برگزار نمی‌کنند و چرا آنها از طرح‌های یونیسف استفاده نمی‌کنند؟سازمان بهزیستی همکاری تنگاتنگی با سازمان ملل دارد و ۸ هزار مهدروستا در کشور داریم که توسط یونیسف برای آنها برنامه‌ریزی می‌شود.

یکی از ترفندهای سازمان ملل برای رخنه به یک کشور بهره‌مندی از خلأهای آموزش کودکان است و هم‌اکنون با ایجاد مهدروستاها در حال برنامه‌ریزی برای کودکان روستایی هستند.

شورای فرهنگی و اجتماعی زنان با دستور شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال ۸۵ بررسی مهدهای کودک را به صورت جدی آغاز کرد چرا که نسبت به وضعیت نامناسب مهدهای کودک گزارش‌ها و نارضایتی‌های متعددی از سوی خانواده‌ها اعلام شده بود.

معتقدیم نهادی باید متولی نظارت بر مهدهای کودک باشد که بحث آموزش و پرورش را دنبال می‌کند و بند دوم سیاست‌های ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه آموزش و پرورش به مثابه مهمترین نهاد تربیتی اشاره دارد به همین دلیل معتقدیم که مسئولیت باید به آموزش و پرورش واگذار شود.

بهزیستی می‌گوید چون اعطای مجوز تأسیس مهدکودک‌ها بر عهده این سازمان است بنابراین نظارت را نیز باید برعهده بگیرد اما این نگرش صحیح نیست چرا که بهزیستی در عملکرد خود ثبات کرده در بحث نظارت و اداره مهدهای کودک موفق نبوده است.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 20 مرداد 1395برچسب:پاتوق نارنجی - مهدکودک-,

ساعت 8:0 توسط افشین |

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری leader.ir در قالب داده نمایی اقدام به بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب در طی سالهای گذشته پیرامون مفهوم اقتصاد مقاومتی پرداخته است. در داده نمای پیش رو تلاش شده است تا با بهره گیری از بیانات ایشان در خلال ۱۵ سال گذشته، ریشه های تاکید معظم له بر ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی تبیین شود.

 

متن داده نمای مروری تاریخی بر اقتصاد مقاومتی در بیان رهبر معظم انقلاب

مؤلفه ها، ارکان و الزامات اقتصاد مقاومتی از منظر رهبر معظم انقلاب

۱. اقتصاد مقاومتی

مقاوم سازی اقتصاد در سال ۸۰

اگر مسؤولان اقتصادی کشور توانستند با هوشیاری عمل، تدابیر لازم را پیش گیرند و مانع از نفوذ پنجه دشمن در اقتصاد کشور شوند و اقتصاد ملی را شکوفا کنند، ملت احساس اقتدار میکند.

جنگ اقتصادی در سال ۸۶

من برنامههای استکبار جهانی علیه ملت ایران را در سه جمله خلاصه میکنم: اول، جنگ روانی؛ دوم، جنگ اقتصادی؛ و سوم، مقابله با پیشرفت و اقتدار علمی.

اولین استفاده رهبر معظم انقلاب از لفظ اقتصاد مقاومتی در سال ۸۹

ما باید یک اقتصاد مقاومتیِ واقعی در کشور به وجود بیاوریم. دوستان درست گفتند که ما تحریمها را دور میزنیم؛ بنده هم یقین دارم. ملت ایران و مسئولین کشور تحریمها را دور میزنند، تحریمکنندگان را ناکام میکنند؛ مثل موارد دیگری که در سالهای گذشته در زمینههای سیاسی بود که یک اشتباهی کردند، یک حرکتی انجام دادند، بعد خودشان مجبور شدند برگردند، یکی یکی عذرخواهی کنند.

ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در سال ۹۲

پیشتازی اقتصاد دانش بنیان

محور قراردادن رشد بهره وری در اقتصاد

اعطای نشان اقتصاد مقاومتی

اصلاح نظام درآمدی دولت

افزایش تولید داخلی نهاده ها و کالاهای اساسی

اولویت دادن به تولید محصولات و خدمات راهبردی

صرفه جویی در هزینه های عمومی کشور

تشریح ادبیات اقتصاد مقاومتی در سال های ٩٠ و ٩١

مطالعه و تحقیق کنید، اگر این تحقیقها به درد آن دستگاه مسئول نخورد ، قطعاً به کار شما میآید

امروز پرهیز از اسراف و ملاحظهی تعادل در مصرف، بلاشک در مقابل دشمن یک حرکت جهادی است

کاهش وابستگی به نفت از الزامات اقتصاد مقاومتی است. این وابستگی، میراث شوم صد سالهی ماست

همین شرکتهای دانش‌‌‌بنیان یکی از بهترین مظاهر و یکی از مؤثرترین مؤلفه‌‌‌های اقتصاد مقاومتی است

اقتصاد مقاومتی به یک ملت امکان میدهد که حتّی در شرایط فشار هم رشد و شکوفائی داشته باشند

ما باید اقتصادی داشته باشیم که هم روند رو به رشد محفوظ بماند، هم آسیب‌‌پذیری‌‌اش کم باشد

گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در سال های ۹۳ و ۹۴

«اگر به ابتکار جوانها، تکیه کنیم از فخـر و منّت دشمنان خارجی، خودمان را رها خواهیم کرد

در برنامــهی ششم توسعه، روی اقتصاد و روی فرهنگ و روی علم باید تـکیه کنید

عـلاج مسئلـهی تحریم، همین اقتصاد مقاومــتی است، ما بایستی درست عمل کنیم

تـکیهی عمدهی اقتصاد مقاومتی، روی مردم و روی تولیـد داخلی است

بخشهایی خارج از دولت؛ میتوانند در اقتصاد مقاومتی نقش ایفا کنند، از جمله بسیـج

گشایش اقتصادی جز با جدّی گرفـتن و پیگیری همه‌‌جانبهی اقتصاد مقاومتی میسّر نخواهد شـد

 

۲. نامگـذاری سالها بر پایه شعار اقتصاد

نوآوری و شکوفایی

اصلاح الگوی مصرف

همت مضاعف، کار مضاعف

جهاد اقتصادی

تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی

حماسهی سیاسی و حماسهی اقتصادی

اقتصاد و فرهنگ

 با عزم ملی و مدیریت جهادی

دولت و ملت همدلی و همزبانی

اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 11 مرداد 1395برچسب:پاتوق نارنجی - مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی-,

ساعت 7:11 توسط افشین |

رئیس ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر گفت:امر به معروف و نهی از منکر از وظایف جامعه اسلامی است که حق آن باید ادا شود.

مفاسد روبه گسترش است/ امربه معروف و نهی از منکر را جدی بگیرید

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سومین نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با حضور اعضای اصلی این ستاد و به ریاست آیت‌الله جنتی در محل شورای نگهبان، برگزار شد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در ابتدای این جلسه ضمن تسلیت شهادت امام صادق (ع) گفت: با توجه به اینکه تاکنون برخورد قاطعی درباره امر به معروف و نهی از منکر در کشور مشاهده نشده، نیاز است حق این موضوع که یکی از وظایف جامعه اسلامی است، در جامعه ادا شود.

وی با اشاره به قوانین مدنظر درباره امر به معروف و نهی از منکر در کشور، خطاب به اعضای حاضر در جلسه گفت: انتظار می‌رود تا اعضای حاضر در این ستاد با وجود توانمندی‌های دستگاه‌های ذیربط خود مسئله امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه جدی بگیرند چرا که این موضوع از جمله وظایف شرعی ما است.

آیت الله جنتی افزود: بالاخره باید در نظام جمهوری اسلامی یک جمع و تشکیلاتی مسئولیت امر به معروف و نهی از منکر را برعهده بگیرد که البته این مهم با حضور جمع مذکور تحقق پیدا کرده است.

دبیر شورای نگهبان در ادامه با اشاره به مفاسد اجتماعی بیان داشت: طبق روایات، فساد همچون آتش است که به خرمن می‌افتد و اگر خاموش نشود روز به روز گسترش پیدا می‌کند، فسادهای مختلفی رو به گسترش است، باید جلوی آنها را گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مسائل قانونی و رسمی در مبارزه با فساد ادامه داد: تصویب برخی قوانین در این زمینه در مجلس و دولت کارایی لازم را ندارد اگرچه آنها هم مسئولیتی دارند و بالاخره بیکار ننشسته‌اند ولی خوب نمی‌توانیم کارها را تنها به آنها واگذار کنیم، بنابراین ستاد امر به معروف و نهی از منکر بار عمده مسئولیت را در موضوع مذکور به دوش دارد.

آیت الله جنتی تصریح کرد: باید موضوع امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه جدی بگیریم چرا که ما هم از منظر شرعی و هم از منظر اجتماعی در این رابطه مسئولیتی داریم و جامعه از این نهاد انتظار دارد تا آثار حرکت و فعالیتش مشاهده شود.

رئیس ستاد امر به معروف نهی از منکر تأکید کرد: نتایج جلسات امر به معروف باید هم برای اعضا و هم برای مردم ملموس باشد تا اینکه مقام معظم رهبری از نتایج مطلوب این جلسات رضایت داشته باشند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه رسیدگی به مفاسد باید در ستاد امر به معروف طبقه بندی و اولویت بندی شود، اظهار داشت: بنده در این زمینه برخی طرح‌ها را در دست دارم که در راستای آن می‌توان کمیته‌‌های تخصصی نظیر کمیته سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در ستاد امر به معروف تشکیل داد.

دبیر شورای نگهبان در ادامه با بیان اینکه  اعضای حاضر در رابطه با بررسی برخی موارد باید به ستاد طرح ارائه کنند، اظهار داشت: قطعا طرح‌های مذکور باید ضمانت اجرایی داشته باشد تا بتوان آنها را به جریان انداخت.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پایان خطاب به اعضای حاضر جلسه گفت: انتظار داریم اعضای حاضر در ستاد امر به معروف هم در راستای دستور جلسات فعالیت کنند و هم با ارائه پیشنهادات در جهت اصلاح امور برآیند تا از این طریق گامی در جهت جلوگیری از فسادهای کلان در جامعه برداشته شود.

لازم به ذکر است نشست مذکور نخستین نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سال 95 بود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

“بسم الله الرحمن الرحیم”

در آیات و روایات اسلامی و همچنین بر اساس سیره پیامبر بزرگوار اسلام و ائمه اطهار (سلام الله علیهم) بر نقش کسب و کار تأکید ویژه‌ای شده است. آداب و اخلاقیات متعددی برای آن بیان شده است. حقوق و احکام فراوانی درباره کسب و کار ذکر شده است.

اسلام عزیز، پاداش کسانى را که در راه تأمین معاش خود و خانواده‌شان تلاش می‌کنند، همسنگ پاداش مجاهدان و رزمندگان راه خدا [۱] و بلکه بالاتر از اجر آنان [۲] قرار داده است. پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلم) در حدیثى می فرماید:

العبادهُ سبعونَ جزءاً افضَلُها طلبُ الحلال؛[۳]

عبادت و پرستش خداوند هفتاد جزء دارد که بالاترین و برترین جزء آن، طلب روزى حلال است.

امام باقر (علیه‌السلام) درباره کسب و کار می فرماید:

من طلب [الرزق فى] الدنیا استعفافاً عن الناسِ و تَوسیعاً على اهلِهِ و تَعَطُّفا على جاره لَقِىَ اللهَ عزوجل یومَ القیامهِ و وجهُهُ مثلُ القَمَرِ لیلهَ البدرِ؛[۴]

کسى که براى بی‌نیازى از مردم و رفاه خانواده و کمک به همسایگانش در طلب روزى حلال باشد، در روز قیامت خداوند را در حالى ملاقات می کند که چهره‌اش مانند ماه شب چهارده می درخشد.

سبک زندگی اسلامی در کسب و کار

نتیجه آن که اسلام هرگز کار کردن و تلاش براى تأمین معاش را جداى از عبادت و پرستش نمی داند. به هنگام بازگشت پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلم) از جنگ تبوک به مدینه، سعد انصارى [۵] که نتوانسته بود همراه پیامبر به جنگ برود، به استقبال آن حضرت آمد. وقتى پیامبر، دستان خشک و خشن و ترکیده او را دید، از او پرسید: «صدمه‌اى به دستانت رسیده است؟» سعد در پاسخ گفت: «براى تأمین مخارج اهل و عیالم با طناب و بیل کار می کنم.» پیامبر بر دستان او بوسه زد و فرمود: «این دستى است که در آتش جهنم نمی سوزد.»[۶]

***************

منابع :

[۱]. امام صادق (علیه السلام): الکادُّ على عیالِهِ کالمجاهِدِ فى سبیلِ اللهِ؛ کسى که براى تأمین مخارج خانواده اش تلاش مى کند مانند کسى است که در راه خداوند جهاد مى نماید. (الکافى، ج۵، ص۸۸٫)

[۲]. امام رضا (علیه السلام): الذى یَطلُبُ مِن فضلِ اللهِ عزوجل ما یَکُفُّ به عیالَه اعظمُ اجراً من المجاهدِ فى سبیلِ اللهِ عزوجل; کسى که به منظور تأمین مایحتاج خانواده اش در پى کسب روزى الهى است، پاداشى برتر از پاداش مجاهد در راه خداوند دارد. (الکافی،‌ ج۵، ص۷۸٫)

[۳]. الکافی،‌ ج۵، ص۷۸٫

[۴]. همان، ص۷۸٫

[۵]. با توجه به اینکه در میان انصار پیامبر افراد متعددى «سعد» نام داشتند، در میان مورخان اختلاف است که این سعد انصارى، چه کسى بوده است، آیا سعد بن معاذ بوده است یا سعد بن عباده یا شخصى دیگر؟ البته این مسئله براى بحث ما مهم نیست؛ آنچه که مهم است برخورد پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلم) با کارگر و اشخاصى است که براى کسب درآمد و تأمین مخارج زندگى کار می‌کنند.

[۶]. اسد الغابه فى معرفه الصحابه، ابن اثیر، ج۲، ص۲۶۹٫

عکس : فرهنگ نیوز.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 27 تير 1395برچسب:پاتوق نارنجی - سبک زندگی اسلامی - کسب و کار-,

ساعت 7:31 توسط افشین |

 
وقتی دوست من در اوج جوانی از دنیا رفت برای من تکان بزرگی بود. ضربه‌ای که این ماجرا به من وارد کرد باعث شد به زندگی گذشته‌ام فکر کنم به آینده‌ام به اینکه اگر من جای دوستم بودم چه می‌شد؟ به اینکه خیلی از رفتارهایم اشتباه ست و باید جبران شود و خیلی کارهای نکرده دارم ... نقطه آغازین اینجا بود، بهمن ۸۷.
حجاب
 
سرویس سبک زندگی فردا؛ آیه طائبی: سالگرد فاجعه مسجد گوهرشاد در تقویم به نام روز حجاب و عفاف نام‌گذاری شده است. عبارتی که این روزها زیاد می‌شنویم و در بسیاری از مواقع با بی‌مهری مسئولین و نهادهای مربوط به کلیشه‌ای تکراری و گاه زننده تبدیل شده‌است. اما در این میان هستند کسانی که خودشان با خواست و میل درونی به اعتقاد رسیده‌اند و با هیچ‌چیز عوض نمی‌کنند این لذت انتخاب کردن‌ را، کسانی هستند که زندگی‌شان را تغییر داده‌اند، روال پیشین را شکسته‌اند و راه الهی را پیش‌گرفته‌اند. 
 
به سراغ سه نفر از دوستان‌مان رفتیم که با خواست خودشان به این وادی قدم گذاشته‌اند اما با سبک و سیاق متفاوت، هرکدام نقطه عطف متفاوتی دارند و راه‌های سخت و آسانی را طی کرده‌اند، هرکدام ماجرایی دارند و حرف‌هایی که برای ما بگویند، از چرایی انتخاب‌شان و راهی که طی کرده‌اند تا به این جایگاه امن رسیده‌اند. این نوشته قسمت اولی از سه‌گانه ایست که گفته شد.  

فردا: ماجرای جدی شدن حجاب برایت چطور شروع شد؟
 
ماجرای پذیرفتن حجاب برای من از فوت یکی از دوستانم شروع شد. پیش از آن فکر می‌کردم خب آدم جوانی می‌کند، شیطنت می‌کند و بعد از ۱۰۰ سالگی توبه می‌کند همه‌چیز درست می‌شود. اینطور نبود که از دین دور باشم، اما گارد شدیدی داشتم و اجازه نمی‌دادم به خودم که به مسائل مذهبی نزدیک بشوم. اما وقتی دوست من در اوج جوانی از دنیا رفت برای من تکان بزرگی بود. ضربه‌ای که این ماجرا به من وارد کرد باعث شد به زندگی گذشته‌ام فکر کنم به آینده‌ام به اینکه اگر من جای دوستم بودم چه می‌شد؟ به اینکه خیلی از رفتارهایم اشتباه ست و باید جبران شود و خیلی کارهای نکرده دارم ... نقطه آغازین اینجا بود، بهمن ۸۷.
 
پیش‌تر هم به این فکر افتاده بودم که مانتو بلندتر بپوشم. اما در حد همین فکر باقی می‌ماند و به خاطر لج و لج‌بازی باخانواده هیچ‌وقت جدی نمی‌شد. کلا دوست داشتم مخالف خانواده باشم، و خانواده من هم هیچ‌وقت دلیلشان را توضیح نمی‌دادند، تنها استدلال این بود که ما اینطور بودیم، پدربزرگ تو اینطور بوده، اجداد تو اینطور بودند چرا تو نیستی و این به نظر من استدلال قوی نبود و همین موضوع بیشتر من را به لجبازی وا می‌داشت. 
 
فوت دوستم زندگی را برایم مهم کرد
 
از مدت کوتاهی پیش از فوت دوستم به این فکر افتادم که خب مگر چه می‌شود مانتو گشادتر بپوشم یا آرایش نکنم و ... اما بعد از فوت دوستم کلا خیلی متحول شدم. من نه بی‌اعتقاد بودم و نه با اعتقاد، این برایم خیلی راحت نبود، هردو را می‌خواستم. به این فکر افتادم که اگر این اتفاق برای من می‌افتاد خیلی مسخره زندگیم به پایان می‌رسید. و به این موضوع خیلی فکر کردم. خوب یادم هست که همیشه گوشه ذهنم آرزو داشتم از ایران بروم و در گروه های فرم و باله و رقص خواننده ها حضور داشته باشم ... حالا چند سالی می شد که در یک گروه فرم حضور داشتم اما مذهبی! و همیشه فکر می کردم آرزوی من چه بود و چه شد! 
 
اواخر سال 87 بود که یک موقعیت خیلی عالی در کشور سوئد برایم مهیا شد ... خود را در یک قدمی برآورده شدن آرزوهایم می دیدم اما به علت مخالفت خانواده این موقعیت از دست رفت و مرا بسیار ناراحت و آشقته کرد . حالا هم دغدغه خراب شدن این مسئله را داشتم هم دغدغه افکار مذهبی جدیدی که توی سرم رژه می رفتند. در همین زمان دوستم تماس گرفت و گفت عده‌ای از هم‌کلاسی‌ها ثبت نام کرده‌اند برای سفر راهیان نور، بیا ما هم با این‌ها برویم و خوش‌بگذرانیم، در واقع این طور گفت که « ببین، می‌خندیم» و با این دید و قصد ما برای سفر آماده شدیم. با یک کوله‌پشتی قرمز و تیپی که داشتم رفتم در محل استقرار اتوبوس‌ّها، و وقتی به آنجا رسیدم دیدم همه با چادر و چفیه و ... ظاهری کاملا یک‌دست آمده‌اند.
 
از شلمچه که خارج شدم دیگر آن آدم سابق نبودم
 
راهی شدیم با این دوستان به سمت جنوب، اما با قصد خنده و تفریح و خوش‌گذرانی. یعنی همه گروه‌ها را دست‌ می‌انداختیم و می‌خندیدیم. مدام هدفون روی گوش‌مان بود آهنگ گوش می‌دادیم و می‌خوردیم و می‌خوابیدیم. همه جا دوربین به دست فیلم هم می‌گرفتیم. تا اینکه قرار شد برویم شلمچه، یادم هست به دوستم گفتم بیا این بار دوربین نبریم. همین طور رفتیم و نشستیم کنار دیگران و به سخنرانی گوش‌میدادیم. حالا یادم نیست سخنران چه کسی بود اما خیلی خوب صحبت می‌کرد. داشت می گفت:‌« جوان‌ها، شمایی که آمده‌اید اینجا، شهدا واقعا اینجا حضور دارند، جدی بگیرید. بخواهید، از شهدا بخواهید کمکتان کنند، بخواهید دستتان را بگیرند. ... » یاد داستان‌های خودم افتادم، یاد فکرهایی که این مدت همیشه همراه من بود، یاد دوستم، دلم لرزید، گفتم «اگر واقعا هستید و واقعا از دست‌تان برمی‌آید، دست من را هم بگیرید.»  شاید اگر بگویم معجزه، بی‌راه نگفته باشم. من وارد شلمچه که شدم یک آدم بودم و زمانی که خارج شدم دیگر آن آدم نبود. از من بپرسید؟ کار کار شهدا بود، خواستند بگویند «هستیم و می‌توانیم».
 
جای خالی‌ای که در زندگیم حس می‌کردم با هیچ‌چیز پر نمی‌شد
 
تا زمانی که به تهران برگشتیم، مدام فکر می‌کردم و با خودم بودم، حال حوصله شوخی و خنده هم نداشتم، فکرم خیلی مشغول بود. به خانه که رسیدم پدر و مادرم آماده بودند که بروند مهمانی، گفتم صبر کنید من هم می‌آیم. رفتم حاضر شدم اما هرکاری کردم نمی‌توانستم از خانه خارج شوم، انگار چیزی کم بود. یکی از چادرهای مادرم را برداشتم، سر کردم در شرایطی که اصلا بلد نبودم و وقتی وارد ماشین شدم، همه خندیدند و مسخره کردند. بیشتر به این خاطر که فکر می‌کردند جوگیر شده‌ام و پشیمان می‌شوم از انتخابم، اما من فکرکردم و به تصمیم رسیدم. 
 
فردای آن روز به سراغ خاله‌ام در دماوند رفتم و تعریف کردم که چه شد و چه تصمیمی گرفتم، گفت: « من یک پارچه چادری خریدم که الان یک سال می شه داخل کمد ه و پیش نمیاد واسه کسی بدوزمش، شاید این قسمت تو ه»‌ و چادر خاله دقیقا هم قد من بود، برید و دوخت و من از آن روز رسما چادری شدم. 
 
همه چیز تازه چادری شدنم شروع شد
 
بعد از چادری شدنم خیلی چیزها عوض شد و خیلی اتفاقات خوب برایم افتاد. چادر پوشیدن من بهانه‌ای شد که با یک سری مسایل آشنا شوم، مثلا با دعاهای مختلف، با اعمال دینی و این واقعا یک جور لطف خدا بود.  
 
همه چیز بعد از چادر پوشیدن برای من تازه شروع شد، حتی من بعد از انتخاب شروع کردم به سخنرانی گوش دادن و کتاب خواندن و اینطور کارها و تاثیرات خیلی خوبی بر محکم‌تر شدن انتخاب من گذاشت. 
 
خوشحال بودم که آرزویم برآورده نشد
 
حالا معنی حضورم در گروه مذهبی تئاتر را می فهمیدم . اینکه آرزویم چه بود و چه شد . اینکه  مدتها بود در گروه تئاتر مذهبی‌ای فعالیت داشتم و نمایش‌های مذهبی بازی می‌کردم، اما به ماجراها فکر نمی‌کردم، فقط بازی می‌کردم، بعد از این ماجرا بود که درگیر داستان‌ها می‌شدم، شکه بودم و بهت زده از اتفاقات مذهبی که تازه داشتم می‌فهمیدم.  شرمسار بودم از تفکراتی که داشتم و خوشحال از اینکه خدا آرزوی مرا برآورده نکرد!
 
گروه تئاتر بی تاثیر نبود، با بچه‌های گروه صحبت می‌کردم، با کسانی که هم‌حال خودم بودند و آنها هم مدت کوتاهی بود چادر را انتخاب کرده بودند و مذهبی شده بودند صحبت می‌کردیم. پشتیبان هم بودیم در این راه و انرژی خیلی زیاد و موثری داشت این همراهی.» 
 
شلمچه
 
فردا: عده‌ای برای حجاب بعد سیاسی قائل هستند، نظر شما چیست؟
 
کاملا همین‌طور است. دقیقا از روزی که چادر را انتخاب کردم رفتار اساتید و هم‌کلاسی ها با من تغییر کرد، همه‌شان تصورشان این بود که من یا یک شغل دولتی پیدا کرده‌ام، یا با شخص خاصی قصد ازدواج دارم و یا استفاده خاصی قرار است داشته باشم که چادر پوشیده‌ام. هیچ‌کس حتی دوستانم باور نمی‌کردند که این یک اعتقاد قلبی و شخصی‌ست. 
 
چه در دانشگاه، چه در محل‌هایی که برای کار می‌رفتم و چه در کوچه و خیابان همه جا چادر من را سیاسی برداشت می‌کردند. برای مثال پیش آمده کرایه تاکسی زیاد شده، خانمی برگشته و با توهین به شخص من اعتراض می‌کند که « اصلا تقصیر شماهاست که این مملکت اینجوریه، همه چیز تقصیر شما چادری‌هاست، فک کردید ما نمی دونیم زیر این چادرهاتون چه خبره؟ و ...» مدتی این مدل قضاوت‌ها و عکس‌العمل‌ها باعث ناراحتیم می‌شد و بحث می‌کردم، خیلی مواقع هم دفاعی نداشتم یا اطلاعاتم کم بود و سکوت می‌کردم. 
 
می‌فهمیدم که این شخص ناراحت و عصبانی‌ست اما نمی‌داند به چه کسی باید اعتراض کند و به یک شخص بی‌ربط ولی چادری مثل من اینطور می‌گوید، یعنی هرکسی دیگر هم جای من بود باز همین صحبت‌ها را می‌کرد. حالا اما بعد از چندین سال دیگر بی تفاوت شده‌ام، خیلی اوقات اصلا نمی‌شنوم یا اهمیت نمی‌دهم. 
 
ولی درمورد کسانی که من را از نزدیک می‌شناختند این موضوع صدق نمی‌کرد، یعنی آن‌ها می‌دانستند که این کاملا یک اعتقاد درونی و مذهبی ست نه یک موضوع سیاسی و حکومتی.
 
فردا: مسائل اجتماعی که حجاب و چادری بودن را سخت کند وجود دارد؟
 
یک وقت‌های خیلی کمی آن هم بیشتر به خاطر نوع نگاه مردم ست. خب زمانی که من چادر را انتخاب کردم می‌دانستم که یک سری از رفتارهایم باید تغییر کند و عوض شود و  مقدار زیادی محدودیت خواهم داشت و این موضوع را پذیرفتم.
 
 برای مثال من پیش‌تر خیلی شیطنت‌ها داشتم اما بعد از این که چادر را انتخاب کردم می‌دانستم بسیاری از این شیطنت‌ها باید فاکتور گرفته شود. البته ممکن است خیلی‌ها بگویند چه ربطی دارد خب با چادر هم می‌شود شیطنت کرد. بله درست است اما من معتقد هستم که این چادر حرمتی دارد که باید رعایت شود و این حرمت با این قسم شیطنت‌ها هم‌خوانی نداشت. یا مثلا خیلی اوقات شده که پدرم می‌گویند داخل پارک چادرت را بردار که راحت بازی کنی اما خودم در واقع دوست ندارم، دلم میخواهد یک دست باشم و بر این اعتقادم پایبند بمانم. 
 
درمورد سینما یا کنسرت هم این موضوع هست که دیگران خیلی راحت هیجانشان را تخلیه می‌کنند یا مثلا با صدای بلند می‌خندند اما من نمی‌توانم. یعنی در خیلی از مواقع نگاه‌های مردم از من این عکس‌العمل را نمی‌پذیرد مخصوصا مذهبی‌ها. و خب این نگاه ها و انتظارات حضور اجتماعی را سخت‌تر می‌کند. 
 
از نظر محدودیت که خب بله وجود دارد. مثلا وقت‌هایی که خیلی خرید دارم، جمع کردن چادر برایم سخت می‌شود یا زمان های برف و باران شدید، البته اوایلی که چادری شده بودم و چادرساده سر می‌کردم بیشتر پیش می‌آمد و سخت‌تر بود، الان که با مدل‌های مختلف چادر آشنا شدم، سختی زیادی ندارم. 
 
نظر من درمورد گرمای هوا و پوشیدن چادر اینطورست که، برای دیگرانی که بیرون از این ماجرا ایستاده‌اند خیلی سخت‌تر جلوه می‌کند تا در واقعیت برای کسانی که حجاب می‌کنند. یعنی زمانی که تو موضوعی را می‌پذیری، سختی‌هایش هم پذیرفتنی‌تر می‌شود. من به شخصه قبل از انتخاب خیلی به موضوع فکر کردم و مشکلات و سختی‌هایش و به همین خاطر پذیرفتن سختی‌ها برایم ساده‌تر ست.
 
حجاب
 
فردا: تعریفت از حجاب زیبا چیست؟ درباره حجاب رنگی چطور فکر می‌کنید؟
 
به نظر من حجاب زیبا خوب است در حدی که جلب توجه نکند اما از آن مهم‌تر و بهتر آراستگی و تمیز بودن است. تصور بسیاری از مردم این است که چادری ها آدم‌های شلخته و نامرتبی هستند و همین تاثیر منفی در برخوردشان دارد. 
 
اما با حجاب رنگی موافق نیستم چون به نظر من بیش از حد زیباست و جلب توجه می‌کند. احساس می‌کنم چادر به خاطر مشکی بودن، کمتر جلب توجه می‌کند. در صورت عرف شدن البته شاید کمتر جلب توجه کند . اما الان این رنگی بودن باعث جلب توجه می‌شود.
 
فردا: حرف دیگری باقی مانده که بخواهید بگویید؟
 
تمام اتفاق‌های خوب و نگاه‌ها و رفتارهای خوب به کنار ، چیزی که آدم را گاهی اذیت می کند این است که بعضی از قضاوت‌ها نا‌به‌جاست. خانم‌های چادری نه معصوم هستند، نه مبری از گناه، نه قسم خورده‌اند که خطا نکنند! آنها خانم‌هایی هستند صرفا با پوشش خاص همین!
قبول دارم وقی چادر را انتخاب می‌کنیم مسئولیت سنگینش را هم باید قبول کنیم اما اگر گاهی خطا یا اشتباهی از خانم‌های چادری سر زد آن خطا را پررنگ نکنیم ... آنقدر بزرگش نکنیم ... این قدر قضاوت نکنیم و خطاهایشان را پای اسلام نگذاریم! آن‌ها هم مثل بقیه ممکن‌است خطا کنند و اشتباه و حتی گاهی گناه ... 
 
گاهی همین نگاه سخت‌گیرانه باعث می‌شود خیلی از دخترخانم‌ها پشیمان بشوند از انتخاب چادر و محجبه شدن.
 
حتی یکی از دوستان نزدیکم زمان کوتاهی را چادری و محجبه شد. هنوز یک سری شیطنت‌های خودش را داشت، سر همین شیطنت ها، رفتارها، خطاها حتی گوش کردن انواع موسیقی، مورد اهانت قرار گرفت . ایشان بعد از مدتی کاملا پشیمان شد از محجبه شدن و دوباره به تیپ سابقش برگشت.
 
امیدوارم روزی مردم کشورم مهربان‌تر به این قضیه نگاه کنند.

ادامه مطلب

لری نیکس و کاترین گربر یا مهارت خود در ماکت سازی و عکاسی توانسته اند شهرفرنگی از تصاویر خالی از انسان را خلق نمایند. آنها جهانی را به تصویر می‌کشند که در آن نوع بشر منقرض شده و طبیعت بر جهان مصنوع بشر غلبه یافته است.
سرویس عکس و فیلم فردا: لری نیکس و کاترین گربر یا مهارت خود در ماکت سازی و عکاسی توانسته اند شهرفرنگی از تصاویر خالی از انسان را خلق نمایند. آنها جهانی را به تصویر می‌کشند که در آن نوع بشر منقرض شده و طبیعت بر جهان مصنوع بشر غلبه یافته است. 
 
اینک آخرالزمان، تصاویر مینیاتوری از پایان جهان
 
اینک آخرالزمان، تصاویر مینیاتوری از پایان جهان
 
اینک آخرالزمان، تصاویر مینیاتوری از پایان جهان

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 26 تير 1395برچسب:پاتوق نارنجی - عکس ، آخرالزمان ، خلاقیت-,

ساعت 7:56 توسط افشین |

کار این مرد انگلیسی باعث می‌شود که فکتان از هیجان به زمین بچسبد.
باشگاه خبرنگاران جوان: یک مرد انگلیسی از کار هیجان انگیز خود روی دو برج 25 طبقه‌ای هنگ کنگ فیلمبرداری کرد و آن را در اینترنت بارگذاری کرد تا همه بینندگان در هیجانی که او تجربه کرده بود، شریک شوند.

مکس کیو 24 ساله اهل انگلستان است و یکی از اعضای تیم پارکور انگلستان است که در سراسر جهان به دنبال جاهایی می گردد تا میزان آدرنالین خون خود را بالا ببرد.

به صورت کلی تیم پارکور انگلستان در سراسر جهان به دنبال منطقه‌ای می‌گردند تا به چالش های خطرناک بپردازند.

این فرد شجاع فقط با پوشیدن یک شلوارک و تیشرت و کتانی‌های ورزشی دو ساختمان بلند 25 طبقه در هنگ کنگ را برای پریدن از یکی به روی دیگری انتخاب کرد. اگر اشتباهی در کار او رخ می‌داد او 25 طبقه را به پایین سقوط می‌کرد.

اما با یک دورخیز روی لبه ساختمان اول و با پرش مناسب او توانست کار خود را با موفقیت به پایان برساند.
 
کار حیرت انگیز یک مرد 
 
کار حیرت انگیز یک مرد 
 
کار حیرت انگیز یک مرد 
 
کار حیرت انگیز یک مرد 
 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 26 تير 1395برچسب:پاتوق نارنجی - مرد انگلیسی ، هیجان ، برج 25 طبقه‌-,

ساعت 7:50 توسط افشین |

امام جمعه موقت تهران در خطبه های نماز جمعه گفت: غارتگر بیت‌المال مال 80 میلیون نفر را دزدیده است.

غارتگر بیت‌المال مال 80 میلیون نفر را دزدیده است/مسئولان مربوطه خواب بوده‌اندبه گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، آیت‌الله موحدی‌کرمانی امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به حقوق‌های نامتعارف برخی مدیران دولتی اظهار داشت: مسئولین و مردم باید بدانند که این ثروت بیت‌المال که در کشور وجود دارد مانند خونی در بدن است که باید به تمام اعضا برسد. اگر این خون به عضوی نرسد، آن عضو یا فلج شده یا به کلی از بین می‌رود.

وی افزود: اگر می‌خواهیم روی پای خود بایستیم باید اقتصاد سالم داشته باشیم و برای همین بایستی سرمایه‌ها به درستی به کار گرفته شود.

آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان اینکه برخی‌ها گمان می‌کنند بیت‌المال صاحب ندارد و هرچه بتوانند و با هر عنوانی از بیت‌المال برداشت کنند، اشکالی ندارد و زرنگی است، گفت: همانطور که ما به خود اجازه نمی‌دهیم که دست در جیب دیگران بکنیم، این ریال‌ها، تومان‌ها و میلیون‌ها برای خودشان صاحب دارند، صاحب این‌ها 80 میلیون نفر انسان است.

وی با تأکید بر اینکه غارت‌گر بیت‌المال باید بداند که واقعا یک دزد است که اموال 80 میلیون نفر انسان را می‌دزد، تصریح کرد: حکومت علی (ع) ساقط نشد مگر به واسطه همین غارتگران. حضرت علی (ع) قصد داشت جلوی غارتگران را بگیرد اما آنها جنگ جمل را علیه ایشان به راه انداختند.

آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان اینکه چنین غارتگری‌هایی ممکن است به سقوط یک حکومت بیانجامد گفت: به ما گزارش رسیده که 950 نفر در این کشور غارتگری کرده‌اند و حقوقی بین 15 تا 50 میلیون تومان داشته‌اند. این‌ها مدیران بخش‌های بانکی، بیمه‌ای و شرکت‌های دولتی بودند. این‌ها کسانی هستند که مانند زالو به نظام چسبیده‌اند و دارند خون را می‌مکند و اجازه نمی‌دهند که این خون به مظلومین و محرومین برسد.

وی ادامه داد: به ما می‌گویند که بودجه نیست. چرا بودجه هست اما در کنار این بودجه‌های کلان، دزد فراوان هم هست.

آیت‌الله موحدی کرمانی با طرح این سوال که من نمی‌دانم در هنگام این غارت‌گری‌ها مسئولین مربوطه خواب بودند، گفت: فردی به نادرشاه گفت که اموال من را دزدیده‌اند نادر شاه به او گفت که آیا خواب بودی یا بیدار آن فرد گفت که من خواب بودم اما گمان می‌کردم که شما بیدارید.

وی اضافه کرد: مردم می‌گویند که انشاالله مسئولین بیدارند اما مسئولین خواب بودند که این همه غارتگری انجام شد؟

آیت‌الله موحدی کرمانی با اشاره به لزوم برخورد با چنین غارتگری‌هایی گفت: من به دولتمردان و تمامی مسئولین می‌گویم که مردم منتظرند که شما چه می‌کنید. مردم منتظر عمل شما هستند که آیا پول‌هایی را که این‌ها خورده‌اند به بیت‌المال بازگردانده می‌شود یا خیر. آیا خائنین به طور کامل از مسئولیت برکنار می‌شوند؟

خطیب موقت نماز جمعه تهران ادامه داد: ما از دولت و مسئولین انتظار داریم که نتیجه عمل به این بخشنامه‌ها را مشخص کنند و معین کنند که چقدر دزدیده شده و همچنین پول برگردانده شده به بیت‌المال مشخص شود.

وی با بیان اینکه انسان خائن نباید در حکومت اسلامی مسئولیتی داشته باشد اظهار داشت: ای آقایی که عضو هیئت مدیره هستید، چه هنری کرده‌ای که 50 میلیون تومان حقوق گرفته‌ای؟ به اندازه‌ای که خدمت کرده‌ای پول بردار اما بقیه‌اش حرام است. ای بدبخت‌ها آیا فکر نمی‌کنید که قیامتی برپا می‌شود انشاالله که در همین دنیا هم رسوا می‌شوید.

آیت‌الله موحدی کرمانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خطر تروریست در منطقه و جهان ابراز کرد: خطر تروریسم توسط آمریکا، انگلیس و صهیونیست‌ها به وجود آمده است. اصولا ریشه جنگ و ناامنی در منطقه و جهان در قدرت‌های استکباری و در رأس آن آمریکاست.
آنها می‌خواهند که مسئله فلسطین فراموش شده و در این میان اسرائیل نفس راحتی بکشد.

وی با تأکید بر اینکه استکبار به وجود آورنده تروریست است و از آن حمایت و ترویج می‌‌کند گفت: آنها منازعات سیاسی در کشورها را به جنگ داخلی و برادرکشی تبدیل می‌کنند و با کمک‌های مالی، تسلیحاتی و درآمدهای نامشروع نفتی افرادی را از مناطق مختلف به عراق و سوریه آورده تا انواع بدبختی‌ها و برادرکشی را به وجود بیاورند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران در همین باره خاطر نشان کرد: امیدواریم که دنیا بیدار شده و خطر آمریکا را احساس کند و قیامی علیه این کشور و استکبار در دنیا به وجود بیاید و عمر آمریکا و همه همراهانش به سر بیاید.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 19 تير 1395برچسب:پاتوق نارنجی - موحدی کرمانی ، نماز جمعه ، فیش نجومی-,

ساعت 7:28 توسط افشین |

تمامي مطالب اين وبلاگ محفوظ مي باشد
طراحي شده توسط مولا مهدی گل یاس

منوي اصلي

صفحه نخست
تماس با ما
پروفايل مدير وبلاگ
پست الکترونيک
عناوين مطالب وبلاگ

درباره ي وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

لحظات انتظار

آرشيو مطالب

بهمن 1399
دی 1399
آذر 1399
آبان 1399
مهر 1399
شهريور 1399
مرداد 1399
تير 1399
خرداد 1399
ارديبهشت 1399
فروردين 1399
اسفند 1398
بهمن 1398
دی 1398
آذر 1398
آبان 1398
مهر 1398
شهريور 1398
مرداد 1398
تير 1398
خرداد 1398
ارديبهشت 1398
فروردين 1398
اسفند 1397
بهمن 1397
دی 1397
آذر 1397
آبان 1397
مهر 1397
شهريور 1397
مرداد 1397
تير 1397
خرداد 1397
ارديبهشت 1397
فروردين 1397
اسفند 1396
بهمن 1396
دی 1396
آذر 1396
آبان 1396
مهر 1396
شهريور 1396
مرداد 1396
تير 1396
خرداد 1396
ارديبهشت 1396
فروردين 1396
اسفند 1395
بهمن 1395
دی 1395
آذر 1395
آبان 1395
مهر 1395
شهريور 1395
مرداد 1395
تير 1395
خرداد 1395
ارديبهشت 1395
فروردين 1395
اسفند 1394
بهمن 1394
دی 1394
آذر 1394
آبان 1394
مهر 1394
شهريور 1394
مرداد 1394
تير 1394
خرداد 1394
ارديبهشت 1394
فروردين 1394
اسفند 1393
بهمن 1393
دی 1393
آذر 1393
آبان 1393
مهر 1393
شهريور 1393
مرداد 1393
تير 1393
خرداد 1393

موضوعات

آخرين پست هاي وبلاگ

فرمانده کل ارتش درگذشت پدر وزیر اطلاعات را تسلیت گفت
پیام تسلیت امیر دریادار سیاری به وزیر اطلاعات
با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش انجام شد؛الحاق بالگردهای سوخت‌رسان و آتش‌نشان به پایگاه چهارم هوانی
با حضور مسئولان فرهنگی ارتش و سپاه برگزار شد؛نشست هم افزایی اقدامات فرهنگی قرارگاه پدافند هو
قدرشناسی فرمانده نیروی هوایی ارتش از فرماندهی معظم کل قوا
پایگاه دریایی بوشهر بخشی از هویت تاریخی نیروی دریایی ارتش است
پروژه تولید بالگرد ملی صبا بخش اعظمی از نیاز کشور را تامین می‌کند
برگزاری مراسم تشییع شهید سروان شجاعی
آیین افتتاحیه دوره نظری معارف جنگ شهید صیاد شیرازی برگزار شد
بومی‌سازی ساخت تجهیزات دفاعی از افتخارات انقلاب اسلامی است
طرح های فرهنگی مصباح اثربخش ترین پادزهر علیه جنگ نرم دشمن است
اقتدار و خودکفایی نیروهای مسلح دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی است
نشست هم افزایی رئیس اداره ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح با معاون نیروی انسانی ارتش
در حوزه تولید پهپاد بر لبه فناوری روز دنیا حرکت می‌کنیم
بیانیه ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌مناسبت دهه فجر
سرلشکر باقری مطرح کرد؛ اجازه عرض اندام به هیچ دشمنی را نخواهیم داد/ گشت‌های دریایی ایرانی در دریای س
در مرحله نهایی رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا؛ موشک‌های کروز دریایی اهداف خود را مورد اصابت قرار دادن
برای نخستین بار صورت گرفت؛ شلیک اژدر از زیردریایی بومی فاتح در رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا
در مرحله نهایی رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا؛ یک فروند زیر دریایی بیگانه، مورد شناسایی و رصد قرار گر
دریادار خانزادی: استکبار جهانی بدهی اش به ایران و ایرانی را بپردازد

نويسندگان

پيوند هاي روزانه

میثاق نیوز
اخبار روز
پاتوق کسری
نمونه سوال امتحانی1
خبرنامه اجتماعی
عکس گل نقاشی
نقاشی گل
پاتوق بوشیگان
دستگاه سانترال پاناسونیک
پاناسونیک
بیتوته
روانشنی و سلامت و سرگرمی
هاست لینوکس ارزان
بانک سپه-سامانه خدمات اینترنتی
بانک سپه1
بانک سپه
فیزیک نوخندان
"دبير فيزيك رضاقلي زاده"
مونه سوالاتی تفکیک شده از امتحان نهایی فیزیک 3
خوش امد گويي
ابزار ساخت پرده خوش امد گويي
باشگاه خبرنگاران جوان
قالب های متفاوت
نمونه سوال امتحانی
جام نیوز
جادوی حماسه
مرکز فرهنگی صالحون
لبیک یا مهدی
خبرفارسی
همراه با خدا
کد
ارتش جمهوري اسلامي ايران1
ارتش-جمهوری-اسلامی-ایرا
پاتوق زعفرانی
پاتوق عسل
پاتوق گل نرگس
پاتوق نارنگی
پاتوق لیمویی
پاتوق بکرایی
homayoun
بروبکس بهشت
شهرخبر
ساخت وبلاگ سرویس
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
خواندن روزنامه‌های ایران
خبرآنلاین
دیوار
فروشگاه اینترنتی ديجی کالا
خبرآنلاین: ورزش
روزنامه خبر ورزشی
حمل و ترخیص لباس از چین به ایران
حمل و ترخیص لنج دبی
جلو پنجره لیفان ایکس 60
الوقلیون

پيوند ها


تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان پاتوق نارنجی و آدرس mahdi1345.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





مولا مهدی گل یاس

امکانات

طراح قالب


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 97
بازدید هفته : 6
بازدید ماه : 7960
بازدید کل : 389045
تعداد مطالب : 3421
تعداد نظرات : 133
تعداد آنلاین : 1



آیه قرآن تصادفی

تاریخ روز سوره قرآن ساعت فلش مذهبی ذکر روزهای هفته

کد لوگو حمایت از کشور ایران

start image-random cod by http://roozgozar.com-->

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

دريافت كد دعاي فرج

قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ